Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 832
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Mimsdreams, честито! Стиснати палци всичко да е наред и да имаш прекрасна бременност!

# 676
Честито Mimsdreams! Имай кураж, не се притеснявай и до финал!
От естествени опити ли успяхте?
Да, Lygia, но и след хистероскопия отново.
Благодаря ви, дано този път наистина е до финал🙏❤

# 677
Mimsdreams, и ти беше с ИР, нали? Пи ли изписаното лекарство и спазва ли някакви режими?

# 678
Mimsdreams, и ти беше с ИР, нали? Пи ли изписаното лекарство и спазва ли някакви режими?
Да, според ендокринолажката "лека ИР", хома индекс 2.50, пих Глюкофаж ХР 500 като започнах х1 за 1 седмица, след това станаха 2х1. За храната основно ограничавам пакетираните неща. И АГ също ми каза да се храня с храни с нисък Гликемичен индекс. Аз като цяло не ям почти сладко, мен соленото ме блазни. Също картофите намалих, ориз рядко хапвам, и винаги са като за гарнитура. Основно хапвам месо, салати, зеленчуци и смутита си правя. Вкъщи бях започнала да правя едни упражнения с топка и ластик, но отскоро спрях, понеже се притесних🤷🏻‍♀️ ходех и на йога 1-2 пъти седмично. Даже точно си бях поръчала Мултиспорт карта за Ноември, а още даже не съм я активирала.

# 679
MimsDreams, честито и стиснати палчета и от мен този път всичко да е наред! Heart

Момичета, и аз мисля да пробваме с гела. Не съм се консултирала с АГ, но щом всички казвате, че няма да навреди...И без това последните пъти имахме някакъв проблем с овлажняването. Има ли значение кой от двата гела ще взема - консийв или перферт?

# 680
  • София
licorne, ние сме ползвали само консийв.

# 681
licorne, при мен и двете бременности бяха след използване на Prefert.
И аз в един момент имах проблеми с овлажняването и смятам, че гелчето помогна.

# 682
Благодаря ви момичета! Simple Smile

# 683
MimsdreamS, честито и от мен! Нека всичко да бъде наред до края! Пожелавам ти лека бременност и живо и здраво бебе на финал! Стискам палци! 🍀

licorne, ние предишния път бяхме с Преферт, този път сме с другия, защото преферт беше изчерпан, когато правих поръчката.

# 684
  • София
Аз като питах докторката кой от двата да ползваме тя ми каза, че са едно и също - просто различен производител. Идеята била да подобрят средата за по-бавните войници, за да им дадат шанс и на тях.

# 685
  • София
На времето, при бебеправенто със сина ми, тук беше много популярно да се пие сироп за кашлица, имаше един с някаква специална съставка, та сега да не изкупите сироп за кашлица, ама в месеца в който пих забременях Laughing, втечнява секрета и помага на плувците Simple Smile

# 686
  • София
ох, Маце... Grinning искренно ме разсмя Grinning

# 687
Сиропчето за кашлица е АЦЦ 🤣

# 688
  • София
не е АЦЦ, трябваше да има една съставка с Г, гуафа нещо си беше

# 689
Маце, а не трябва ли мъжа да го пие за втечняване? По физиологична логика... Joy

Общи условия

Активация на акаунт