Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 881
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Момичетаааа

# 571
Ехааа, Фани, като от реклама е! Честито! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

MercelinessSquid, съжалявам за развоя! Broken Heart
Мери, стискам палци Kiss

# 572
Фани, честито! Не знам как си издържала 5 дена да не направиш тест, но е толкова ярък, че си е заслужавало чакането! Лека бременност ти пожелавам и до финал! Nature Star2

MercelinessSquid, съжалявам за развитието при вас.. поплачете си с ТМ и ще те чакаме след няколко месеца пак в редиците ни! Heart

# 573
  • София
Ето това е хубав край на седмицата!
Честито Фани! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и сладък и пухкав финал!

# 574
Благодаря ви мили момичета,още не можем да повярвам,мнооого е рано ,но чувството е прекрасно. Истината е ,че стана на 4 месец опити при положение, че сме правили опит само преди евентуалната овулация и то само 2 пъти,изобщо този месец го бях описала...Сега си пожелавам всичко да е наред само и нямаме търпение да кажем на малкия😊Я кажете ,бъдещите мами ит тук в коя тема отиват 😃Аз разбира се оставам и тук и очаквам и вашите добри новини ❤❤❤

# 575
Фани,честито мила!

# 576
Фани, честито! Лека бременност и здраво бебче около термин! Нека всичко да е наред до края! Flowers Four Leaf Clover
https://www.bg-mamma.com/?board=372 ето тук са темите с термини по месеци
https://www.bg-mamma.com/?topic=1456691 това е "бременната" на "Искам бебе"

no_name
, успех ти пожелавам! Действайте както ви е казала лекарката и дано да се похвалиш след 2 седмици!

Светослава, има голяма вероятност да нямаш изобщо овулация. Аз бях така. Ходила съм на фоликулометрия една година, яйчниците ми бяха като снимка, нищо не растеше и не се променяше... Все пак стискам палци да се получи лесно. Според мен си потърси ендокринолог, който ще обърне внимание. Пишеш, че този от лявата страна е измерен 13мм, а този отдясно как е?

МИнзухарче, пожевалам добри новини от биопсията, всичко да си дойде на мястото и скорошен успех!

MercelinessSquid, съжалявам за този ужасен развой! Бързо възстановяване!

so close и другите бременни, включвайте се по-честичко!

Мери
, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

При нас нищо интересно - чакам овулация идната седмица уж. Дойде ни гелчето от ремедиум. Simple Smile

# 577
Честито Фани лека и спокойна бременност, до успешен финал 🙏🍀🤗

# 578
  • София
При мен като за 3ти ден нещата изглеждали супер... по 4 фоликула на яйчник, като от дясно са по-големи ... естествено... вика ме другият петък да видим дали има зреещ фоликул и къде ще е.
Това цялото чакане и дебнене е много изнервящо....

# 579
Фани, тихичко честито! След около 10 дни може да идеш да проверят дали всичко е тип топ, дали е в матката, да видят сака. 10 дни след първия преглед може да чуете и сърце (дано не бъркам периода). Пази се и пий но шпа, за да няма спазми, които да навредят.

Jupiter sea, благодаря, че се сети за мен Simple Smile Аз дебна днес колички, гледам намаления. Знам, че до март има време, обаче декември го пиша отпускарски, януари също, а в последния момент не искам да търся и избирам...Започнах да усещам всеки ден бебето как мърда в мен и чувството е уникално. Пожелавам го скоро на всички тук!

Merryhristowa, стискам палци! С първа урина ли прави теста?

no_name-.., успех с фоликулите и опитите, дано скоро се похвалиш с 2 чертички!

# 580
Здравейте, момичета! Реших да се включа и аз за малко кураж. Желая на всички от сърце, скоро да гушкате мечтата си! И честито на тези, който вече са я сбъднали! ❤️
Аз вече я чакам две години, отчайвам се все повече и повече.. Хормоналните ми изследвания са добре, този месец направихме и спермограма. Сега следва приемане на Андроситол за три месеца, заради подвижността. Надявам се скоро нещата да се случат.
Този месец след предполагаемата овулация досега съм с болки в кръста, яйчниците и гърдите.. не знам това на какво се дължи, очаквам МЦ след 9 дни.

# 581
  • София
Честито Фани!Прекрасни две чертички!

Момичета,някой от вас поръчвал ли е нещо от  iherb.Решила съм да почвам тези витаминки,но в Здравис цената им е 180 лв,на фона на 140 в Iherb.
Изобщо някой ако го пие и поръчва на по-нормална цена ,бих се радвала да сподели (опаковката стига за месец,но са хубави витаминки,има и пробиотик в тях)
https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-vitamin-code-raw-prenata … an-capsules/39196

В момента пия метилирания Б комплекс на Natural Factors ,Омега пак на Natural,Инозитол,NAC ,L Arginine и Ябълков пектин,но като ги свърша,мисля да мина само на тези витаминки,за които ви питам.

# 582
Аз преди ги пиех, но ги спрях и сега ги пия на поотделно. Иначе ги поръчвах от Iherb, да. Имай предвид, че фолиева та киселина е в по-висока концентрация и е добре да следиш дали няма да се предозираш.

# 583
Има тема за поръчки от там, можеш да хвърлиш оче Simple Smile

Фани, честита чертичка!

Аз всичко чета, нали знаете! Heart Да си кажа, че съм добре. Чукнах 8ми, ритат ме, трупам вещи и чак не мога да повярвам как лети времето Simple Smile

Не пускам палците! Flowers Four Leaf Clover

# 584
Инферия липсваш ми тук🥰, леко раждане ти пожелавам.

Фани честито! 🍀💓

П. П редактирам си поста, някой може ли да ме светне как биопсията спомага за имплантация и настъпване на бременност. След резултатите ще имаме план с док но до тогава ще се побъркам от притеснение.. 😔Само знам, че на това изследване ще излезе дали имам нова ендометриоза.. Докато не излязат бебеправенето е на пауза.. 😒🥺

Общи условия

Активация на акаунт