Тренировки в домашни условия - 118

• 57 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Нещо се разболявам ,вчера правих крака -САМО НАПАДИ 😑😑....ебати....днес имам много сладка мт на дупето ,днес много приятна горна част ....
Тренирам по време на цикъл ,ако съм ок ,ако не ич не ми и хрумва ...както всъщност и по всяко време ,де ....ако нещо съм скофтена не се напъвам ....

# 466
  • Бургас/Пз
И аз само ви чета. Тренирам редовно, но не ми стига времето в лудницата последния месец. Минах половината на Ендгейм и продължавам много да харесвам програмата. Не знам обаче с какво ще продължа след нея. Вероятно пак ще направя Iron или Fuel. Свалила съм 1-2 кг., от търчане и повече работа, но по празниците ще ги наваксам Simple Smile

# 467
И аз съм тук,малко съм по заета в момента,но пък засега успявам да балансирам между работа, семейство и тренировките.

# 468
Честито Рождество Христово, другачета Simple Smile
Желая ни много вдъхновение и постигнати (спортни) цели.
Разписвам се коледно с 45 минути спининг тренировка

# 469
  • Там където
Честито Рождество на всички! Да сме здрави, спокойни и спортни, както и всички около нас Simple Smile Аз карам по коледния календар на Каролинка, ама е супер разтегнат и разместен между груповите ми тренировки и въобще не съм за отчет Simple Smile Каролинка иначе много ме кефи, като разбира се аз никога не съм с нейните тежести.....хахаххаха

# 470
Весела и спортна Коледа на всички!

Направих целувчения блат за първата истинска торта в живота ми (ако не броим шедьоврите от кисело мляко, овесени ядки, плодове и сладко с които лъжех децата), сега ще се лакирам и ще ида да си направя гребането за деня преди да продължа с готвенето и гостите. Напоследък нямам сили и желание за нищо!

Непо, от пролетта сме в ремонт - толкова добре те разбирам и ти съчувствам. Спасява ме това, че основно по двора, покрива и по гаража ремонтирахме, но факт е, че 11-та година я чакам проклетата кухня и като дойде момента за нея отсега си знам, че няма да искам да мина и през този ремонт! Hug Вие сте герои!

# 471
Здравейте, нова съм в тази тема, но я следя от месеци, а тренирам в домашни условия от 7 години. Досега винаги съм следвала програмите на Руми (имам абонамент за студиото), но от известно време чувствам, че вече не е моето и искам да сменя треньора, така попаднах тук и се спрях на тренировките на Каролин, днес направих ден 3 за глутеус от Iron и доста ми допадна като натоварване, настоение и продължителност. Амбицирала съм се да направя цялата програма, надявам се да се справя. Тежестите обаче са ми далеч по-малки от тези, с които тренира Каролин, а българските клекове въобще без никакви тежести ги изпълнявам, за да успея да завърша тренировката.

# 472
  • Бургас/Пз
Весели празници, момичета!

Добре дошла, Райна13. Каролин е любимка на много от момичетата тук. Повечето от нас не тренират с нейните тежести, но имат много добри резултати. Всъщност не знам дали някой успява с тежестите на Каролин и за горна, и за долна част. Това не трябва да те притеснява ни най-малко. Тренирай с такива тежести, с които можеш да изпълняваш упражненията така, че да покриеш целия времеви диапазон, който тя показва. Програмите й са много добри. На мен лично 30 минутни тренировки не са ми достатъчни, но хубавото е, че винаги има с какво да надгради или да добави човек.

Днес правих ден 27 долна част от Ендгейм. 3 минутни кръгове, в които се повтаряха по 2 упражнения. Трепереха ми краката накрая. Тя с 2*12.5, аз с 8. Тя с 25кг, аз с 18. Накрая 100те клека ме довършиха. Добавх и 15 минути корем. Както не бях тренирала 3 дни и бях само по масите, така хубаво ми дойде натоварването.

# 473
Агент, пусни рецептата за тортата ако не е проблем! На Нова година сме на гости и този тип торта ще се хареса!

За днес отчитам йога с Бохо и ски. Следващите няколко дни ще е същото. Снегът е приемлив, но ако завали, ще е прекрасно!

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 22:19 от Анонимен

# 474
Давам веднага, Sprinkles, направо ще се копирам пре и постготвенето от една друга тема...
Скрит текст:
https://www.onceuponachef.com/2014/05/double-chocolate-pavlova-w … ml/comment-page-1

Блогът на тази кака (бивша професионална готвачка) го имам от колега италианец, с който преди година прекарахме 2 блажени часа насред някаква скучна офисна вечеря да си говорим за манджи - аз може да мразя да готвя, но ужасно обичам да ям! Не една и две колежки после питаха за какво толкова дълго и анимирано сме си говорили. Та бай ти Масимо го препоръча горещо, всичките и рецепти били рядко сполучливи според него!

....

Стана наистина лека и въздушна...
Но аз намалих с около 1/3 захарта във целувчения блат, защото 2 чаши ми се видяха много, а и добавих щедро шоколадов чипс. Друг момент, който ми се ще да отбележа, ако някой реши да се пробва е, че 1,15 часа във фурната е малко (или поне във моята фурна е малко) и хрупкавата част не беше особено солидна. Следващият път бих я оставила за 2 часа и още 2 при изключена И затворена фурна. Целта ми е да постигна повече хрупкава кора, която да контрастира на мекия център. За крема увеличих количеството на сметана спрямо маскарпонето с около 1/4 за да стане по-лек . Малините с киселия си привкус бяха идеални като контрапункт на крема и блата, но шоколадът, който ползвах за декорация не беше нищо особено - следващият път ще взема черен със сол или нещо по-шантаво - например балсамова редукция да речем. Цялото усещане от тъй нар. торта беше за лек и ароматен мус със плодове върху (не особено) крънчи блат с парченца шоколад. Със чаша Просеко беше чудесно (то какво ли не е).

^^^ След като аз, която съм абсолютно пишман готвачка се справих за теб ще е детска игра. Събра много комплименти, вкл. от 2 бр. Телци и от родния ми син "това е най-вкусния сладкиш, който си правила". ММ беше шокиран, че изпод моите ръце излезе торта - за 20 години с мен такова нещо не му се беше случвало Wink

# 475
Rayna13, Каролин тренира с доста големи тежести, които могат да затруднят и мъж. Grinning Аз лично нямам за цел да достигна нейните тежести, тъй като и с много по-малко усещам голямо натоварване. За горна част тренирам с доста малки тежести, но въпреки това имам много добри резултати. Също така при нея сериите като продължителност обикновено не са кратки, така че и с по-леки тежести може да се усети сериозно натоварване, тъй като могат да се направят повече повторения.

Аз за тези дни не мога да отчета нищо, защото отново се заразих от децата и съм болна. При мен това се повтаря всеки месец. Всичките вируси от детската градина идват при нас. Но не знам защо винаги и аз се разболявам, като уж тренирам и се храня прилично, ям и много плодове. Но въпреки това, имунитетът ми е много зле. Периодично пия някакви добавки, но и от тях няма особен ефект. Докато, например, мъжът ми много рядко се разболява. Преди известно време го отдавах на бременностите и кърменията, тъй като моите деца са с малка разлика и кърмени по година всяко. Но вече минаха 2 години и половина от спиране на последното кърмене и би трябвало да съм си наваксала дефицитите в организма. Извинявам се, че не е много по темата, но дайте съвети за повишаване на имунитета.

# 476
  • Някъде по Дунава
Весели празници, момичета!
Както и предполагах миналата седмица не успях да тренирам 5  пъти, както е заложено в Епик 1 и успях само 3 пъти. Отчетох ден 31 и 32. Правих и ден 33 https://youtu.be/DEZyGFGL_wk крака и бицепс. Много интересно е подредена тренировката - състои се от десетминутни комплекси, в които няколко упражнения се повтарят по 10 пъти.
Днес наред е ден 34 цяло тяло 1 час, но не ми се тренира толкова и направих ден 35 табата https://youtu.be/i5fLIkBNgSw . Работният интервал е 20 сек и 10 сек почивка. Повтарят се така 2 упражнения в рамките на 4 мин.

# 477
Здравейте. Включвам се тук с идеята да се мотивирам пак. След страхотен резултат изгубих мотивацията си, не знам защо, та четейки ви ше се опитам да се надъхам. Около 3- 4 месеца правих упражненията на Каролин,не е моето. Идват ми много тежки и времево не ме устройват. Абонирах се пак за Руми Илиева, но освен нейните упр мисля да правя и други- попаднах на някакви в инстаграм, които са тип каланетика, ще опитам. Това, което обаче ме спъва най- много е храненето- както спазвам и имам супер резултати, започвам едно тъпчене и преяждане просто така. Моля ви, дайте някакви примерни менюта/ съвети/ идеи за хранене, по принцип. Много искам да успея да укротя това чудовище ненаситно в мен.

# 478
  • FRANCE
Здравейте. С голямата девойка (15г) редовно ви следим и сме фенове на Каролинчето благодарениу на вас.
Имам нужда от помощ за малката девойка. Заради сериозни проблеми в училище тя качи много килограми.  Работим и с психолог. Режима го пооправихме, но липсва спорт. В зала с връстници отказва за да не и се смеят. Та търся клипчета с по-пухкави мадами, начинаещи.  Предложих и Руми или Клое, но били слаби и я депресират. Моля ви помагайте. Благодаря

# 479
Madame, на колко години е детето? Обича ли да танцува? Аз бих заложила на движение и нещо, което ѝ допада. Тони Хортън и Шон Т имат програми за деца, но не знам дали няма да са ѝ много детски. Откривам линк само за една от тях
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3637428

При мен пак - йога, ски и свеж сняг

Измислихте ли тренировъчните програми и фитнес цели за идната година?

Общи условия

Активация на акаунт