Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 831
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
За мъжете Витамин С е препоръчително да се пие, както и захар малко преди акта. Така че не е изключено сиропът да свърши някаква работа.
Витамин С:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17004914/

# 691
  • София
Маце, а не трябва ли мъжа да го пие за втечняване? По физиологична логика... Joy

Цъ, твоя секрет трябва да се втечни за да се придвижат плувците, подобно на гелчетата Simple Smile

# 692
Smile Маце, сега очаквай на лични съобщения въпроси кой е този сироп Smiley

Изписваме темата най-накрая...
Предлагам да изберем някое от закачливите заглавия за следващата тема, предложени от Jasmin, So close и другите момичета на страница 4. Flowers Four Leaf Clover

no_name-.., да пишеш как е минало днес Simple Smile

# 693
Ей, миналата година по Коледа се бях развихрила с едни заглавия, ако rave ги пази може да се включат пак? И аз ще потърся, де.

# 694
На времето, при бебеправенто със сина ми, тук беше много популярно да се пие сироп за кашлица, имаше един с някаква специална съставка, та сега да не изкупите сироп за кашлица, ама в месеца в който пих забременях Laughing, втечнява секрета и помага на плувците Simple Smile

една приятелка пиеше мукосолван по този повод, преди 10-12 години нещо, бебето стана от първи месец не знаем дали е помогнал мукосолвана

# 695
Smile Маце, сега очаквай на лични съобщения въпроси кой е този сироп Smiley

Изписваме темата най-накрая...
Предлагам да изберем някое от закачливите заглавия за следващата тема, предложени от Jasmin, So close и другите момичета на страница 4. Flowers Four Leaf Clover

no_name-.., да пишеш как е минало днес Simple Smile
Маце, успя да ме разсмееш.
Честито на всички момичета, които се похвалиха! Успех и до финал! Heart
Отчитам се след прегледа днес с доказана ову в десен яйчник, и киста в ляв с размери 53.4 мм.
Докторката каза да стискам палци да е станало, ако не ми дойде до най късно 9.12 пак при нея.
(Е, моля се да не дойде ама да е заради + тестче)
Правихме опити, но бях честна и с нея че само първите няколко дни бяха както тя беше казала. После както дойде Grinning
Направо ми е като математическа формула "ще правиш днес, утре и еди си кога" аз така не мога да се отпусна  и  само за това мисля.
На 7 т.м беше МЦ, на 19 бих овитрела, предполагам ову да е била между 20-22. Сега знам че е още рано за тест.
А и не ми се бърза, не смятам да влизам във филма. Ако е станало, станало. Ако ли не Божа работа, ще стане. Не искам да влизам в тоя омагьосан кръг.
Идват празници, украсява ми се, весели ми се, наближава и рождения ми ден на 7.12. ChampagneRibbonМного съм зле с изчисленията, ако реша да правя тест кога да го  направя?

# 696
Точно АЦЦ е сиропчето, което най-често се търси за такива цели, нали съм фармацевт 😅 По принцип и Мукосолван сироп също става, както и Флудитек. Като цяло муколитици, съдържащи амброксол или ацетилцистеин. Идеята е да втечнят вагиналния секрет. Колко помага в действителност не знам. 😁

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 16:48 от Kactus

# 697
  • София
казах не е АЦЦ или подобни, ето това е съставката която се търси Guaifenesin

Смейте се вие, нямаше тогава разни гелчета хаха, със сиропи се оправяхме Simple Smile

# 698
За съжаление Гвайфенезин няма на българския пазар под формата на сироп. Преди имаше Судафед Бронхо Ментол, но не знам дали сега го има, поне при нас не го зареждаме. Гвайфенезин го има в прахчета и таблетки за простуда и грип, но там има и други съставки. Иначе това е единствената съставка за влажна кашлица, която може да се използва по време на бременност и кърмене 😊 Определено обаче ефектът е много по-слаб от АЦЦ и Мукосолван. Аз лично препоръчвам АЦЦ на сироп 😊

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 17:50 от Kactus

# 699
  • София
искренно ме разсмяхте... значи другият месец освен каквото ми изпише докторката за стимулация и гелчено да почвам и Мукосолован Grinning

# 700
  • София
АЦЦ е отхрачващо, най-много да се спукате да кашляте, та силно препоръчвам да не експериментирате с него. Simple Smile

Моля поста ми за сиропа да се приеме за шегичка, толкова знаехме тогава Simple Smile

# 701
Така е, определено не трябва да се прекалява с отхрачващите. АЦЦ е по-силният вариант. Иначе сиропче Мукосолван няма да навреди само в дните около овулацията 😊

# 702
Момичета, аз от вчера имам някакво странно гадене и се чудя дали е възможно да са ранни симптоми на б. Рано ми е за цикъл, предполагаемо 7 дни след о. трябва да съм.

# 703
Момичета като стана въпрос за проблеми с овлажняването и аз имам подобни понякога. Обикновените лубриканти на Дурекс пречат ли по принцип? Пред няколко седмици купих и един техен леко загряващ, защото както тогава си мислих “защо не?” Не съм ползвала никога такъв, а и така и не стигнах до него сред като помислих малко, че сигурно ще пречи. Та, имат ли подобни лубриканти противопоказания? Сега също четох и за интимни гелове и спрях да ползвам каквото и да е било.

Не можах да си купя prefert гела от аптеката. Ще поръчам за декември.

# 704
Lygia, когато аз пишех активно в темата, преди няколко години, се коментираше, че ДА, пречат обикновените лубриканти.
Сега вече забравих точните причини, но някой друг съм сигурна, че ще се включи с тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт