Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 259
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Притеснявам се да не се обиди, те нали докторите си предпочитат определени лаборатории, с които си работят... Но май така ще направя и ще я помоля да си го занеса сама...

Fyute, не може ли да ти вземе проба и ти да си я занесеш? Аз така процедирах с последната докторка.

# 76
Това така, но ако ти правят нещо, което е конкретно за някоя лаборатория, нищо не пречи да го занесеш сама. Моите епруветки за HPV -то си ги носех сама в Геника Simple Smile Казваш, че искаш да пуснеш Фемифлор в Геника, искаш да ти вземе материал, плащаш си взимането, разбира се и готово. Ако не иска - отиваш при друг лекар Simple Smile

# 77
Аз се чудя защо не получавам известия, пък то съм пропуснала новата тема. Записвам се, докато не сме я изписали.

При мен нищо ново. Опити, опити, неуспешни, но няма да се отчайвам..

Хубава вечер, пък аз се връщам назад да чета.

# 78
И аз изтървах темата.
Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

Мен от седмица ме болят гърдите много , а имам още 10 дни до МЦ.

# 79
Записвам се в новата темичка 😊
Тъкмо се реших най,накрая да започваме пак с опитите и да хвърлям ОК и се оказва, че за д-р Магунска часове за този месец няма.. а направо не ми се чака вече... 😔
Бях споделила с вас миналата година като се решихме, ходихме при нея и останах доволна.( аз съм със СПКЯ) Само че за мое огромно съжаление претърпях инцидент и бях с патерици месеци наред...
Не знам какво да правя. Да чакам до другия месец или да се запиша при друг лекар. (От Сливен сме) А и смятам да си запазвам часове през късния следобед, да речем към 17, 18, за да не си взимам отпуск, понеже ще ме гледат накриво. Все пак бях половин година в болнични.
Извинявам се за дългия пост.

# 80
Здравейте момичета ,
обръщам се към вас ,защото още някое друго мнение няма да ми навреди Simple Smile  Сега мина първия преглед от моята фоликулометрия и на 4-ти ден докторката измери фоликул 12мм . Цикъла ми е на около 26-27 дни , питах я и каза ,че е нормално при по-къс цикъл ДФ да е с такива размери .
Писала съм и преди в темата , но на кратко - година опити , двамата сме на 27 г,спегрограма , цветна снимка и хормони в норма .Решила съм този месец да е последен като опитаме с фоликулометрия в нашия град  и ако и този не стане ще се обърнем към друг репродуктивен доктор .

# 81
  • гр. София
Здравейте момичета ,
обръщам се към вас ,защото още някое друго мнение няма да ми навреди Simple Smile  Сега мина първия преглед от моята фоликулометрия и на 4-ти ден докторката измери фоликул 12мм . Цикъла ми е на около 26-27 дни , питах я и каза ,че е нормално при по-къс цикъл ДФ да е с такива размери .
Писала съм и преди в темата , но на кратко - година опити , двамата сме на 27 г,спегрограма , цветна снимка и хормони в норма .Решила съм този месец да е последен като опитаме с фоликулометрия в нашия град  и ако и този не стане ще се обърнем към друг репродуктивен доктор .
Не че разбирам кой знае колко, но на четвърти ден 12мм не ми се струва нормално. ЛХ и Естрадиол пуснахте ли за по-ясна картина?

# 82
Записвам се и аз да ви пожелая късмет от мен и малкото тупкащо сърчице в корема ми! Heart

Скоро да се напълни с много плюсчета темата!

# 83
Аз на 07.11 имам час при д-р Д.Ставрев в Пловдив.Хвърлям му папката с изследвания и да видим какво ще предложи 😂
Според това, което четох ще е най-добре да се отстранят тръбите, но пък и много не вярвам на резултата от Ниамед, така че ще видя какво ще каже той..До тогава само ще ви хвърлям по един белтък.
Стискам ви палци, че скоро много мудно ни се движи темата 🫣🤞🍀

# 84
  • София
при мен на 12ти ден от цикъла вместо доминантен доликул видяхме жълто тяло Grinning и понеже сме имали два опита преди днес, макар да е от дясно била овулацията докторката каза да изчакам да ми дойде и тогава да правя снимка....
Според нея /тук използва някакъв странане израз, който не запомних/ макар да няма тръба от дясно е възможно да се получи забременяване. И пак каза, че препоръчва в месеца на снимка да няма опити.
За сега назначението за тромбофили си остава, даже мисля да го отметна утре по обяд, и другата седмица имам назначение за прогестерон, за да го проследим как е след овулация.
Толкова е готина докторката, че чак ме хваща яд, че по-рано не съм се разтърсила за нея... отдавна да сме преминали през всички изследвания, НО както ММ казва не можем да се върнем назад ....

# 85
Шанталче не съжалявай. И аз сега мисля като теб, че е трябвало да се видя с Калчев още от както ми сложиха диагнозата. Но както са казали хората имало да става. 😉

# 86
  • София
Минзухар, ако можех да съм на 6 със знанията и опита, който имам сега.... ехе....ама... имало да става! Живи и здрави, напред и нагоре!

# 87
Шантал, и аз минах снимка вчера, моя лекар също ме посъветва да пропуснем опитите този месец. А другия да си действаме Grinning

# 88
Предполагам, че не препоръчват опити заради евентуална имплантация,ако не се пазим. На мен др Калчев също ми забрани опити този месец защото биопсията ще се прави на 20ти ден от М.

# 89
  • София
Доколкото разбрах заради облъчването от ренгена, макар и самата докторка да кажа - въпреки, че то в толкова ранен етап....
Аз мислех ако овулацията е от дясно, където няма тръба да си направя снимката този месец, ама докторката каза, че това, че няма тръба не е гаранция за нищо и след като сме имали някакви опити не ми препоръчва да го правя сега - ако стане бременност може да се отмие от тръбата с веществото.

Общи условия

Активация на акаунт