Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 821
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
Рейв, благодаря, че отделяш време и създаваш всеки път прекрасни теми, в които да споделяме болки и радости! Силно се надявам тази тема да се препълни с щастливи постове и благи новини! Flowers Four Leaf Clover

Инферия, благодаря за орисването! Много ме разчувства историята ти..Нелек път сте изминали и вие! Лека бременност и здраво бебче около термин! Sparkling Heart

Нашето момче стана на 2г. Кога мина това време не знам... Почерпете се виртуално
Скрит текст:

Към предложенията за заглавие на следващата тема ще добавя още едно:
Дъжд, мъгла и есенни листа носят топла новина и така мечтаната черта.

Успех на всички и скоростно изнасяне към отчетните Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 31
Минзухар, можете и вие да ги вземете от Малинов, освен , че и на Калчев ще ги пратят.

# 32
Рейв, благодаря ти за новата тема и за възобновяването на традицията с вълшебното списъче.
Аз малко закъснях, но ти пратих датите си сега на лично, ако решиш да ги добавиш.

Аз миналата тема я поизпуснах, та супер много се радвам да видя че четири от познатите ми лица вече са минали в отчетни. So close, stonefaced, denni82, funn, заслужавате го момичета! Лека бременност и пухкав финал ви желая на всички, често да ни навестявате със съвети и ще ви чакаме да се върнете за орисване! Nature Star2

Инферия, как бързо минава времето и дойде моментът да си наша орисница, благодаря ти, че ни припомни вашата история и ни вдъхваш ни толкова надежда и сили да продължим! И ми стана готино, че познах, че ще е девойка, с този аватар си го изпроси още преди 4 месеца Grinning

Кактусче, няма как да не ти викат усмивка в болницата, само като пишеш и се усеща!
Пожелавам ти бързо възстановяване и много качествени ембриончета! Heart

Dreamer Heart, пожелавам ти тези две снежинки да са твоите и скоро да ни се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Snowflake Nature Snowflake

_Amira_, успех със стимулацията и да се похвалиш с много качествени яйчица! Flowers Four Leaf Clover

Merryhristowa, не се давай на депресията, дай си време да се съвземеш и следвайте новия план!
Щом е станало преди, ще се получи отново и този път до пухкав финал! Heart

Елиза, съжалявам за резултата, но важното е, че имате план и го следвате!
Стискам ти палци следващата да е успешна! Flowers Four Leaf Clover

Lygia, стискам ти палци следващият тест да е положителен! Flowers Four Leaf Clover

Добре дошла, Светослава, горе главата и не се отчайвате, ще се случи чудото! Nature Sparkles

# 33
Jupiter Sea, много ми хареса това:

"Дъжд, мъгла и есенни листа носят топла новина и така мечтаната черта."

# 34
Ха, на какво попаднах ще споделя.
Попадна ми статия, че най-много бебета се раждат в месеците юли, август и септември. Та нека не разваляме статистиката. Пожелавам темата да се препълни с положителни тестове People Baby
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 16:07 от Jupiter sea

# 35
И аз се вдъхнових за заглавие:
Иде есен, иде зима, нека догодина на морето да сме трима!
Едит: предложението ми е точно в унисон с казаното от Jupiter sea Grinning

# 36
Моят опит пък с повечето ми приятели е, че всички са се родили есента септември, октомври и ноември и са правени най-вероятно в най-студените дни след постите и когато е нямало много какво да се прави Grinning. Всичките ми приятелки са скорпиони. Като се почна с рожденните дни от края на август, че чак до края на ноември почти всяка седмица на рожден ден на някой. Може би при днешните бебета не е такa, ама Grinning

# 37
Fayona, честно, не знаехме още, когато сложих новия аватар! Joy

Двата големи бума са февруаро-мартенските бебета, заченати от палувания по морето Wink И септемврийските по Коледа Grinning Скорпионите са валентинковци Grinning

# 38
Аз, брат ми, майка ми, баща ми, двете ми лели и тримата ми братовчеди сме се родили все в периода края на юни - септември. В семейството на мъжа ми обаче е различна ситуацията - там са основно септемвро-декемврийски бебета Grinning Дали пък няма някаква родова тенденция?

# 39
Аз пък съм правена от радост, когато се е родила братовчедка ми Joy Като бях тийн, по едно време ми светна пред очите, че сме точно 9 месеца разлика, а когато разпитвах майка ми във връзка с репродуктивна история, тя направо си ми каза Joy

Честита нова тема! Всички бързо да се изнасяте към отчетните, а тази да я напълните с добри новини!

Аз тази седмица пуснах пренатален, така че скоро ще знам и пола Heart

# 40
От опит и аз забременях октомври, след мен почти всички познати и те по същото време. Явно си е плодовит сезон, също по време на изолация имаше много бебета😄.

# 41
Inferiya, честно, разплаках се като прочетох това: "Представяте ли си?! От 2ри ден? Та то милото е било само няколко клетки и вече е било готово да се бори! Прибрах си го, не му пречех с очаквания, не го натоварвах с амбиции. Оставих всичко на него, на няколкото борбени клетки, които още от 2ри ден са били малко шампионче. Как да не повярва човек? Не в себе си, в апаратурата, в лекаря, а в желанието за живот."

Чакам и аз моето шампионче, а на теб пожелавам спокойна бременност и много скоро прекрасна малка принцеса Simple Smile

# 42
Много си права, Инферия, за бейбибума през посочените месеци Smiley

Rayy, за родова тенденция имам леки наблюдения при нас за повтарящи се зодии. И то детето повтаря зодията на някоя баба или някой дядо.
Хареса ми твоето предложение за заглавие..Sparkling Heart

Минзухар, пожелавам ти отново октомври да ви даде това, за което бленувате, и този път да е до финал Flowers Four Leaf Clover

Avocado, точно тази част, която си цитирала, изключително силно ми въздейства и на мен. Inferiya, големи благодарности още веднъж Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 16:23 от Jupiter sea

# 43
  • София
Отчет и от моят преглед - докторката е уникална - създава едно чувство на спокойствие. Каза, че на хартия и видеозон нещата са перфектни за годините ми - 6 фоликула зреят в момента, лошото е, че 4 са от дясно дето тръба йок.. Искаше да пусне микробиология и още някакво изследване и да се ориентирам към цветна снимка на лявата тръба. Тук идва питането ми - знам, че много сте писали назад.... пусто му много ме е страх от това изследване ... в клиниката, където тя работи не се прави - препоръча надежда, защото го правели с упойка. Аз като не съм пациент как да си запазя час за там?

# 44
Shantall, аз съм правила цветна снимка преди 5 месеца в Надежда .
Правих я при др. Чапанова с предварително уговорен час .
Без упойка , и те съветвам и ти да я направиш така . Не си заслужава да те приспиват , самата манипулация е около 2 минути .
Да има болка , но е търпима бих я сравнила с много болезнен цикъл , но свършили ли процедурата и болката веднага минава .
Пожелавам ти успех !

Благодаря за новата тема Simple Smile дано донесе късмет на всички .

Общи условия

Активация на акаунт