Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 806
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. На 25г съм. От Хасково съм. Правим опити близо 1г и половина , не броя преди това , защото мъжа ми имаше проблеми. Миналата година имах 2 неуспешни бременности😊 цикълът ми идва през 35-40 дена 🥹не откриха защо, нямам ПКЯ , овулацията следя с тестове. В момента очаквам да бъда в овулация. Дано другия месец и аз да се похваля тук с 2 слънчеви чертички🌸  От много време искаме , отчаяни сме. Радвам се,че открих тази позитивна група. 💝

# 16
Светослава, тествала ли сте инсулин и захар трикратно? При ПКЯ може някой цикъл да е нормален, някой-не.
Ето аз бях миналия месец при АГ, пих си вечерната иглика 2 месеца и хормоните бяха ок като за мен, нямаше и помен от кисти. Обаче след това спрях prim oil-a и с миоинозитола не съм много редовна и си ям сладко като за световно и резултатът е налице. Този месец имах положителен тест за овулация чак около 23-24 ден, после се тествах на около 37ми - пак излезе почти положителен.
При един нормален цикъл трябва пикът на ЛХ да е по средата на цикъла и да намалява, но при мен си седи висок.
Та със сигурност има и други причини за дълъг цикъл, но според мен хиперинсулинемията и инсулиновата резистентност са много подценявани, понеже не са АГ диагнози, а са сравнително лесен за решаване проблем, стига да знаеш, че го имаш.

# 17
Тествахме и двете неща Глюкоза трикратно и на другия ден ИР с обременяване , в норма са. Нямам ИР... ПКЯ нямам

# 18
Как така едно изследване в два последователни дни? Как е правено трикратно глюкоза и после ИР с обременяване?
Тествахме и двете неща Глюкоза трикратно и на другия ден ИР с обременяване , в норма са. Нямам ИР... ПКЯ нямам

# 19
Трикратно глюкоза - сутрин на гладно, преди да обядва и няколко часа след като е обядвала, без обременяване.

Успех на всички!!

# 20
Рейвче, благодаря за новата тема. Нека ни е честита и донесе късмет на всички!
Инферия, благодаря ти за орисването! Интересна е твоята история и доста борба си водила, силен човек си. Честито момиченце и леко бременеене!
На всички пожелавам успех!

П.с. Нашата първа инсеминация приключи с отрицателен резултат. Чакам цикъл и продължаваме напред. Засега планираме да направим още три. След това - инвитро.

# 21
Мина ЦС, още не съм в час от упойката, но и двете са слабо проходими.
За капак и хидрослапсинг .
Явно няма да стане лесно..,а как съм забременявала два пъти нямам идея🤦
Сега като се осаферя малко, ще мисля какво да правя, и къде да ходя на лапароскопия + хромопертубация.
Усещам как депресията върви към мен 😂 .. ама няма да се дам 🫡
Това е от мен за сега, успех на всички 🍀🤞

# 22
Рейв и Инферия, благодаря ви за темата и силите,които ни давате! Благодаря на всички дами тук, които помагат със споделен опит,през какво минават и съвети. Това ми дава много сила и кураж за всеки следващ месец опити❤

# 23
Мери, не се притеснявай изобщо от операцията. Всъщност самата операция се води лапароскопска. При моята първа такава ми направиха фенестрация на яйчниците, хромпертубация(това е проверка на тръбите) и едностранна салпингектомия(отстраняване на дясната тръба). При втората операцията беше само салпингектомия и хубаво огледаха, като се констатира начална ендометриоза. Не е страшно ❤️ Добре е, че пак ще проверят тръбите по време на операцията преди да ги отрежат(ако се налага). Успех и прегръдки 😘

# 24
Мери, кураж мила. И аз съм така, знаеш едно забременяване и после нищо не става. Но както е написала Кактус по добре операция, колкото и да не ни се иска, понякога се налага.
Прегръдки ❤️

# 25
Рейв, благодаря, че се грижиш да си имаме темичка, в която да си споделяме. Simple Smile
Инферия, благодаря за орисването. Simple Smile Не спирай да ни подкрепяш, имаме нужда от теб! Simple Smile

Аз приключвам с първия цикъл след инжекциите Золадекс и започвам с тестовете за ову. Все пак си записах и час за ендокринолог да проверим разни хормони + инсулин и глюкоза.

# 26
Запис и от мен в новата темичка! Както винаги прекрасна! Много успех и положителни тестчета за всички!!! 😘😘😘

# 27
Момичета, на мен от снощи ми зацапва малко, предполагам, че до довечера вече ще избие М. Имам час за петък за изброяване на антрални фоликули, това нали може да го направи всеки гинеколог? Също така искам да си пусна половите хормони, петък ще ми се падне 2 ден, мога ли да го направя тогава, или да търся работеща лаборатория за събота?

# 28
Ако дойде довечера, първи ден се брои утре. Тъй че по-добре в събота ако имаш такава възможност или неделя е най-добре, защото на трети ден са най-обективни тези изследвания. Поне в София има работещи и в неделя лаборатории.
Ох, редактирам се, днес е сряда ☺️ Значи в събота...

# 29
ММ днес ходи до Малинов да пуска СГ, директно я пращат на Калчев. А мен ме сърбят ръцете да разбера резултатите.. 😬

Общи условия

Активация на акаунт