Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 302
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
Ех gaggi, съжалявам че е било много болезнено.. За пореден път се изумявам през какво минаваме за да видим двете чертички.... Понякога сме по силни, от колкото сме си мислели. Моята биопсия ще бъде в сряда живот и здраве ако всичко било наред с овулацията, и започвам да се притеснявам...

П. П момичета как може повече да ви е интересно, отколкото болезнено🤣

# 526
Светослава, с дуфастон би трябвало да се нормализира цикълът. Метфогамма/инофолик/иногинол ще помогнат, ако има ИР. Вечерната иглика повишава естрогените, та в този случай не е препоръчително да се приема.

gaggi, дано всичко е наред от тук нататък! Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 527
Лилиум, много хубава бройка имате!
Успех и ще ти стискам палци за събота и скоро да се похвалиш с високо ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

# 528
  • София
Момичета,аз май отново ще се запиша,започваме и ние 🙂 Досега бях в подготовка.
На 31съм ,имам момченце на пет години.Подготовката се състоеше в ходене по лекари,подготовка на организма с витамини,това е защото предходната ми бременност не беше лека,с бъдещата ще слагаме серклаж и ще бъда отново на терапия за тромбофилията (високорискова).
Бях при д-р Калчев ,който ми помогна и преди първата бременност,беше още в Малинов,сега правихме микробиом,всичко е чисто в матката,няма никакви проблеми,каза че нещата изглеждат добре и да действаме🙂
Пия си Инозитол,NAC и Л Аргинин от няколко дни и отделно от няколко месеца витамини метилиран Б комплекс и Омега,днес ще ходя да си взема от Спиди и ябълков пектин.Спазвам и лек хранителен режим.
 Овулация не следя, действаме безразборно и не гоним бърз резултат.

# 529
Момичета,как се казваше гелчето,нещо не го намирам назад?

# 530
Фани Консейв плюс, в Ремедиум го има.

# 531
  • София
голяма тишина напоследък, надявам се да е повод за много рдости Simple Smile
аз се разписвам с цикъл - като по часовник Grinning

# 532
И азз чакам от вчера.Най-вероятно ще цъфне тая вечер 😐

# 533
И аз чакам, трябваше днес да е, ама няма.Дано не ми закъснее много, защото ще ми обърка плановете за лапарото 😁

# 534
  • София
Преди години темата беше много активна ,ама вече явно не е така.
И на мен вчера трябваше да ми дойде ,закъснява ми,ама едва ли е бебе.

# 535
Аз утре съм при Калчев за биопсия. В понеделник имах + тест за овулация. Ще видим дали ще е минала утре и дали ще вземе материал. Няма да ви лъжа, умирам си от страх.. 😬

# 536
Аз съм в голямото очакване след инсеминация (първа). Тест трябва да правя на 23.11...14 ден от процедурата. Бях на стимулация с инжекции и имах 3 фоликула. Чувствам се адски подута и корем и стомах...хапвам съвсем малко количество храна а се подувам като балон. За първи път бях на инжекции и не знам дали това е от тях. Някой бил ли е с подобно подуване?

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 17:46 от Анонимен

# 537
  • София
Аз утре съм при Калчев за биопсия. В понеделник имах + тест за овулация. Ще видим дали ще е минала утре и дали ще вземе материал. Няма да ви лъжа, умирам си от страх.. 😬
Август месец правихме микробиологична биопсия с Калчев,докато му разправях на магарето как съм била отвикнала за пет години на манипулации и ме е страх,той ми взе и ми вика "готово" 😂
Няма страшно,някак си слагането на спекулума притъпява по-нататъшните усещания.

# 538
Аз съм на 26 на оперативна хистероскопия+ трансвагинална лапароскопия. Ако има мадама за тази дата,то ще се радвам да се запознаем 😊😀

# 539
Наздраве, мили борбени дами. Няма повод повод, всъщност има точно за тази наша сила , воля и борбеност, която всяка от нас дава за да се случи чаканото чудо.
Не позволявайте да се отчайвате , вървете с вдигната глава ..короната не трябва да пада. Вярвам , че на всяка една от нас ще и се случи чудото в точния момент.

Общи условия

Активация на акаунт