Тренировки в домашни условия - 118

• 57 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас/Пз
Супер си Ана Мария. Постоянството дава най-добри резултати Simple Smile И честит имен ден, ако празнуваш днес!

# 406
  • София
Ей да, Честит имен ден и на теб, Ани!
Както и на Анна-Мария (чудесно изглеждаш)!

Здрави бъдете и все така бойни и целеустремени!

Аз си карам дупето на Руми.. (от време на време се появява и една котка по клиповете) и face масажите, там много време отива. Тая жена как изобщо не се спира 35 минути, догонвам я, но някой път я спирам.
Все се чудя защо има толкоз дълги разтягания, над 10 минути, повечето треньори май не са така, или греша?
То не е лошо, гледам да не претупвам много.

Като казвате корем, аз моите релефчета (има нещо там) ги получих от Корем на Руми. Чак се изненадах, но ми беше харесала много тази програма. А яденето хич не го и бях променила..

Чудесни събота и неделя ви желая!

# 407
  • Перник
Да са здрави и честити Анитата Simple Smile С лекота да постигат желаните резултати от тренировките!

# 408
  • MUC
Анна-Мария, изглеждаш страхотно. Много добри резултати!

Аз продължавам по план с Епик Хийт. Днес ден 24 - комплекси по 3 минути за цяло тяло. Много ми харесаха комбинациите от упражнения и тренировката ми мина неусетно. С 8 кг единствено се узорих на мейкърите и на snatches.Satisfied
Скрит текст:

Прибавям почти всеки ден кардио или кратка хиит програма за компесация на 10.000 крачки, които не винаги успявам да направя. За корем добавям упражнения средно по 3 пъти в седмицата. Често избирам кардио програмите да имат и упражнения за корем. Но паласките много бавно изчезват...

Хубава вечер ви пожелавам!

# 409
Благодаря на всички. Ани, и на теб честит имен ден! Sunglasses

За днес следобед бях планирала тренировка, но вместо това полегнах да поспя с детето. Grinning Така че отчитам час и половина спане...

# 410
Честито на именниците и Ани изглеждаш прекрасно! И съня е разкрасителна продецуда спомагаща за здравето!
Аз отчитам поредната за деня и си взимам кратка сауна. Като не мога да се похваля със форма ще ви покажа стаята за тренировки.

# 411
Ани, честит имен ден на патерица Heart
Не съм тренирала от понеделник сутринта. Хлапето пак е болно. Дадох си сметка, че съм по-организирана и дисциплина, ако ходя на работа. У дома се изчепрвам много бързо, просто по обяд и вече енергията ми е на кота 0. И то е по-скоро някаква психическа енергия, която съм изразходвала. Исках и имах нужда малко да се събера в себе си, понеже тренировките са във време, в което детето спи, съзнанието ми е погълнати от тях, после той се буди и никакво време да остана сама със себе си и да помисля над определени предизвикателства.
Но днес вече ще тренирам. Мисля да направя спининг байк. Или друг вид кардио малко повече калории ми се иска да изразходвам днес.

# 412
Вчера крака ,днес гръб ....
Вчера много абсурдно си блъснах физиономията в една стъклена врата (не я видях) и сега  целият ми нос е син и подут 😭
Освен това усещам някакво напрежение в муцуната като тренирам и ще трябва да забавя топката малко ....пфффф 😐

# 413
Вижте какво си взех днес от Лидл за 50лв 😁😁

# 414
  • Някъде по Дунава
Привет! Тази седмица отново успях да тренирам 5 пъти с Епик 1.
Ден 21 крака - има комплекси от по 4 упражнения, всяко от които се изпълнява по 10 пъти и се пристъпва към следващото и така 3 мин без почивка.
Ден 22 рамене и корем https://youtu.be/hM2zyf_ijTQ Състои се от комплекси от по 2 упражнение, които се изпълняват по 45 сек без почивка между тях и след това има 30 сек почивка. Имаше доста упражнения в позиция планк, които ме затрудниха.
Ден 23 дупе и корем https://youtu.be/dwDyUY4SXMg В началото има 15 упражнение за корем, изпълнявани по 1 мин без почивка между тях. Следват упражненията за дупе, които не се повтарят. Работи се по 45 сек.
Ден 24 цяло тяло https://youtu.be/4cp-yo6cxlg Състои се от комплекси по 2 допълващи се упражнения за определена част на тялото, които се изпълняват по 45 сек без почивка между. След всеки 2*45 сек има 30 сек почивка.
Ден 25 Хийт без дъмбели https://youtu.be/9seYxs-vu9s 20 сек работа, 20 сек почти и така 60 упражнения за 40 мин.

# 415
  • MUC
За днес отчитам ден 25 от Епик Хийт - EMOM Hiit
Това трябва да е нов метод за екзекуция Sob
Скрит текст:

Първият сет беше 10 напада назад, 10 бърпита и 10 трицепс лицеви упори.
Трябваше да намаля бройката за да имам въобще някаква почивка.
На втората минута пулса ми се изстреля в небесата, имах чуството, че ще умра...
2. и 3. сет не бяха така интензивни и успях да я завърша.
Тази тренировка скоро няма да я повторя.

# 416
Здравейте. Вчера се престраших отново да прибегна до топката. Grinning Отчитам цяло тяло с топка. Това беше една от най-трудните тренировки за цяло тяло, които съм правила. Имам мускулна треска на корема още от сутринта, а вчера задните бедра направо ми се подпалиха. Grinning Но съм впечатлена каква координация, сила и издържливост се изисква за тези тренировки. А на пръв погелд изглежда доста лесно.
Скрит текст:

# 417
Добро утро!

Миналата тренировъчна седмица завърших с ден 24, Епик 3 - цяло тяло:
Скрит текст:

"Свирепа" тренировка от 3-минутни комплекси с 30 сек.почивка между тях, като практически съдържа всички любими на Карълайн движения и натоварва всяко едно мускулче от тялото. Работих с 2*6кг, а за windmill - 1.5кг. Последният сет беше истинско предизвикателство и доста се напънах, за да го завърша. Тренировките за цяло тяло от тази програма при мен имат и кардио елемент, както и повишен пулс.

Последваха 3 почивни дни, в които нямах нито сили, нито желание да направя ден 25, но се постарах да държа крачките над 10 000.

Днес започнах 6-та седмица от програмата с тренировка за гръб и бицепс:
Скрит текст:

Тук срещнах нов подход на натоварване чрез "заиграване" с темпото и удължаване на времето, в което мускулът е под напрежение. Структурата е в суперсетове от по две упражнения, без почивка между тях и така интервалите са 45-45-30. Една от най-добрите тренировки за гръб, които съм правила до момента. Работих с 2*8кг и 2*4кг.

Edira, страхотен тренировъчен кът имаш. Предполагам какво е удоволствието да се "гмурнеш" в него.
No_frame bitch, бързо възстановяване от нелепата травма пожелавам.
_Anna-Maria, видях те на снимката...чудесна форма имаш! Аз си купих топка, но все още си стои в кутията. Изпитвам лек страх от тренировка с нея, заради проблемите ми с кръста, но имам голямо желание да опитам. Още, когато тренирах с Руми, тя много пъти е споменавала, че натоварването на корем с топка е феноменално.
Бобсън*, и аз си спомням тази тренировка. В ЕМОМ винаги модифицирам броя повторения на някои от упражненията, иначе не само че няма да имам почивка, но в последните кръгове ще се получи застъпване.

Успешна седмица от мен!

# 418
Привет, силни момичета Blush
НФБ, много, много съжалявам за контузията, малкият дявол е бил, щом нослето е останало цяло, макар и в друг цвят и един номер по-голямо... Оздравявай бързо Hug

Скрит текст:
При подобен инцидент преди 13 години ми прилоша и припаднах върху стъклена врата, която се счупи и не беше от закаленото, безопасно стъкло. Лепиха ми главата, шиха ми рамото... Много грозен белег се получи, а на притесненията ми лекарят само се усмихна и каза, че съм изкарала късмет, защото стъклото можеше да се забие 15-20 см по-надясно и белези нямаше да ме вълнуват.

Вчера почивах, след като в събота се изкъртих здраво с три тренировки от Коледния календар на Каролинка.
Днес с ММ направихме ден 13 от IRON - задна верига. Чудовищно силна е Каролинка, ренегатско гребане със 17.5 е невероятна способност! Аз не правя ренегатско гребане, защото не мога да поддържам добра форма с прилични тежести, затова си правих нормално гребане. Ползвах гири по 12.5 кг за гърба, по 15 кг за румънската тяга, дъмбел 27 кг за сумо клек и лост 28 кг за хип тръст.
Добавих ден 7 от Коледния календар - крака. Карълайн работеше с две по 15, но аз вече бях изморена и не опитах - директно взех две по 12.5, а за единия тип клек - и на две по 10.
Отново се получи силно натоварваща за мен комбинация, затова утре ще е само ден 14 от IRON - цяло тяло и 20-30 минути стречинг.
Прекрасна седмица, дами Blush

# 419
  • София
dea76, може би затова така се е отразила при мен тренирането на корема. Тя имаше много топка в една от програмите, които съм правила. Яко баланс, всичко трепери, но явно ефективно. Но отдавна не съм тренирала, имаме една надута във фитнес стайчето.
edira, страхотен тренировъчен кът!
Звездичке, чудесен комплект, със здраве да си го ползваш. И бюджетно звучи добре. Не ми е попадал, сигурно вече го няма.
No_frame bitch, да минава бързо синьо и подуто!
Vetrena, ужас! Радвам се, че всичко се е разминало само с белези. Моя приятелка така през нощта чула децата нещо да врякат и станала спяща и беше минала през стъклена врата. Разправяше после - поглеждам и - Анатомията на Грей. В колата било тексаското клане, те живееха близо до Пирогов, та метнали децата на някаква съседка и бегом натам.

на спортна тема - активирах си Мултиспорт заради детето, та новата година ще започне най-вероятно с  някои групови занимания (хаха, как звучи) в Next level, ама да видим. Обаче от известно време нещо по време на тренировката ми се гади малко, загрява ми се лицето, ушите. Дали се е случвало на някоя? Едно колега ми мери кръвното, 110 на 80, 120 на 90.., някой изказа мнение за близки граници. Чудя се кво става. Не тренирам по-усилено в сравнение с преди, когато нищо не ми ставаше.

Общи условия

Активация на акаунт