За битовизмите и сметките

• 35 792
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 945
Аз за тва не обичам да говоря в цифри, че кокошарника много се разбъзиква Simple Smile

# 946
  • София
Нали? Wink

# 947
  • Между гори и планини
Доня, пак да питам - защо?
Какво ти става бе, човек?
Много са ми смешни теми кой е по-по-най. От толкова години съм във форума, че ми е почти прозрачно 😂
Направихте настроението ми прекрасно, докато все още се излежавам, а старият ми мъж ми прави закуска в леглото 🥰

# 948
Човека вади по 25 бона на месец, обаче жената, с която живее кара 15 годишна кола и чака на нея да пазарува хляб, Сирене, плодове, зеленчуци, че и дрехи за детето му...с 1000 лева заплата
Тоя е мега стиснат.

# 949
  • София
Скрит текст:
Абе сродна душа, ама като стоиш на сухо..
Не знам...
Да не си ми била в постелите да знаеш, или пишеш колкото да не заспиш?
Има много жени които стоят на сухо, защото мъжете им пътуват например, за ако ще се и да са на 30г. Много е жалко, ако това е най- важното в една връзка. И ти ще остарееш, и тогава това ли ще е водещото в семейството ти, или уважението, доверието, общите интереси. Ако само секса прави някой щастлив, направо го съжалявам.
Ми аз не съм млада вече, на 47 съм, ама ако не правя секс поне 3 пъти седмично, ставам много нервна.

Ама чакай сега, това си е лично твой проблем, че ставаш нервна.
Аз на 25 години не съм правила три пъти секс седмично. На 30 съм правила изключително рядко. На 35 имах период от две години без секс въобще. И много нервна не съм ставала никога баш от това. Ставала съм малко нервна от неразбории в живота, но от липса на секс-не.
Към днешна дата, на 45+ правя секс всеки ден. По-спокойна или уравновесена това не ме е направило, все същата съм си.
Къде се вмествам в състезанието по този показател. Щото обясних, че мога да меся нисковъглехидратни питки за в кутии Simple Smile)))))
Хора разни, вкусове и потребности също. Аз пък на 25 съм правила и по три пъти на ден.

На мен сексът определено ми се отразява положително и липсата му ме изнервя, да не говорим, че ме отдалечава от партньора. Разбира се, всякакви хора, с всякакви потребности, и всеки си преценява според нуждите. Аз лично не бих се чувствало комфортно с такъв риск, а и привличането ми е много важно, та няма как аз на 30 да се прехласвам по някой на 50.

# 950
  • София

Аз пазарувам в нормални обикновени магазини  в смисъл не купувам био,еко и т.н. и 20 лв ми стигат точно за малко сирене, масло,хляб и 1 кисело мляко
Едно масло е 7-8 лв, млякото над 2, сиренето по над 20 лв килото. Изобщо не мога да си представя как с 20 лв купуваш сирене, масло, хляб и кисело мляко. Освен ако сиренето не е 100 гр.

Не разбрах мъжът с 25К на месец какво работи?

# 951
  • София
А, не може ли да ти правим настроението без тежки заключения и квалификации?
Щото рипаш ти, друг не съм видяла.

Анонимна, благодаря. Както и очаквах.

# 952
Аз май нещо не разбрах каква е темата. Не беше ли за битовизми и сметки и отглеждане на детето на партньора, или да си мерим... бързите кредити и бройките секс, отнесени към възрастта на партньора?
Но ако е за его, ето, имам голямо его и не можете да ме стигнете.
И това ми е снимката в гръб, на работната ми площадка, хоум офис.

# 953
  • Далечният изток
Жената влезе да се похвали, вие тръгнахте да предлагате решения на несъществуващите ѝ проблеми.
Хора без работа....

# 954
Той предложи да карам неговата или да купим по-нова, ако искам да я продам, но аз не желая.
Харесвам си  моята, тъй като е малка и за града ми е много удобна.
За паркиране и маневриране, аз нямам проблем с колата си и ми е абсолютна достатъчно.

Ms, какво е заключението,  може ли да споделиш.

# 955
  • Между гори и планини
Всички много изнервящи се без секс, какво ще правите, ако мъжът ви легне болен и не може да ви задоволява? Напускате хо, любовник хващате, какво?

# 956

Аз пазарувам в нормални обикновени магазини  в смисъл не купувам био,еко и т.н. и 20 лв ми стигат точно за малко сирене, масло,хляб и 1 кисело мляко
Едно масло е 7-8 лв, млякото над 2, сиренето по над 20 лв килото. Изобщо не мога да си представя как с 20 лв купуваш сирене, масло, хляб и кисело мляко. Освен ако сиренето не е 100 гр.

Не разбрах мъжът с 25К на месец какво работи?
Не купувам повече от половин кг сирене (само за мен),защото мъжа ми си взима от някъде домашно овче,което аз пък не обичам. Иначе си права ако купувах и за двамата нямаше да ми стигнат 20 лв Joy

# 957
  • София
Всички много изнервящи се без секс, какво ще правите, ако мъжът ви легне болен и не може да ви задоволява? Напускате хо, любовник хващате, какво?

Ако е нещо временно, разбира се, ще го подкрепя и ще проявя търпение. Все пак мога и сама да си доставям удоволствие известно време. Ако е нещо перманентно обаче, бих говорила с него за алтернативни варианти или раздяла. За мен сексът е фундамент и няма как да се откажа от него, не и на този етап от живота ми. В обратната ситуация бих предложила на него същото.

# 958
Нещата, които Анонимната изброява са си съвсем резонни и реалистични, не виждам за какво я подхванахте
Особено това с колата си е практика

# 959
Човека вади по 25 бона на месец, обаче жената, с която живее кара 15 годишна кола и чака на нея да пазарува хляб, Сирене, плодове, зеленчуци, че и дрехи за детето му...с 1000 лева заплата
Тоя е мега стиснат.

Ееее, не е така.
Той плаща сметките.
Каско и ГО, гуми, ремонти.
Той плаща месо и риба.
Той плаща завденията, там се хранят през голяма част от времето, спестен и е пазар и готвене закуска/обяд/вечеря събота и неделя.
Тя само някоя друга ябълка и тиквичка купува реално и си сипва дизела. Така и баба знае с 1000 лв. Важното е, че той оставя у нея усещането, че пазарува основно тя, и готви. Колко да готив по един аламинут понеделник-петък, или салата.
Незадоволените моля да не се изнервят излишно в темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт