Магазин Sinsay - тема 6

• 62 155
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Някой дали вече има тези рокли ?Може ли да сподели как са на живо и снимки? Тенкю 😘😊

# 376
Нарциса дано ти е ОК.
Аз взех номерът, който нося по принцип и ми стана, но прозираше (черния). Като го пуснаха намален взех един номер по-голям и той също ми е ок, но не прозира. Материята не е нищо особено ама за тея пари не се оплаквам. Прозиращия за вкъщи, другия може и за навън да го ползвам ще го видя.

Аз бях харесала тези одеалца с животинките дето уж трябваше да са пухенки, ама отидох да ги видя на място и хич не ми хареса материята. Едни груби. Не са от тея мекичките и приятните за гушкане, та ще се насоча към english home май май.

# 377
Въобще, ако някоя си е поръчала вече нещо от коледно парти колекцията, блестящо, с пайети, официално...  Да сподели впечатления.

# 378
  • Троян
Здравейте. Бях направила връщане на артикул и сега, опитвайки се да оставя име и сметка, за да си получа парите обратно, на име на титуляра като си напиша името, ми дава все едно е грешно написано или няма, тоест не мога да го изпратя. По какъв начин трябва да бъде изписано името - слято, кирилица, латиница? Благодаря предварително

# 379
При мен е изписано на латиница - две имена с интервал между тях, както е изписано на банковата ми карта.

# 380
При мен на кирилица - име и фамилия.

# 381
Килимчетата с ресни, които са тип 'пътека' - някой има ли, или да е виждал и пипал във физически магазин? Интересува ме дали тези с размер 80/120 са достатъчно меки, че да могат да се перат в пералня.

# 382
  • Троян
Добре де.. а на мен защо и по двата начина не ми дава да продължа??? Само ако го напиша слято на латинеца тогава мога да изпратя? А никъде не ми фигурира така името. Ще рискувам, пък дано стане Grinning

# 383
Здравейте. Бях направила връщане на артикул и сега, опитвайки се да оставя име и сметка, за да си получа парите обратно, на име на титуляра като си напиша името, ми дава все едно е грешно написано или няма, тоест не мога да го изпратя. По какъв начин трябва да бъде изписано името - слято, кирилица, латиница? Благодаря предварително
Пак се е скапал магазина. И аз не мога да въвеждам титуляр. Някой звънял ли е вече?
Едит: Звъннах. Имало техническа грешка, по чието отстраняване работели. Веднага ми поеха връщането по телефона. Имат всички данни, само трябва да кажеш какво искаш да върнеш и за кога да дойде куриера.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 10:50 от amy_nka

# 384
  • Троян
Пак се е скапал магазина. И аз не мога да въвеждам титуляр. Някой звънял ли е вече?
Едит: Звъннах. Имало техническа грешка, по чието отстраняване работели. Веднага ми поеха връщането по телефона. Имат всички данни, само трябва да кажеш какво искаш да върнеш и за кога да дойде куриера.
Аз си върнах това, което желаех директно в магазина в нашия град. Но все пак нали трябваше да се напише сметка, по която да ми върнат парите. В крайна сметка го написах на латинеца слято и така ми даде да изпратя номера. Ще видим какво ще стане

# 385
  • Beyond the stars
Мегамол наистина е странно зареден магазина. Хем е голям и има от всички колекции, хем нищо което исках да видя го нямаше. Но вече поръчах до магазин.
Колко време отнема така доставката, че не съм пробвала? Че уж и за по-бързо го мисля.

# 386
  • 1st floor
Мегамол наистина е странно зареден магазина. Хем е голям и има от всички колекции, хем нищо което исках да видя го нямаше. Но вече поръчах до магазин.
Колко време отнема така доставката, че не съм пробвала? Че уж и за по-бързо го мисля.
На мястото на кой магазин е?

# 387
Мисля Групо Фиоре беше там.

# 388
  • Beyond the stars
Мисля Групо Фиоре беше там.

Мисля, че да. Преди Арт 93.
То без друго това Групо Фиоре беше станало втора употреба.

# 389
Някой има ли представа за колко дебели матраци са чаршафите с ластик.

Общи условия

Активация на акаунт