Тренировки в домашни условия - 118

• 58 066
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Кардиото е след тренировка. Когато , обаче се използва за загрявка 5-10 мин. макс е преди силовата тренировка.

# 106
Моля ви предложете ми нещо наистина елементарно за влизане във форма. Днес опитах на направя epic beginner и едва стигнах до средата. Нещо лекичко като за начало, защото винаги когато ми е много трудно просто се отказвам, а този път наистина искам да започна да тренирам редовно 😥

# 107
Zwezdi4ka14, ето плейлиста на Памела Райф за начинаещи. Има кратки разнообразни тренировки. Разгледай ги.
https://youtube.com/playlist?list=PLEkRYDcpWohxNOnHpbAL6UOU1tfoOwUjv

Каролин, според мен, не е много подходяща за начинаещи. Повечето нейни тренировки, които съм правила, са си доста натоварващи и интензивни.

Nona M, благодаря за отговора. Ще опитам да включа кардио след силовата, ако имам сили. Grinning

# 108
Здравейте!

Тренировката ми вчера беше ден 41, Epic Heat - глутеуси:

Хип тръсти и сумо клекове - това е обобщението. Използвах 17кг.
Добавката съм я правила и преди, и ми е любима - РДЛ вариации:

Работих с 2*8кг.
Днес имам много приятна мускулна треска на д-то и на задната част на бедрата.

Сутринта беше ред на ден 42 - гърди и трицепс:

Тренировка от сетове по 3 упражнения, всяко се изпълнява по 45сек.без прекъсване. В повечето от тях последното упражнение е някакъв вид лицева опора. Използвах 2*8кг и 2*6кг, и доста зор видях.
Добавката също съм я правила и преди - 10 мин.за корем:

Хубав, слънчев ден от мен!

# 109
За днес горна част -гръб  и гърди -доста се изхвърлих с тежестите ,но бях си починала ,наспана,наядена и възстановена последните дни ,та сметнах,че мога да си го позволя-да видим дали ще ми излязат сметките ....петък си бия камшика на СПА и ядене и пиене и ще гледам да вкарам две тренировки дотогава да почина качествено там...

# 110
Здравейте, днес се почувствах достатъчно добре за силова тренировка, преди това само изхвърлях пот с кардио на спининг байка. Отчитам ден 11 от ,Arise - горна част и корем. Много ми допадна разпределението на упражненията, времето и цялостната композиция.

# 111
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Отчитам днес ден 3 от Epic begginer корем https://youtu.be/4NOV6YVbvB0
Реших да си допълня тренировката с нещо кратко и избрах пак на Каролин 15 мин цяло тяло с пудовка. Моята е от 6 кг. Работният интервал беше 2*30 сек и 30 сек почивка, като всяко второ упражнение е swing с пудовката. Хареса ми определено.
https://youtu.be/VCcar3MA07w

# 112
  • София
Моля ви предложете ми нещо наистина елементарно за влизане във форма. Днес опитах на направя epic beginner и едва стигнах до средата. Нещо лекичко като за начало, защото винаги когато ми е много трудно просто се отказвам, а този път наистина искам да започна да тренирам редовно 😥
Пробвай това:

# 113
Добро утро!
Аз си действам по Epic Heat и ми остават 6 дни до края й.

Вчера - тренировка за предно бедро и прасци:

Тренировка от суперсетове с тежести и собствено тегло, както и малко изометрия. Финишъра ме разби! Работих с 2*7кг.
Добавката беше приятна 15 минутка за крака:

Съдържа разнообразни упражнения за почти всички мускули на краката. Много приятна. Работих с 2*7кг.

Днес, ден 44 - тренировка за цяло тяло:

Цялата сесия е без повторение на упражненията и е структурирана в три части: за горна част, за долна част и за цяло тяло. Както е написано в описанието, има кардио привкус. Използвах 2*7кг (за крака и за гръб) и 2*5кг, а windmill правих без тежести и пак го усетих подобаващо. Препоръчвам тренировката за сериозна работа в рамките на 30 минути.
Добавката, която е предложена е 15 мин.за корем с тежест:

Правила съм я няколко пъти и ми е любима. Работих с 4кг.

Утре ми предстои ХИИТ с дъмбели.

Хубав ден!

# 114
  • София
zwezdi4ka14, много съм досадна да го повтарям тук, но понеже все някой пита - лично аз започнах с едни упражнения за начинаещи на Руми. Много ме тонизираха и се изпотявах, което рядко ми се случва. Има ги в тубата, безплатни са. От тук имам един файл с много  линкове - кой каквото е споделял съм си трупала.. и така също си намирам. Но след Руми подхванах Сидни, после Каролинката, но последната и според мен не е за начинаещи.

dea76, много ме радват твоите обяснения. Все се каня да си направя една компилация на всички неща, които са ми харесали. Благодаря, за което.

Аз от понеделник тръгвам на физиотерапия, надявам се да не ми наруши тренировъчния ритъм. Ходих вчера в ИСУЛ, случих, мисля, на докторица, защото ме прегледа добре. Дясната ръка продължава да си ме боли, тя също смята, че е възпалено сухожилие, каквото рече и ортопедът. Пък да видим.

Коя от вас правеше фейс йога? Много ще съм благодарна да сподели впечатления.
Напоследък се чувствам схумната на тема години и назолабиални бръчки (хаха, при мен са най-изразени) и сутрин  докато чета разни неща работни, се пуля на екрана. Идвам много рано преди другарчето по стая.

# 115
Привет, мили дами!
Имам време само да намина и да ви похваля колко сте активни Blush и да се отчета, за мой стимул, днес крака и дупе с любимата ми Джаки Уорнър.
Спорни тренировки!

# 116
  • Бургас/Пз
Аз си продължавам с тренировките в залата до края на месеца.
Във вторник се оказа, че съм си забравила маратонките и се прибрах и направих една тренировка с Каролин в къщи. Ама наистина много ме кефи тая жена и от ноември продължавам с нея Simple Smile

Сънчо, аз от месец правя масажите на Марияна Борисова, има профил в инстаграм и там качва клипове. Чак не ми се вярва какъв ефект има. И моята цел са именно назолабиалните и определено виждам разлика Simple Smile

# 117
Ани, може ли линк? Не я намирам. И на мен са ми проблем назото, опрделено обмислям филър.

# 118
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Вчера ден 4 от Епик бегинър цяло тяло с дъмбели, Каролин с 10 кг, аз с 3 и 5 съответно за горна и долна част. https://youtu.be/nKzZLE6s1cs  Днес  завърших програмата с ден 5 цяло тяло Хийт без тежести https://youtu.be/ebfBv6h3UFM Тук в края на всяко упражнение имаше добавка от 20 сек бърпи.

# 119
За последните два дни отчитам ден 13 и ден 14 от Fuel. Ден 13 е страхотна тренировка за глутеуси. Много сериозно ги активирах и натоварих. Ден 14 е за цяло тяло, като имаше вариации на напади, които вече ме довършиха. Днес имам сериозна мускулна треска на дупето.

Общи условия

Активация на акаунт