Магазин Sinsay - тема 6

• 62 141
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Дали знаете при поръчка с доставка до магазин колко време я държат в магазина, преди да я върнат към склада? Виждам за доставка с куриер, че след два неуспешни опита обработват поръчката като отказана/върната, но за взимане магазин не откривам.

# 391
  • Beyond the stars
Не знам защо си мислех, че до магазин ще е най-бързо.

Между другото 20% на всичко и бд над 24лв.

# 392

Какъв е кода за 20%?

# 393
  • Plovdiv, Bulgaria
Дали знаете при поръчка с доставка до магазин колко време я държат в магазина, преди да я върнат към склада? Виждам за доставка с куриер, че след два неуспешни опита обработват поръчката като отказана/върната, но за взимане магазин не откривам.

14 дни срок за взимане има.

# 394
  • Beyond the stars

Какъв е кода за 20%?

BLACKBG20

# 395
  • Пловдив
Пуснах аз...уж скромно, де Simple Smile
Тая риза за мен, един обикновен клин...за синчето една тениска, златни топки за елхата.

# 396
Аз очаквах по- уау намаление. Досега имаше 40% на избрани неща. Тогава напазарувах долнища за голямото

# 397
Сега всичко е намалено. И, естествено, от ризата, която исках, няма мой размер.
Да кажа, взех клиновете. За цената си са супер. Материята е тънка, щеше да прозира разтегната, но ХЛ не ми се разтяга и седи плътно.

# 398
  • София
Някой вземал ли е от дамските шапки тип "идиотка"? Дали са много умалени?

# 399
  • Plovdiv, Bulgaria
Поръчах тези, имате ли наблюдения?

А това яке ще връщам, тънко е за зимно.

# 400
Пак не ми дава да пусна поръчка - не приема адрес в Плевен, иска да избера адреса на някакви селца... Преди имаше такъв проблем, но беше отдавна.

# 401
  • Велико Търново
И аз поръчах... Да не съм капо. Едни дънки за мен, едно сметало за големия и едни надуваем чукове да се млатят с малкия. Това ще е засега! Чакам да намалят повече панери, купи и кашпи за да взема някакви да си редя препарати в тях.

# 402
Здравейте! Дали кода за намеляние 20% ще е активен и утре?

# 403
Искам да пусна една похвала за спалните комплекти. Поръчах от най-тъмните шарени, изпрах ги на 60°. Цветовете засега не са мръднали. С ятам при следваща смяна да ги изтествам и практически и ще дам отзив как са, боядисват ли и т.н.
Имам и едни чаршафи с ластик да си взема от мола, но нещо ме домързява да ида до там днес.

# 404
  • Велико Търново
Кои взе? Онези на цветята ли?

Общи условия

Активация на акаунт