Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 272
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Марго 🤗🤗🤗, толкова радост и надежда свързвам с новините с теб и "абонатите" на темата от години! От сърце ще се радвам да чуя каквито и да са добри новини за теб! ❤️

# 106
bananovolisto, аз не мога да отговоря на въпросите ти, ама да питам - тази проверка с пяна какво точно показва? Моята докторка каза, че макар да е по-щадяща не я препоръчва като процедура защото показва само моментното състояние.

Шанталче,иска да ми види лявата тръба. Аз имам ЦС от март/април, но се оказа,че снимката е 1,файлът, и Калчев не може да разбере дали е запушена лявата тръба. Предполагам ме видя колко съм изтормозена и затова не ме праща отново на ЦС. Според мен ако има съмнения ще ме прати,въпреки че да ти кажа толкова ми е писнало,че съм готова да лягам на лапаро и да се види там направо. Лапарото,мисля, е 100% достоверна диагностика.Хем ще махне миоми,хем ще види тръбите и ако има нужда ще отпушва,маха и тн.

Bananovolisto, а ти как разбра, че е биохимична - тестове, кръвен или по симптоми? Щом си забременяла естествено, значи поне една от тръбите пропуска, ако не и двете. Аз също имах биохимична след инвитрото, тръби никой не ми е гледал, но ние бяхме с мъжки фактор и като ми каже някой доктор : Ооо, ама инвитро, забрави за естествено.... и ми иде да му шибна един. Само Калчев ни повярва. А иначе за минах хистеро при Калчев, с пълна венозна упойка, но явно ми беше слаба, защото ги чувах какво говорят, иначе не ме е боляло.

Salsera, с два кръвни теста,положителни и двата. Вторият ме съкруши,защото намаля ЧХГ и прогестеронът. Ову бе от дясната страна според мен, ако се редуват всеки месец би следвало да бе овулацията отдясно. Точно септември не ходих на фоликуметрия и не мога да съм сигурна на 100%.

# 107
Danita, честито! Много се радвам за теб!

# 108
Данита, честито! Прекрасна новина! Желая ти лека и спокойна бременност!!! ❤️❤️❤️

# 109
Дани, честито и от мен и лекичко и безгрижно да ти е до финала Heart

# 110
Данита, изключително се радвам за теб! Пожелавам ти лека и щастлива бременност ❤❤❤

П.П. Аз пък от утре почвам стимулация 🤞

# 111
Поздравления, Дaнита! Лека бременност! Дръж ни в течение как вървят нещата!

Успех на всички останали. Нов месец, нова надежда! Simple Smile))

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 10:51 от Lygia

# 112
Данита, честито! Лека бременност до финал!
Много се радвам за теб❤️
Амира, успех 🍀, чакаме добри новини и от теб!
Кактусче,  ти как си , 🤞
Манди❤️

# 113
Amira, успех на теб! Каква е схемата? Честно казано с вълнение чета истории по форума за стимулации, пункции и тн. За мен това беше време с много надежди, много емоции, много ярък период. Heart

За прашец, цъкни скрития текст Joy
Скрит текст:

Момичета, то вярно, че е от хормонте, ама ми е много ревливо тези дни. Казахме си "чао" с репродуктивния ми лекар. Толкова съм ѝ благодарна, толкова специален човек е за семейството ни, че ако не бяхме адашки с нея и ако не чакахме момче, щях сериозно да обмислям името Мария (не че Мариян не е хубаво име, но за името по-надолу).

Но, да, чакаме момченце Blue Heart Правих пренатален тест по препоръка на следящия ме лекар и освен че всичко е ок (което е и по-важното), разбрахме и пола. Половинката е изключително щастлив (разбира се), на мен ми беше все едно. След такива премеждия и дълъг АРТ път последното, за което съм мислила, че бебето ще има пол Joy  Така, де, то е ясно, но за мен беше някакъв детайл, нещо несъществено. Но като ми казаха по телефона "чакате момченце", се разплаках. Всичко стана толкова реално! Готови сме и с името. Всъщност решението беше изцяло мое, но имам много силни аргументи и един ден ще ги споделя и тук, че още ми е много лично.

# 114
Дани , ЧЕСТИТО ! 🐣☺
Пожелавам ти една спкойна и безпроблемна бременност . 😊

Amira, успех със стимулацията и те чакаме с хубави новини . 😊
Ще бъде !

Stonefaced 🐣 каква хубава двойна новина .
Грабя от синият прашец с надежда 💙

Кактусче , успех и на теб 🙏🏻😊

# 115
stonefaced, прекрасно! Нямам търпение да науча името.

И моята мечта е за момче(та)!

# 116
stonefaced, честито синичко 💙
Много благодаря за палчетата, мили момичета! 😘❤️❤️❤️
Амира, нека да имате успех от първия път!

# 117
Благодаря от сърце, момичета! Много е вълнуващо наистина! Амира, успех с процедурата, да бъде приятен и резултатен пътят ви! Стоун, честито момченце, наистина става съвсем реално 💙👨‍🦱 Кактусче, предавам щафетата с успешен ЗЕТ след блокаж 💕

# 118
Данита честито! Лека бременност и до финал 🍀❤️
Амира стискам палци да стане от първия път ! 🤞🤞😍
Стоун честито синичко 👣☺️
Кактусче ❤️❤️❤️

# 119
Момичета,благодаря ви от сърце! ❤
Все още съм изненадващо за мен спокойна. Явно тази почивка ми се е отразила добре и като цяло реших да се доверя на клиниката без да чета много в интернет и това може би също оказва влияние.

Stonefaced: От 3ти ден на цикъла ще си бия rekovelle (7 единици) по обяд в корема и ще ме следят горе долу през ден след 7мия ден някъде. Това е засега и в последствие ще ми казват какво да правим и дали има нужда от корекция.

Общи условия

Активация на акаунт