Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 43

• 25 369
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Ренира го измъкна. Деймън уби момчето, което после бутнаха в огъня. Нали това беше цялата история на заден фон - разговора който се водеше. Че другите ще си мислят, че тя стои зад смъртта му и ще се страхуват, но те ще знаят истината.
Изгледах последния.
И се питам. Дали любовника не каза на Ленор истината и го измъкна.
Или Ренира беше достатъчно честна да му предложи тази сделка.
Ако Ренира наистина планираше това хладнокръвно убийство е просто отвратителна.
Нищо не и беше сторил Ленор. Подкрепяше я.
И все пак умря човек на мястото на Ленор.
Впрочем отива му името Ленор. Като омекотителя. Мека работа Joy

# 406
Т. Вълчева, мисля, че в тази тема обсъждаме сериалите от вселената на Вестерос, не книгите.
Знам, че в книгите Томен е малък, за да консумира брака си.
Написала съм, че в сериала Томен беше на около 8 и съответно малък за консумиране...

# 407
Ренира го измъкна. Деймън уби момчето, което после бутнаха в огъня. Нали това беше цялата история на заден фон - разговора който се водеше. Че другите ще си мислят, че тя стои зад смъртта му и ще се страхуват, но те ще знаят истината.
Изгледах последния.
И се питам. Дали любовника не каза на Ленор истината и го измъкна.
Или Ренира беше достатъчно честна да му предложи тази сделка.
Ако Ренира наистина планираше това хладнокръвно убийство е просто отвратителна.
Нищо не и беше сторил Ленор. Подкрепяше я.
И все пак умря човек на мястото на Ленор.
Впрочем отива му името Ленор. Като омекотителя. Мека работа Joy
Точно това щях да пиша и аз. Ренира и Демън решиха, че няма да са тирани, но трябва да ги мислят за такива, за да се страхуват от тях.
И според мен трябваше да убият Ленор. Демън трябваше да действа като едно време, хладнокръвно и от раз, а не да режисира театри. Можеше, даже е желателно, изобщо да не казва на Ренира.

# 408
Да, голямата любов нещо замъгли мозъка на хладнокръвния Демън и той не помисли какво може да се случи, ако остави Ленор жив.
Нямаше как да дадат сватбата с инцест след убийство на законния съпруг и затова така тъпо го измислиха.

# 409
Да, голямата любов нещо замъгли мозъка на хладнокръвния Демън и той не помисли какво може да се случи, ако остави Ленор жив.
Нямаше как да дадат сватбата с инцест след убийство на законния съпруг и затова така тъпо го измислиха.
Коя е тази голяма любов? Аз съм тотално разочарована от последната сцена и развитие. Можеха направо оттук да започнат, да няма такива дупки и да изглежда като препускане оставящо доста въпросителни след себе си.

# 410
Фен съм на Ренира и черните, но ясно виждам как сценарият очерня зелените още преди да се е развихрила войната и това ми се вижда ненужно при иначе супер сериал по една страхотна история. Коул го изкараха глупав, дребнав и отмъстителен, Ларис някакво нищожество чисто лудо под амбицията да се издигне, Алисънт сприхава и завистлива. Няма нужда според мен. Струва ми се, че ако като в GoT бяха оставили героите да се развият с качества и недостатъци, самите обстоятелства са с достатъчно потенциал за конфликт, драма и романтика. Пак зрителите щяхме да се разделим на два лагера, но да имаме симпатии към повече герои - което в GoT го обожавах. Така и тръпката във войната е по-силна, никой не остава напълно доволен  независимо от развоя, което е  реалистично.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 09:20 от Mama xxl

# 411
Написала съм, че в сериала Томен беше на около 8 и съответно малък за консумиране...

Ще ме извиняваш, ама това не е дете на 8.

# 412
Не е ? Как да не е ...... добре, на 9 или 10! Все недостатъчно пораснал за консумиране на каквото и да е било. Помня, че единствено Марджали влизаше в стаята му с опити да го прикотка и да обвърже със себе си, но по никакъв начин не се е случвало нищо друго! Той спеше с някаква котка...

# 413
Съжаляваам за офтопика, но бъркаш книгите със сериала. В сериала правиха секс, и той даже и каза - това е нещото което искам да правя всеки ден от тук нататък.

# 414
Така е в сериала си се консумираха.

# 415
Съжаляваам за офтопика, но бъркаш книгите със сериала. В сериала правиха секс, и той даже и каза - това е нещото което искам да правя всеки ден от тук нататък.

Лелеее 🧐😮😵 тотално съм изключила това от съзнанието си... сякаш никога не съм го виждала

# 416
Според мен Томен в сериала си минава за 13 годишен.

# 417
Осветяване на сцената

# 418
Първия път гледах в НВО и голяма част от серията не се видя, но после изтеглих и всичко си беше наред.

# 419
  • Вестерос
Аз пък всичко си видях на моя телевизор на огасена лампа от хбо макс

Общи условия

Активация на акаунт