HIGHER NATURE - висококачествени витамини и минерали за цялото семейство

• 5 016
  • 159
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?

Преди началото на активния грипен сезон цялото семейство приема добавки за подсилване на имунитета и много сезонни плодове и зеленчуци в допълнение.
Когато избирам добавки се водя от общото потребителско мнение за даден продукт и най-вече съветите на личнимия ми лекар Blush

# 16
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета? И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?

Като се замисля, май не полагам специални грижи за есенно-зимния сезон, наблягам на сезонните плодове и зеленчуци. Преди години семейно сме приемали мултивитамини, но напоследък не.
Когато избирам добавки с витамини и минерали внимавам да са с по-естествен произход, без ГМО, нишестета и подобни.

Бих пробвала добавката Higher nature.

# 17
  • Велико Търново
Всички вкъщи започваме да пием чай, доволно подслаждаме с мед и лимони. Ядем орехи, лешници и всичко възможно сезонно, силно и качествено като храна. Щом стане ноември, започваме и с пиенето на витамини и добавки. Целогодишно ходим по-леко облечени и спим на макс 20с. Каляваме се доколкото можем и както можем, естествено разумно.
Витамини и минерали избирам съгласно препоръка от фармацевта на смяна в аптеката и приятелски мнения.

# 18
Повече време сред природата, край водопади и гори. Слънчеви следобеди и прием на плодове.

# 19
  • in Wonderland
Опитвам се  да се  храня здравословно и разнообразно. Повече разходка на чист въздух.

# 20
Пия чай с джинджифил, ежедневно съм на чист въздух, приемам хранителни добавки.

# 21
Не следвам никакъв режим, ям зеленчуци целогодишно и плодове няколко вида. Вода не успявам да се насиля да пия, затова компенсирам с айрян понякога. Зимата пия коластра, комбинирани витамини и билкови чайове. Старая се да купувам чисти формули с натурален състав.

# 22
Засилвам имунитета сси за есенно зимния сезон като пия витамини и имуностимулатори. Избирам ги като предварително чета състава и отзиви за определения продукт. Избирам тези кпито са с естествени съставки без химия.

# 23
През цялата година се стремя да се храня здравословно с много пресни и био плодове и зеленчуци. От началото на есента до края на пролетта засилвам използването на витамини и минерали, за да подсиля имунитета си. Купувам ги първо по препоръка на лекар или фармацевт, а след като се убедя в техните качества си ги купувам по собствена преценка. 

# 24
През есенно-зимният период обикновено започваме приемът на мултивитамини, вит. Д, вит Ц и пчелни продукти. Не спазваме специален режим. Когато избирам витамини и минерали винаги гледам състава им.

# 25
Пия витамини, но нямам конкретен режим за засилване на имунната. Избирам нещо, което съм ползвала и преди или е препоръчано от приятел.

# 26
Опитвам се да се храня здравословно, да консумирам повече сезонни плодове и зеленчуци.
Обикновено пускам изследвания, за да проверя липсите на витамини и минерали и така избирам каква добавка да приемам.

# 27
Храня се здравословно, старая се да консумирам повече сезонни плодове и зеленчуци.Есенно зимния сезон  пия витамини и имуностимулатори. Пия чай с джинджифил, ежедневно съм на чист въздух.
Витамини и минерали избирам по препоръка от фармацевта  в аптеката .

Бих пробвала добавката Higher nature.

# 28
С настъпването на есента започвам прием на вит. Д и се старая да се храня с повече сезонни плодове и зеленчуци. Намирам време ежедневно за дълга разходка пеша.
 Когато купувам витамини и минерали за допълнителен прием, критериите ми са високоусвоимите им форми от натурални източници, също максималната препоръчителна доза в един прием, при възможност, а за вит.С търся формула с бавно освобождаване в организма.

# 29
Как подготвяте организма си за есенно-зимния сезон и следвате ли специален режим за засилване на имунитета?
Подготвям се с топли дрехи , защото в началото на студовете настивам лесно. Опитвала съм най-различни здравословни хранения, но така и не намерих друго решение, освен топлите дрехи.
И кои са най-важните фактори, когато избирате добавки с витамини и минерали?
Имам близки, които разчитат на подобни добавки, за да се поддържат във форма и когато имам нужда от нещо следвам техните съвети и препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт