Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 825
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Обикновените лубриканти могат да забавят семчовците и в някои случаи изобщо да не достигнат до яйцеклетката. Трябва внимателно да се чете съставът, защото някои съдържат спермициди.

# 706
Момичета, минах в събота оперативна хистероскопия. Имала съм 2 полипа плюс миомите,както и много плацента и остатъци от биохимичната. Калчев каза,че сега ми е много тънка лигавицата. От Декември почваме опити за около 4 месеца. Ако не се случи бременност почваме инвитро.

Прочетох страшни неща за полипите. Може ли да кажете дали се водят ракови или предракови образувания? Чакам хистология след 2 седмици. Изненада ме находката от полипи и плацента, още съм леко шокирана как никой не е видял това.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 21:42 от bananovolisto

# 707
Това е абсурд! Плацентата се образува в 12 седмица … каква плацента при биохимична… Не се шашкай, много жени забременяват след премахнат полип. А относно лигавицата, нормално да изтънее след хистероскопия. Калчев говори едно и също май на всяка.

# 708
Прочетох страшни неща за полипите, дали може да кажете дали се водят ракови или предракови обеазувания?

доброкачествени са обикновено, демек нито едно от двете

# 709
Благодаря за разясненията момичета. От както започнахме опитите се чувствам много боса в темата. Не че съм знаела кой знае колко преди или да съм си мислела, че съм веща в подобни теми, но сега направо научавам страшно нови неща за процеса, за себе си, които се чудя защо никой никога никъде не споменава. А толкова други глупости се говорят и пишат. Например на три лекаря ходих и никой ни се сеща да ти каже 5-6 неща които да правиш или не правиш. Тази група е супер полезна!! 🥰🥰

# 710
  • София
ние се отчетохме добре около О този месец... само с тази овулация в дясно без тръба ...шансовете клонят към - безкрайност май

# 711
  • София
ние се отчетохме добре около О този месец... само с тази овулация в дясно без тръба ...шансовете клонят към - безкрайност май

изобщо не е към безкрайност! Моя позната онзи ден отпразнува 1г на бебето от отрязаната тръба Simple Smile . Просто природата майка е чудна, гледах наскоро как здравата тръба може да се премести към яйчника без тръба. Успех и стискам палци!

# 712
MimsdreamS, честито за двете чертички! Ще те чакаме с добри новини след прегледа! Желая ти лека бременност и до пухкав финал! People Baby

no_name, HappyHeartbeat, чакаме ви и двете тези дни с положителен тест! Nature Sparkles Nature Star2

bananovolisto, опитай се да се успокоиш и ти стискам палци още декември да е вашият месец! Flowers Four Leaf Clover

# 713
  • София

изобщо не е към безкрайност! Моя позната онзи ден отпразнува 1г на бебето от отрязаната тръба Simple Smile . Просто природата майка е чудна, гледах наскоро как здравата тръба може да се премести към яйчника без тръба. Успех и стискам палци!

тя и  докторката каза, че това е теория по учебник, но историята е чувала много изключения Simple Smile

въпреки това грам не се надявам, че с моят късмет ще ме удари изключението Simple Smile

# 714
shantall, вече съм на мнение, че е по-добре човек да няма надежди, пък Дай Боже да се изненада приятно, но не са 1 и 2 случаите, в които бебе се получава, когато човек най-малко очаква! Стискаме палци, пък времето ще си покаже, във всеки случай повечето секс около овулацията винаги е плюс Grinning

Ние бяхме на почивка уикенда, то пък баш тогава се паднаха и фертилни дни /така го бях запланувала/ НО с отвратителния цистит преко сили имахме 1 опит...и аз се притеснявах, притеснявах, че ще се усложни, то пък май взе че ми мина Grinning Не съм сигурна дали е минала овулацията, искаше ми се да се отчетем с още няколк опита, ама вече така ми е писнало от секса по задължение, че и аз май предпочитам да си мисля за украсата, за празниците и след това да обмислим сериозно предприемане на следващите стъпки.

# 715
  • София
аз съм твърдо с нагласата, че на 12.12 ще ми дойде, на 14ти ще отида на преглед, за да видим дали всичко е наред и колко са фоликулите и очаквам назначение на лека стимулация. Даже ме е яд, че не настоявах още за този месец, ама здраве да е ...

# 716
no_name-.., дано да се е получило още този месец и дано кистата претърпи обратно развитие.  и аз съм с цикъл от 7.11, овулацията беше на 19.11 вечерта. На 6 мислех, че ми е дошло, но беше само зацапване, затова броя от 7 Simple Smile
Сега съм от 20.11 до 1 декември включително на прогестерон и на 2 (петък) мисля да направя тест, за да зная какво да правя с прогестерона, а и не само с него... Продполагам ти може да пробваш с тест в неделя. Но ако не налага някаква терапия, според мен си изчакай закъснението.
В записките от 22 до 25.11 съм описвала симптоми - болезнени гърди, ПМС...тъпотии. Сега всичко е 6

Скрит текст:

shantall, искам те в готината статистика! Дано не ти дойде! Smiley

licorne, успех и на вас! Дано този 1 опит е късметлийският! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:39 от Jupiter sea

# 717
Jupiter Sea, кое е това приложение? Искам някое в което си виждам целия календар и мога да си добавям хапчетата, активността и тн защото два месеца подред забравям да си включа дуфастона навреме и закъснявам с ден-два.

# 718
  • София
Lygia, My calendar

# 719
Скрит текст:

Ето това е. Моят календар/Менструален календар.

Общи условия

Активация на акаунт