За битовизмите и сметките

• 35 846
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 005
Младите мъже с пари имат самочувствие да си намерят жена и то близо до тяхната възраст. Докато чичаците се възползват от парите си, за да хванат младо гадже...

# 1 006
Да, всеки е имал и има различни възможности.
Въпросът е за себе си да намериш нирваната .
Затова не се учудвам, нито от възрастови разлики, нито от различни битиета и избори.

# 1 007
  • Далечният изток
Младите мъже с пари имат самочувствие да си намерят жена и то близо до тяхната възраст. Докато чичаците се възползват от парите си, за да хванат младо гадже...
Не е луд тоя дето яде баницата...
В смисъл, докато има меркантилни жени, ще е така.

# 1 008
В случая на анонимната , не виждам меркантилност. Той я осигурява, обича я , тя приема детето му,  гледат го заедно.
Хората си се разбират, и очевидно са доволни от живота си.

# 1 009
  • Между гори и планини
Когато бях на 20+ наборите ми момчета ми изглеждаха много плоски и скучни. Винаги съм харесвала по- големи и улегнали мъже. Единствено с бившия имах 5г разлика, ама ето - бивш е. Мъжът ми тогава изглеждаше супер младолик, дори преди бях слагала негова снимка и доста съфорумки провесиха чене, колко бил готин 😂 Да не говорим, колко се обръщат след него на улицата - висок, строен, рус и синеок.

# 1 010
  • Далечният изток
И аз не коментирам нея.
Коментирам коментарите, според които задължително при голяма разлика водещи са парите.

# 1 011
Не мисля, че са водещи парите задължително. Понякога просто този с 20-те години напред е с много повече житейски опит, усъвършенствал е похватите и знае как да хване младо зайче в капана Simple Smile

# 1 012
Външността не е съществен фактор във възрастовата разлика, та няма значение след кого се обръщат.

# 1 013
Аз също не виждам меркантилност в казуса. Живеят си хората, грижат се за детето, вижда се, че по тези точки няма напрежение.
Драма има обикновено за околните и то не толкова заради възрастта, колкото заради парите.

# 1 014
Да, за повечето хора нещата трябва да са на двете крайности.
Или има любов, пък няма пари. Или има пари, пък няма любов и секс.
А недей боже да има голяма разлика, тогава непременно е намесен интерес.
Не може ли всеки да намери нещо по средата, което да го удовлетворява?

# 1 015
Аз пък съм от тия дето не виждат друга причина момиче на 20-25 да е с 40-50 годишен, освен парите... Каква друга причина да има? Аааа да, бъгната е и има daddy issues. Ама то по-добре първия вариант, отколкото втория..

# 1 016
Аз пък съм от тия дето не виждат друга причина момиче на 20-25 да е с 40-50 годишен, освен парите... Каква друга причина да има? Аааа да, бъгната е и има daddy issues. Ама то по-добре първия вариант, отколкото втория..

Влюбила се е, ухажвал я е по-опитно от разни пишлемета, знае как да я привлече. Например.
Но наистина недостатъкът на голямата разлика във възрастта е, че няма равностойност, все пак това са две, някой път и три десетилетия изживян живот в повече,  различни поколения, както родители и деца, винаги има някакво бащинско отношение, колкото и да се прави на младеж човека, годинките не питат.

Но на девойката като и е добре, на другите какво да им е.

# 1 017
Е, нима е възможно някой, който не е като нас, да не е бъгнат? Нима може да съществува нещо друго, освен собствения ни опит, ограничен до върха на носа ни?

# 1 018
Всички сме бъгнати. Просто тази е бъгната по този начин и си личи. На някои по-трудно си личи къде са им дефицитите Joy

# 1 019
  • София
А, мене нищо ми няма.

Общи условия

Активация на акаунт