Тренировки в домашни условия - 118

• 57 419
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде по Дунава
Добър вечер! Тази седмица успях да направя 5 тренировки и съм доволна. Отчитам последните две:
Ден 19 , Епик 1, цяло тяло https://youtu.be/LTfPk1q5A6A тренира се 45 сек и 15 почивка. Всяко четвърто упражнение се повтаря и е комбинация от различни движения. Не са ми по вкуса такива дълги тренировки, но тази ми хареса, само почивката не ми беше достатъчно на моменти.
Ден 20, хийт с дъмбели https://youtu.be/2mWlbd_ky7Q Каролин ползва 6 кг, аз 3. Работният интервал е 40 сек и 20 почивка. Модифицирах някои упражнения в позиция планк, защото ми бяха трудни, но като цяло беше приятна тренировка.

# 391
Привет -мривет !
Започнах коледният календар на Каролинката -24 дена до Коледа -вчера рамена ,днес корем...последен не много ентусиазиран опит да сваля 5 кг преди ските януари с по-малко тренировки  и храна .

# 392
  • София
Има ли някой линк за 645 с Amoila Cesar. Видеата, които свалям ми прескачат. Имаше линкове във vk, но сега не ги намирам...Сутринта ми се провали тренировката заради това.Правих някакви крака от 4 Weeks of the Prep.

# 393
# 394
  • София
Sprinkles, златна си!!! Изобщо не мога да разбера как се търси  в този Яндекс Диск

# 395
  • Стара Загора
И аз нещо не мога да разбера как се търси в яндекс и затова Спринки като даде линк към нещо и си го запазвам.

# 396
О, аз идея си нямам как се търси в Яндекс. Линковете са от Insanity групата във ВК. Те слагат линкове в техния облак.

Групата е ето тази

# 397
Допълвам за вчера вечерта 25-30 Мин спининг тренировка ,но без да прекалявам с трудността и да затягам ,както е по инструкции на треньора ,опитах се и да крача до 10000 ,но валеше много гадно и стигнах до 7 000  добавих и 15 минути Бохо йога .....,забелязала съм,че като повиша лежерната активност -ходене ,леко кардио ,стреч и веднага ми скача качеството на съня ,днес имам 87 от 100 нечувано за мен последно време ....
Днес цяло тяло от коледната -много ми харесва тая програма .

# 398
Направих пет дни пауза от тренировки заради посещението на Коледните пазари в Бавария в компанията на ММ  и малкото чедо. Беше страхотно, имам по двайсетина хиляди крачки на ден и много топлота в сърцето Heart

Тази сутрин направихме ден 11 от IRON - крака, вкл. прасци. Хубаво, тежко, напоително.
Продължих с ден 1 от Коледния календар - рамене. Чисто нова съм. Толкова обичам денят ми да започне с трен (не че глювайн в 10 сутринта е много лоша опция Grinning)
Часовникът ми препоръчва 75 часа почивка след тази тренировка - явно добре съм се натоварила, макар че не се чувствам изтощена, а буквално летяща.

Така планирам да карам до и по празниците - комбинирайки двете програми, когато и както се получи.
След НГ ще го мисля.

# 399
Добро утро. Започнах Tempo week на Каролин. Правих първите две тренировки - първата за горна част (рамена, гърди и трицепс), а втората - крака. Първата тренировка беше много еднообразна и не беше никак по мой вкус. Не обичам да се повтаря едно и също. Втората за крака повече ми допадна. Засяга се цялата долна част, като имаше и упражнения за прасци.

Скрит текст:

Тъй като завърших Pure endure, мога да дам няколко отзива за нея. Определено хубава програма с доста сериозно натоварване. Тренировките са разнообразни - с дъмбели, топка и тежести за глезени. Натоварването е много сериозно, защото тренировките са за брой повторения. Особено тренировката с топката за мен беше почти невъзможна, защото нямам опит с такава топка. Но там има едно упражнение за задно бедро, в което натоварването е уникално. Това беше най-сериозното натоварване на задните бедра, което съм правила в домашни условия.

# 400
Здравейте!

Вървя си по Епик 3 и тази седмица са едни от най-добрите тренировки, които съм правила до момента.

В понеделник - ден 21 (тренировка за крака):
Скрит текст:

Пирамида, в която работните интервали са 20-40-60-40-20, а между всеки от тях има по 20сек.почивка. Аз работих с 8кг и 15кг. Аз усетих положения труд вчера, при това доста осезаемо в задната част на бедрата и дупето.
Вчера - ден 22 (горна част на тялото):
Скрит текст:

3-минутни комплекси с 30сек.почивка между тях. Упражненията, които изглеждат лекички са истински подпалвачи в такава структура. Аз използвах 2*6 и 2*3кг. В тази програма за втори път посягам към тройките и никак не ми беше лесно.
Днес - ден 23 (глутеуси и задна част на бедрата):
Скрит текст:

Накратко - хиптръстове, сумо клекове и РДЛ във варианти с дъмбели, собствено тегло и ластик. Движенията са бавни и концентрирани, натоварването е брутално, особено когато работих без тежести. Използвах 15кг.

Крачките ми са над 10 000 всеки ден, което в комбинация със сериозното напрежение, което ми се струпа/струпва от 2 месеца насам във всяко отношение, води до намаляване на теглото ми и в момента тежа 54кг на 172см...но пък корема ми е по-релефен от всякога Wink За съжаление се отразява и на лицето.

Хубав ден!

# 401
Днес 20 мин спининг +20мин дупе от коледната .

# 402
Предпоследна от тази програма, утре я завършвам с доста смесени чувства.
Установих че ми е скучно да повтарям движения, ама май повечето с треньор са им такива. Днеска има и клас наживо следобяда ще се включа, че ми е интересно.

Пробвах някаква игра за спининг на VR-a. Леле каква морска болест ме хвана, не е истина.
Лежах половин час на дивана и го проклинах още един Joy

# 403
  • Бургас/Пз
Четири поредни тренировки тази седмица. Утре съм на коледно парти и вероятно в събота ще почивам Simple Smile От две седмици правя коремни преси абсолютно след всяка тренировка. Не знам дали има някаква връзка, но дори и след като се наям добре, коремът не ми щръква 😂
Доволна съм - тесните рокли по тялото стоят много добре.

# 404
Добро утро. Ето и малко ъпдейт от мен преди да е дошло празничното похапване. Grinning Моля, не ме цитирайте.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 23:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт