Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 318
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
  • София
аз не знам какво се очаква да видим на прегледа... обаче цикълът ми този месец е брутален - на 3 часа се налага да сменям превръзка... такова нещо не е било последните две години...

# 556
Скъпи приятели, на фоликуметрия ходя този месец. 11 ти ден от цикъла нямах узрели бяха по 1см и от двете страни.. сега 19ти ден само 13см е узрял от лявата страна... за 1 седмица и половина толкова бавно да расте не знам... Пия само иногинол... ИР толкова ли пречи на това нещо? ХОМА е 2.50 ...

# 557
  • София
оф... и аз се каня този месец да проследяваме О ... така като смятам - цикъла ми дойде във вторник следобед, смятам за 1ви ден сряда 16ти - мисля на 10ти ден да ходя да видим какво се случва и евентуално на 15-16 примерно, но утре ще го обсъдя и с докторката.
Момичета след ЦС имали ли сте по-обилен цикъл?

# 558
Моя позната след ЦС каза,че и е доста обилен.

# 559
Аз имам зацапване от вчера, до колкото знам е нормално. И постоянни спазми, гледам да не се товаря много. Предполагам, че и моят цикъл ще е обилен след процедурата..

# 560
  • София
аз след самата снимка нямах никакви проблеми - очаквах зацапване, спазми и т.н., но този месец цикълът ми е по-различен /болезнен и обилен/

# 561
Момичета, аз се връщам в групата.  След голямата радост и бързото забременяване всичко приключи за броени дни. Оказа се, че детето( момиченце) е много болно и няма шанс за живот. На 11.11 направих аборт по медицински причини. Сега ще чакаме поне три цикъла преди да мислим за нови опити. Дори не знам дали ще има такива. Аз си поревах доста, но на моят съпруг като че ли също му дойде в повече. Не знам дали ще мога да го убедя да пробваме още веднъж. Засега смирено чакам цикъл. Бях в 14г.с така че не го очаквам преди нова година. Надявам се на нова година, нов късмет.

# 562
Съжалявам 😔😔😔

# 563
  • София
MercelinessSquid, съжалявам за развитието на  нещата Sad Бързо възстановяване, както физически така и психически!

# 564
Марс прегръдки 😔🤗

# 565
Здравейте, момичета.
MercelinessSquid съжалявам за загубата ви.
Днес прегледа мина добре. След УЗ се установи, че имам 2 доминантни фоликула, единия 15 мм другия 16.
Изписаха ми овитрел, която трябва да поставя в събота и да започваме опитите. В края на месеца пак ме извика.
Не знам защо, но този път не съм притеснена и бих казала, че съм обнадеждена.
Предния път все някакви сценарии бяха в главата ми, страхове отново да не получа голяма киста и т.н
Сега гледам да съм по-спокойна, да не се ядосвам за най-малкото и да не мисля за това.
Стискайте ми палци. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 21:52 от no_name-..

# 566
На чакащите дойде ли им?Аз се отчитам с 5 дни закъснение,болки ниско долу в корема,в кръста и малко в гърба,а гърдите ми са супер чувствителни и напрегнати...Да отбележа, че повече от ден два не ми закъснява...Сега седя,лежа и ме е страх да си направя тест 😁🙄😬

# 567
Фани Няма от какво да те е страх.Прави го 😁
На мен ми закъснява 3-ти ден, правих тест-отрицателен е.Чух се с доктора сутринта, даде ми още 2 дни реверанс, и каза, че ако до утре не ми дойде, ще отменя лапарото.
Късмет 🤦
Чакам сега и се моля днес да ми дойде, и всичко да минава, че ще се побъркам вече 🤯😂

# 568
  • София
как 5 дни закъснение и седиш и кротко чакаш?! давай смело, имаме нужда от хубави новини Simple Smile

# 569
MercelinessSquid ,много съжалявам за загубата Ви.

Мери , хайде ,чакаме те с добри положителни новини.

При нас нищо ново , надявам се декември през отпуските да идем пак до Селена.

Общи условия

Активация на акаунт