Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 256
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
  • София
_Amira_, Fyute благодаря за разясненията!

Така или иначе реших да оставя цветната снимка за началото на следващият цикъл. Днес ще ходя за микробиология и разните там други неща, които каза докторката. Мисля да я питам да проверим фоликулите този месец и да се засиля да пусна тромбофилия и още каквото трябваше.
Клоня към цветна снимка без упойка. Мацето ме ориентира, че в Щерев часове има и да не се притеснявам, за което страшно много й благодаря!

# 61
Здравейте, момичета! Следя темата и пожелавам на всяка една от вас най-вече здраве и след това съвсем скорошно сбъдване на най-съкровените мечти!🍀

Ще Ви поръся със син прашец,който в понеделник ще влезе в пети месец. Последната седмица ми беше напрегната, защото моят аг видя ехогенни фокуси в камерите на бебето и ме прати при д-р Маринов за фетална ехокардиография. Той е наистина страхотен, още преди да ме прегледа каза,че това не са дефекти, каза и че съм дошла рано за такъв преглед,бях в 16 г.с., но ме прегледа. Видя обаче и съмнение за междукамерен дефект и ми препоръча генетичен тест за синдромите. Въпреки че повтори много пъти,че бебето е здраво и го пускаме за всеки случай,тази една седмица мина мъчително и днес разбрах,че всичко е наред и бебчо е здрав. Ще отида при него пак на ехокардиография между 20-24 седмица и се надявам всичко да е наред. И сме с ковид като допълнение, но го караме леко за втори път в рамките на две години. Сега се надявам да се успокоя.

Желая Ви само хубави емоции и от сега

нататък все повече добри новини!

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 15:16 от Irnata_87

# 62
Irnata, разбира се,че всичко е наред! Често се виждат и разни сенки, но е хубаво че ви е накарал да пуснете тест за успокоение. Грабваш си с пълни шепи от прашеца ти и ти желая сладка и спокойна бременност 💐

# 63
  • София
Irnata_87, разбира се,че всичко ще е наред с бебчето! Пожелавам ти леко боледуване и безпроблемно да е всичко до финал!
Грабя от прашецът ти с пълни шепи!
Аз селд вторият преглед при докторката вчера като, че ли малко се успокойх. Имаме план - в сряда ще ходя да търсим доминантен фоликул, чакаме резултатите от микробиологията и уреплазмата, трябва да избера къде да пусна тромбофили - нещо не мога да се ориентирам още дали в лабораториите са еднакви зиследванията, и цветната снимка сигурно ще е за след следващият цикъл. Успокояващото е, че и тя като репродуктивен каза, че на изследвания за момента не вижда причина да се хвърляме на тежката артилерия и даде предложение да пробваме на домашни опити със следене на овулация.

# 64
Шанталче, за тромбофилии те съветвам да пуснеш кръв в Геника. Основен пакет беше към 160 лв. последно. При тях якото е, че ти съхраняват кръвта и ако се сетиш, че искаш да пуснеш още нещо, май не те бодат пак.

# 65
За тромбофилии и аз съм за Геника или Майчин дом. Като начало основния пакет е ок, ако има нещо в него, ще се знае какво още да се пусне. В Геника има и консултация с генетик и направо той може да посъветва какво още да се пусне, ако се налага.

# 66
  • София
тя ми е отбелязала в Геника Разширен панел 1 - основен + АCE и Фактор XIII, което е 240лв. А пък в Цибалаб най-разширеният им пакет включва:
    Мутация в ген за Prothrombin G20210A
    Мутация в ген за Фактор V Leiden
    Алелна специфичност на PAI - 1 4G/5G
    Мутация MTHFR A1298C
    Мутация-MTHFR C677T
    Фактор V HR2 ( FV HR2 ) H1299R
    Фактор XIII ( F XIII ) V34L
    EPCR 4678G>C (A1)/4600A>G (A3)

# 67
Здравейте, момичета!
Аз минавам на отчет след вчерашния преглед при АГ, 7 ден от МЦ, направи офис хистероскопия, тъй като имаше нещо остатъчно след спонтанния аборт (преди 2 месеца и половина), и изчисти всичко да сме спокойни🌞, даже пак пооправи матката. Този месец го пропускаме, ще чакам МЦ около 23.10, то така или иначе и ММ няма да е тук, но стискайте палчета моля ви за Ноември, да се случи пак след хистероскопията🙏❤
ПС: за високия Пролактин ми изписа 1/2 Достинекс на 7дни до забременяване, другите неща каза че са добре.
Успех на всички и много положителни тестове да видим скоро🍀❤

# 68
Шанталче, Цибалаб не са генетична лаборатория. Нямам сериозни аргументи, но знам, че е по-добре в специализирана такава да се правят. Нещо като спермограмите в репродуктивните клиники. Може и да не съм права, де.

# 69
За тромбофилията само Геника. Вече за придобитата Лупус Антикуагулант може в Бодимед. 🙂

# 70
Аз скоро си правих изследване за тромбофилия в cellgenetic . Резултата излиза за около 10 работни дни .

# 71
Привет, момичета!
Не съм се включвала от доста време, защото при нас няма нищо ново. Занимаваме се с 100 неща, местихме се в ново жилище, после имахме разни задачи около изобрите иии силно казано правим опити Grinning уж сега ще се стягаме, но да видим. Аз мисля, че този месец ми е ановулаторен, така или иначе. Важното е че си ви чета редовно. Затова се записвам да следя темата, която впрочем има много хубаво заглавие Simple Smile)) Нека да ни е успешна и да донесе много чудеса!

# 72
Дами, предстои ми процедура и искам да си пусна Фемофлор. Бихте ли ме насочили към АГ, което прави това изследване в Геника?
Моето АГ, при което си ходя от години за стандартни прегледи, ми прави единствено микробиология и цитонамазка в неизвестна за мен лаборатория...

# 73
Момичета, записвам се в новата темичка с надежда и с пожелание към всички да видите двете чертички! Специално стискам палци на Кактусчето и Минзухарчето! 💖💖🤞🤞🤗🤗
Инферия, много се трогнах от твоята история. Даваш ми сили и надежда! Пожелавам ти леко бременеене е раждане и не ни забравяй! 💖💖💖💖

# 74
  • София
Fyute, не може ли да ти вземе проба и ти да си я занесеш? Аз така процедирах с последната докторка.

Общи условия

Активация на акаунт