Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 252
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
Shantall, моята не е в Надежда,но пък без упойка и беше наистина много търпимо. Не съм сигурна ,че си заслужава упойването нещо, което трае толкова кратко време. Може обаче да пийнеш един бусколизин преди това.

# 46
Отчет и от моят преглед - докторката е уникална - създава едно чувство на спокойствие. Каза, че на хартия и видеозон нещата са перфектни за годините ми - 6 фоликула зреят в момента, лошото е, че 4 са от дясно дето тръба йок.. Искаше да пусне микробиология и още някакво изследване и да се ориентирам към цветна снимка на лявата тръба. Тук идва питането ми - знам, че много сте писали назад.... пусто му много ме е страх от това изследване ... в клиниката, където тя работи не се прави - препоръча надежда, защото го правели с упойка. Аз като не съм пациент как да си запазя час за там?

Шанталче, според мен няма смисъл от упойка. Аз правих във Вита март месец. Слагаш Профинид (свещичка) вечерта преди процедурата, после сутринта в 7-8, и 30 мин преди самата ЦС ( така ми каза докторът ). Имам лява запушена,дясна проходима. Болката е като 2-ри ден от МЦ. Лягаш и се отпускаш,бързо минава. Бъзла ти го споделя😊

# 47
И аз подкрепям, че няма смисъл от упойка. Моята цветна снимка ми я направиха за няколко минути, без упойка и без обезболяващи. След това си тръгнах веднага сама с колата и си работих цял ден. Съвсем лека болка усетих, като при цикъл.

# 48
Включвам се в този късен час с едно леко нестандартно предложение за заглавие на следващата тема 😜😃.

Цветни снимки и проверки ,
спермограми , овитрели .
Яйцеклетките ми вече са
узрели.

Засякох овулация,
 готвя за мъжа сензация!

Моят мъж се умори ,
вече иска да поспи 😃

От секс ни писна вече,
да идва малкото човече.

Писна ми на ленти да пикая,
хайде да става накрая!

Вдигам си краката аз сега ,
седя и чакам втората черта .!

Спермограмата му е отлична ,
яйцеклетката налична .
Само трябва да се срещнат те ,
и да станат чертички две .

# 49
Jasmin,  евала за смелостта! Много пъти мислех такива заглавия, ама ми беше неудобно 😅

Ето и от мен:

Нека опитите освен наслада, вече донесат желаната награда

Нека дъжд от 2 черти темата ни вече озари

Днес да полудуваме, а след 9 месеца с бебе ще будуваме

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 23:42 от So close

# 50
  • София
Добре, а като не ходя на лекар в надежда ? Обаждам се по телефона и казвам,че искам час за цветна снимка? А метода с пяната? Докторката каза, че той показва само дали е проходима тръбата, но не й какво е състоянието й. Така или иначе записах час пак при докторката за да вземе микробиология и другото, и трябва да изчакам резултатите, но понеже от вас знам, че много чакане в тази Надежда се чудя дали да не си запиша час. То и друго се чудя - ако пък овулацията този месец се пада от лявата страна дали да не оставя цветната снимка за следващият? Понеже докторката каза, че заради ренгеновото облъчване се препоръчва да няма опити през месеца. Извинявам се за хаотичните въпроси, ама ми е каша в главата...

# 51
Момичета много ме разсмя вашата среднощна проява на "поетичност"! Всички предложения са супер! При мен нещата не са птички, пчелички и чертички за момента.

Розите са червени, виолетките са сини.
На мен днес ми дойде.
Толкоз.

Grinning

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 15:03 от Lygia

# 52
Момичета, здравейте. Може ли някоя от вас, която е правила офис хистероскопия и имунологична биопсия при доктор Калчев да ми сподели, колко време след това трябва да се пазим?

# 53
На мен ми каза до следващия цикъл. 🙂

# 54
Здравейте, излезе ми резултатът след конизацията, някоя през вас минавала, през това дали знае какво означава. Докторката каза че всичко е чисто но уж бях цин 1 2 при биопсията , но май не е така.. Дори не знам дали шийката ми не е скъсена много и дали въобще ще мога да износя отново Sad

# 55
Шанталче, ,няма знамение че не си пациент. Звъниш и се записваш. Ние правихме опит веднага по препоръка на лекаря. И знам и от други че не е проблем. Даже тогава шансът е много по-голям,защото се отпушват тръбите, ако е имало нещо Simple Smile

# 56
И аз си мислех, че проблемът е от облъчването, но реално, като ми правиха ЦС ми казаха, че е по-добре да се пропусне месецът, в който се прави снимката, заради самото контрастно вещество, явно не се изчистваш веднага от него. Също така ми казаха, че все пак, ако се случи бременност в същия месец, не е повод за прекъсване на  бременността Simple Smile

Шанталче, ,няма знамение че не си пациент. Звъниш и се записваш. Ние правихме опит веднага по препоръка на лекаря. И знам и от други че не е проблем. Даже тогава шансът е много по-голям,защото се отпушват тръбите, ако е имало нещо Simple Smile

# 57
  • София
Момичета, здравейте. Може ли някоя от вас, която е правила офис хистероскопия и имунологична биопсия при доктор Калчев да ми сподели, колко време след това трябва да се пазим?

Тя се прави след овулация. При мен зацапването продължи една седмица и след това почти веднага премина в цикъл

# 58
Благодаря!
И веднага след цикъла сте имали зелена светлина?

# 59
  • София
Благодаря!
И веднага след цикъла сте имали зелена светлина?

Да

Общи условия

Активация на акаунт