За битовизмите и сметките

• 35 798
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 765
Като не е нейната приказка, защо стои 5 години?
Едва ли пуска пералня отделно само за детето, или като сготви за себе си и мъжът, е много трудно да сложи чиния и за детето. Не мога да повярвам каква драма! То дори е било на градина през деня и не се е мотало в краката ѝ. Тя как си е представяла живот с разведен с дете?
Като не е искала скука , а нон стоп купон, да се беше хванала с набор ерген, да си ходят по купони и партита.

Е, ся. В другия живот ще разбере, че за 5 години от приказка в приказка може да живее, ама то се почва от вицовете за Златната рибка.

# 766
  • Столичанин ама не в повече :D
Аз само не разбрах, ако авторката я нямаше в живота му тогава, нямаше ли пак тарикатът да плаща наем, като живеещ сам? Joy
Да, но тогава и тя щеше да плаща наем, така че кой е по-големия тарикат? Thinking

# 767
Имам чувството, че черешата и абуто са на някакви силни амфетамини.

И защо да са? Защото казват истината ли?
Някаква млада мома развела един чичко....но после нещата не се случили по план. Чичкото все пак помнел, че има дете., а не го зарязал.

# 768
  • Сф
На 30 не е млада мома Се пак! Доста по- млада от него просто. Simple Smile

# 769
Ам, според мен, един хубав секс крепи тая връзка, което хич не е малко
нещо

# 770
В днешно време си е млада.
И мома, госпожица или жена без ангажименти.
Това, което питам е смятате ли за добре да живее по този начин.

Ам, според мен, един хубав секс крепи тая връзка, което хич не е малко
нещо
Хубав, хубав? В другата стая през половината месец спи дете, доста съобразяване сигурно има.

# 771
  • Сф
В днешно време си е млада.
И мома, госпожица или жена без ангажименти.
Това, което питам е смятате ли за добре да живее по този начин.
Не че нещо, но чичковците предпочитат до 25 Simple Smile , ама тоя като е стиснат ..няма коя да му върже освен Малена 😜

# 772
Не ме интересува как живее или - живее, както може. Вие защо толкоз държите тя да живее иначе?

# 773
Да, сигурно като го няма детето всеки ден правят любов!!!

# 774
  • Между гори и планини
В повечето семейства има дете в съседната стая, в някои и в същата.
Не смятам, че щом е нещастна във връзката си трябва да остане, няколко пъти писах и питах защо стои. Но авторката замина. Утре е учебен ден, вероятно прави кутията за храна на детето.

# 775
Мисля, че е важно всяка от нас да живее добре.
С мисъл кое е в полза и кое във вреда.

Като ѝ се правят кутии с храна - ами да прави.
Прекалено далеч е стигнала.

# 776
Утре е неучебен ден. Вероятно ще си го гледа цял ден. Може и ченгели да пишат двете.

# 777
В повечето семейства има дете в съседната стая, в някои и в същата.
Не смятам, че щом е нещастна във връзката си трябва да остане, няколко пъти писах и питах защо стои. Но авторката замина. Утре е учебен ден, вероятно прави кутията за храна на детето.
Моето дете утре не е на училище,заради изборните секции.Аз затова намазах с ден по-малко-спестих една кутия😄😄😄

# 778
  • Между гори и планини
Утре е неучебен ден. Вероятно ще си го гледа цял ден. Може и ченгели да пишат двете.
Пуснах една сълза... 😂

# 779
Личи си, че повечето, които са писали не знаят какво е да си сам в домакинската работа за трима. Или да си пълноправен работещ с всички домакински задължения на твоята глава и пънещ се кое точно е женска, и кое мъжка работа.
100% внимание към детето му, не значи гладене и слагане на кутии за обяд. За този тип мъж значи - да се гъделипкаме, докато ни сготвят; да гледаме филм, който ти избереш; ще ти купя и ще идем тримата, където искаш например.
Колко отнема кутията за храна - малко време, колко отнема мопа - 15 мин, гладенето и подканянето за баня нищо време, сгъването си е точно също 15 мин. Хайде събираме ги всички 5 дейности за по 15 мин и хоооп стана време да лягаме.

Ми като е толкова просто защо бащата не му слага кутиите?

Тя еманципацията, която мъжете така удобно споменават тук, май най-много тях ги облажва. Хем работата "женска", хем нали си работеща и независима, плащай наравно с мен.

Общи условия

Активация на акаунт