Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 924
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Не казвам, че е невъзможно да настъпи бременност и на 4 дневно ембрионче, но понеже на всички е казал да е в събота и ми стана съмнително. По принцип е най-добре да се изчакат поне половината до 5ти ден, ако има повече бобчета. Поне при мен така се разбра, че спират развитие точно на 4ти ден, някои и на 5ти. Ако ембриончето е борбено, няма да има значение на кой ден ще го трансферират, стига да не е изместен имплантационният прозорец. Още веднъж пожелавам успех, Лилиум ❤️

# 511
  • София
Кактус нека не не си прожектираме неуспехите на чужди опити. 2,3,4 5 дни никакво значение няма, за хубав и борбен ембрион, а още повече се иска такт и уважение към всяка една жена тук преминаваща през това нещо!

# 512
Лилиум, успех ти пожелавам от сърце и аз! Flowers Four Leaf Clover

Честит имен ден на всички именици! Живи и здрави да сте! Flowers Four Leaf Clover

Шанталче, гледам, че са ви изписали и омега 3. Каня му се от доста време. Пиех го и при с първото дете. Този път си взех друг вид, който АА ми препоръча в една друга тема.

# 513
Кактус нека не не си прожектираме неуспехите на чужди опити. 2,3,4 5 дни никакво значение няма, за хубав и борбен ембрион, а още повече се иска такт и уважение към всяка една жена тук преминаваща през това нещо!
Прочети още веднъж коментара ми и ще видиш, че повтаряш собствените ми думи ☺️ Аз имам доста натрупан опит за съжаление и давам мнение и съвет. Все пак групата е публична и за взаимопомощ. Дали тя ще ме послуша и ще изчакат някои от ембриончетата до 5ти ден си е лично нейно решение. Разбира се, че няма значение денят, ако ембриончето е здраво. Просто при изчакване до 5ти ден, грубо казано, се отсяват тези, които имат шанс да се развият в бременност. Другите загиват преди това и пак няма гаранция, че и бластоцистите ще доведат до бременност, но шансът е по-голям. В случая определено ти нямаш такт и уважение в момента към мен. Успех ти пожелавам и на теб. Лилиум ще разбере, че го казвам за нейно добро, а не да всявам паника. ❤️

# 514
Мими ,честито!

Добре дошла и на дамасцена,дано не се задържиш много тук Simple Smile

Лилиум , стиснати палчета!

# 515
Благодаря ви за подкрепата ! Напълно вярвам на доктора си и няма да му кажа да смени трансфера заради съвет на съфорумка. Освен това имам 12 яйчица и се надявам да има хубави и за замразяване .

# 516
  • Sofia, Bulgaria
Привет, закъснява ми втори ден, да изчакам или утре да направя тест ?

# 517
Ако сте нова в групата, не е мястото тук за такива въпроси....

# 518
  • Sofia, Bulgaria
Добре, извинявам се. Хубава вечер.
Ако сте нова в групата, не е мястото тук за такива въпроси....

# 519
Момичета, минавам само да се отчета с коригирана т-образна матка от вчера сутринта, при Д-р Калчев.
Недоумявам само защо тази операция се прави без упойка... имам чувството, че вече не съм същия човек след преживяното.

Дано всичко е наред от тук нататък! Успех на всички тук! Heart

# 520
Честит основен ремонт, gaggi, а за упойката, отговорът е ясен, налага болница, анестезиолог и реанимация. Няма как да се ползва в МЦ. Отделно докторът няма да направи нещо различно и с упойка, коментирали сме го. Болката не е нетърпима и минава. Миналата година ме ряза около 40 минути, гък не казах. Въпрос на личен праг на болка и разлика вероятно около 1000 лв. През толкова неща се минава, а самата хистероскопия е супер интригуваща, особено като се обяснява кое какво е. Такъв поглед отвътре иначе няма как да се направи. Та моята гледна точка е обратната Simple Smile))

# 521
  • гр. София
Момчета правих репродуктивен имунофенотип по заръка на док. .
Та, някой да знае сега пък какво ми е?!?

# 522
Данита, и цветната снимка и самата хистероскопия ми бяха много интересни (и безболезнени). Но болката при рязането беше ужасна. Вероятно е и до праг на болка. Макар че аз имам ужасно болезнен цикъл и принципно издържам на силна болка. Не се притеснявах от процедурата, защото си представях, че ще точно като при по-болезнен цикъл, обаче няма нищо общо. Важното е, че вече е зад гърба ми. Иначе докато лежах там си мислех ккой зна какво е усещането при раждане. Simple Smile

Да сме живи и здрави! Нека постигнем успешно целта да си имаме здрави и пухкачи бебчета, пък всичко минава рано или късно. В случая е по-важна целта, а не пътя. Simple Smile

Честит основен ремонт, gaggi, а за упойката, отговорът е ясен, налага болница, анестезиолог и реанимация. Няма как да се ползва в МЦ. Отделно докторът няма да направи нещо различно и с упойка, коментирали сме го. Болката не е нетърпима и минава. Миналата година ме ряза около 40 минути, гък не казах. Въпрос на личен праг на болка и разлика вероятно около 1000 лв. През толкова неща се минава, а самата хистероскопия е супер интригуваща, особено като се обяснява кое какво е. Такъв поглед отвътре иначе няма как да се направи. Та моята гледна точка е обратната Simple Smile))

# 523
Попринцип колкото е по-болезнен цикъла,Толкова е по-чъвствителна матката и болката е по-голяма при тези неща и при раждането,така ми обясни акушерката,не знам до колко е вярно 😁Защото моят е много болезнен и си мислех,че раждането няма да го усетя Толкова 😆😆😆

# 524
Здравейте, приятели. С кломен и фемара имам овулация на време. Без лекарства решихме да следим на фоликуметрия , ноо днес е 13ти ден от цикъла и нямам никакви големи фоликули стоят на 1см... няма развитие нито от ляво нито от дясно.. предполагам като ми закъснява с 45 дни и овулацията е късна? В момента пия само Иногинол? Какво мислите за вечерна иглика? От миналия месец започнах дуфастон да приемам след доказана овулация😊  Та въпроса ми е с дуфастон ще се наредят ли нещата? Овулацията кога да я следим с такова положение🥹щом нямам 14ти ден... Нещата бяхме ги оставили за ей така от Януари месец и не следихме нищо и ето не знаех , че овулацията е такава... Който е минал през този път нека пише или който има повече информация 🤗

Общи условия

Активация на акаунт