Магазин Sinsay - тема 6

• 62 161
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Днес си взех от мола на Стамболийски два пуловера, сив и кремав, ето този модел: https://www.sinsay.com/bg/bg/zharsen-pulover-5161o-08m
Бяха от промото по случай деня на необвързаните. Реших да взема размер М, понеже ми се вижда лекичко овърсайз модел. Изглеждат доста прилично, на пипане са почти като истински вълнен пуловер. Леко прозрачнеят, не са някакви супер дебели и плътни, но ми се струва и че ще топлят.

# 361
Магазинът в Мега Мол отвори днес, но посетилите го не са очаровани от наличното Simple Smile

# 362
Получих бяла памучна риза с маркировка със син химикал до всеки илик. Същата в синьо, уж същия размер, ама малка ми. Огледах, оказа се, че дясната страна е по-широка от лявата, кройката е крива. Зелената карирана бархетна се оказа супер-супер овърсайз (за жени с доста голям бюст). Не мисля, че един размер по-малко ще ми стои добре, защото ръкавите пък са ми точни (до китките).
Останах си само с коледната ризка.

# 363
И аз забравих да вметна, че на бялата тениска, която получих вчера, има точка като от мастило в долния край, както и отзад. И не може да се изпере...

# 364
Някой да е купувал детски зимни ботушки от сайта ? Пропускат ли ? Доволни ли сте ? Имат приятни модели, но не знам дали са ок.

# 365
Ние имаме апрески ( розови -лъскави) и съм доволна ...не мисля че пропускат и са много -много топли ( хубаво че сменят обувките в училище ,че ще е мъка по цял ден с тях ). Но пък и ние не ходим много ,много по снеговете и кишата ...та по-скоро някой друг да каже. Тези гумираните отдолу ботуши,сякаш са по-добър избор.
Ако детето ще ходи повечко по снегове-киша , по добре нещо по-качествено ( Декатлон например имат евтини варианти , ССС , Лидл - тези гумените отдолу тепърва предстоят )

# 366
  • Beyond the stars
Магазинът в Мега Мол отвори днес, но посетилите го не са очаровани от наличното Simple Smile

Голям изглеждаше на снимки. В смисъл, с детско и home селекция, не като този в Ринг.

# 367
  • Сливен
Получих това

Долнищата с вата,приличат и на ХМ-ски,горнището също е с вата ,но по-тънка.Минаха през сушилня,добре са.
Ризите за мен са попадение.Бялата леко прозира.Размера ми лепна,затова си мисля,че са една идея умалени.По принцип нося М,но тук след съвет и на една от вас заложих на Л.

# 368
Отново + за Sinsay! В последно време доста неща поръчвам , предимно за дома и до сега не е имало нещо, което да не е ок! Всичко беше много добре опаковано и обезопасено!

# 369
https://www.sinsay.com/bg/bg/klin-high-waist-0354m-99x
Този клин плътна материя ли е и отговаря ли на обиколките (ханш ~100 мисля да поръчам Л)?

# 370
Тези клинове си ги взимам за вкъщи, удобни са, Л би трябвало да е добре. Черното пуска и зацапва обаче. Затова си взех и няколко сиви. Не са от най-плътните, средна работа.

# 371
  • Пазарджик
https://www.sinsay.com/bg/bg/klin-high-waist-0354m-99x
Този клин плътна материя ли е и отговаря ли на обиколките (ханш ~100 мисля да поръчам Л)?
Не плътен,но не е и прозиращ. Аз бих поръчала 1 номер по голям. дъщеря ми е 55 кг/162 см. и м-ката е идеална, аз съм около 80кг и хл е идеален.

# 372
Ще пробвам с ХЛ тогава...ако трябва, ще връщам.

# 373
  • Пазарджик
Ще пробвам с ХЛ тогава...ако трябва, ще връщам.
Мога да Ви измеря колко см е  талията,ако искате довечера.

# 374
Вече поръчах и даже платих:) благодаря все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт