За битовизмите и сметките

• 35 722
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 930
Аз бих искала да разбера магията на хилядяхто лева и как стигат за два пъти пълен резервоар, пазар с качествени продукти за трима, подаръци, дрехи, парфюми и себеиздръжка.

Кое е чудното, не разбрах, извинявам се.

# 931
  • Между гори и планини
Горджъс, а защо да се лъжем?
Ако задтанем с истинските си лица, повечето няма да се разпознаят. Била съм на много форумски срещи през годините, написаното и реала никога не са се покривали. Много хора тук пишат мечтите си, като ги представят за реалност.
П.п аз съм си с моята снимка и ника ми е превод на истинското ми име, и много народ от форума ми е бил на гости.

# 932
  • София
Аз бих искала да разбера магията на хилядяхто лева и как стигат за два пъти пълен резервоар, пазар с качествени продукти за трима, подаръци, дрехи, парфюми и себеиздръжка.

Как стигат за всичко изброено и той дава ли ти кеш пара.

Ами, мен също ме познават два вагона хора от форума, спали са вкъщи, излизали сме, пътували сме заедно. Досега аз разминаване не съм срещала.

# 933
Много хора не биха искали да имат твоя живот, Доня. Там, с такъв човек, с такава конфигурация. Това е, няма лошо, защо се засягаш

# 934
Абе сродна душа, ама като стоиш на сухо..
Не знам...
Да не си ми била в постелите да знаеш, или пишеш колкото да не заспиш?
Има много жени които стоят на сухо, защото мъжете им пътуват например, за ако ще се и да са на 30г. Много е жалко, ако това е най- важното в една връзка. И ти ще остарееш, и тогава това ли ще е водещото в семейството ти, или уважението, доверието, общите интереси. Ако само секса прави някой щастлив, направо го съжалявам.
Ми аз не съм млада вече, на 47 съм, ама ако не правя секс поне 3 пъти седмично, ставам много нервна.

Ама чакай сега, това си е лично твой проблем, че ставаш нервна.
Аз на 25 години не съм правила три пъти секс седмично. На 30 съм правила изключително рядко. На 35 имах период от две години без секс въобще. И много нервна не съм ставала никога баш от това. Ставала съм малко нервна от неразбории в живота, но от липса на секс-не.
Към днешна дата, на 45+ правя секс всеки ден. По-спокойна или уравновесена това не ме е направило, все същата съм си.
Къде се вмествам в състезанието по този показател. Щото обясних, че мога да меся нисковъглехидратни питки за в кутии Simple Smile)))))

# 935
Аз съм на 27, моят приятел е на 47, също е разведен с дете (12г).
Тъй като сме в различни сфери и той е трайно установен в много добра работна среда, заплащането му е около 25пъти повече от моето (аз съм на работа от 8-17ч със заплата всичко на всичко,  1000 лв.)
Скрит текст:
Живеем в негова къща, той поема всички разходи, храна и сметки.
Казал е че моята заплата я изработвам сама, така че тя е за мен.
С нея аз си зареждам колата поне два пъти месечно, тъй като живеем на 15 км от града и пътувам често с нея.
Също така купувам всекидневно храна (старая се да е хубава и от хубави производители), консумативи та вероятно оставям поне по 25-30 лв в магазина.
Детето е при нас 15 дни в месеца , като разбира се и на нея се изпраща издръжка на майката в размер на 600 лв всеки месец.
С моята заплата се старая и да и купувам дрешки, тъй като все пак е дете и расте много бързо.
Вероятно около 100-150 лв.отиват за това всеки месец. За Коледните празници повече,  все пак е време за подаръци..

Също и за него се старая да купувам подаръци, дрехи, парфюми.
Той също ми подарява, затова и на мен ми е приятно да го радвам по този начин.

Детенцето не мога да го възпитавам, не се и чувствам на място да го правя,все пак не съм му родител, но гледам да се държа добре, да играем и да се разбираме.
Така и приятелят ми е щастлив.

В началото и аз не бях живяла с никого и ми беше много странна цялата конфигурация, особено и с дете, плод на любов с друга жена.
Това ми беше много болно.
Но и аз посещавах психолог и смея да твърдя, че към този момент(3г откакто сме заедно) се чувствам вече щастлива и спокойна.

За дете в момента не правим опити, но може би след година ще.
С него сме говорили на тази тема и той е на същото мнение, че ако искам дете, с радост ще ми го направи.
Знаем и двамата, че възрастовата ни разлика е голяма, но се обичаме и смятам че можем да се справим с всяко предизвикателство, което излезе по пътя ни.

Бравос!
Моят съвет е,  мъжът ти да ти купи все пак някакъв имот на твое име, мисля, че с тия доходи това няма да го ощети особено, а за тебе ще бъде някакво спокойствие, че няма да останеш без нищо в случай на някакви катаклизми. Иначе по другото нямам забележки, особено съм впечатлена колко много неща купуваш с хиляда лева.

ПП. Харесва ми как говориш за детето, което показва, че си мило момиче по принцип, или достатъчно умна да разбереш как най-добре ще спечелиш баща му - и двете неща са похвални Simple Smile

# 936
Гордж, как да няма разминаване? На живо сме по-красиви!
Не знам какво са седнали да се оплакват от деца на 7-12. Доведената ми дъщеря пристига за близо две седмици през декември и от сега с баща и се чудим - да се напием, на психолог ли да идем или да се командироваме. Ако някой работи във фабрика и иска да го посетя на 24.12, само да ми пише.

# 937
  • Между гори и планини
Много хора не биха искали да имат твоя живот, Доня. Там, с такъв човек, с такава конфигурация. Това е, няма лошо, защо се засягаш
Аз не се задягам, изключително ми е смешно дори. Животът юи е такъв какъвто съм мечтала да бъде, с човека с когото искам, на място което обичам.
Засегнаха се и скочиха няколко след написаното за бърз кредит. А аз не съм споменала никого конкретно. Но самото скачане и оправдаване е показателно 😂

# 938
Впечатлена съм и аз колко неща покриват 1000 лв и най-вече какво можеш да купиш за 20-25 лв в магазин  че да нахраниш двама възрастни и дете Flushed
Аз пазарувам в нормални обикновени магазини  в смисъл не купувам био,еко и т.н. и 20 лв ми стигат точно за малко сирене, масло,хляб и 1 кисело мляко

# 939
  • София
Аз не се задягам, изключително ми е смешно дори. Животът юи е такъв какъвто съм мечтала да бъде, с човека с когото искам, на място което обичам.
Засегнаха се и скочиха няколко след написаното за бърз кредит. А аз не съм споменала никого конкретно. Но самото скачане и оправдаване е показателно 😂

Разбира се, не е скочил този, който тръгна да се опитва да подбива другите, а този, който се е учудил как е бил сложен в категория, с която няма нищо общо Wink Който се чувства добре с избора си, не се смущава от хората, които не го одобряват, и не изпитва нужда да ги напада.

# 940
Ааа, може, може, аз моя довечера ще го нахраня и с по-малко от 10 лв, с една картофена яхния, па макар и да не знам картофите дали са ми био и еко, не включвам мезетата, които той ще си нареже в допълнение, че постно не го наяжда, ама те не са задължителни. Grinning

# 941
  • София
Доня, пак да питам - защо?
Какво ти става бе, човек?

# 942
Как стигат за всичко изброено и той дава ли ти кеш пара.
Ами, мен също ме познават два вагона хора от форума, спали са вкъщи, излизали сме, пътували сме заедно. Досега аз разминаване не съм срещала.
[/quote]

Имам кредитна карта, която с е с лимит 500 лв.
От там взимам, в случай че ми се налага да имам пари.
Банката си ги взима на 5то число, веднага след превода на заплата.

Парфюми не купувам всеки месец, все пак.
Пазаруването в магазина е всичко на всичко - плодове, зеленчуци, овче или козе продукти(не ядем краве), хляб.
Той купува месото (тъй като само те двамата го хапват и избират според своя си вкус.)
Също той избира риба и рибни продукти.
Имам хранителна нетолерантност - Цьолиакия, така че без глутен търся продуктите.

Не пия и не пуша цигари, мисля това също е от значение за бюджета.

Той ми дава пари, когато трябва да плащам каско, гражданска и ремонти по колата, тъй като не е първа младост(15г.).

Детето е на целодневно обучение от 7 до 17:30, ние на работа, така че закуска и обяд не се приготвят, само вечеря за трима ни.

През уикендите гледаме да пътуваме заедно и се храним навън.

# 943
Абе сродна душа, ама като стоиш на сухо..
Не знам...
Да не си ми била в постелите да знаеш, или пишеш колкото да не заспиш?
Има много жени които стоят на сухо, защото мъжете им пътуват например, за ако ще се и да са на 30г. Много е жалко, ако това е най- важното в една връзка. И ти ще остарееш, и тогава това ли ще е водещото в семейството ти, или уважението, доверието, общите интереси. Ако само секса прави някой щастлив, направо го съжалявам.
Ми аз не съм млада вече, на 47 съм, ама ако не правя секс поне 3 пъти седмично, ставам много нервна.

Ама чакай сега, това си е лично твой проблем, че ставаш нервна.
Аз на 25 години не съм правила три пъти секс седмично. На 30 съм правила изключително рядко. На 35 имах период от две години без секс въобще. И много нервна не съм ставала никога баш от това. Ставала съм малко нервна от неразбории в живота, но от липса на секс-не.
Към днешна дата, на 45+ правя секс всеки ден. По-спокойна или уравновесена това не ме е направило, все същата съм си.
Къде се вмествам в състезанието по този показател. Щото обясних, че мога да меся нисковъглехидратни питки за в кутии Simple Smile)))))
Хора разни, вкусове и потребности също. Аз пък на 25 съм правила и по три пъти на ден.

# 944
Когато любовта е истинска цвета на С класата няма никакво значение.

Общи условия

Активация на акаунт