Пъзели 47

• 24 960
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден, Еве. Да си жива и здрава и много време за любимото ти хоби

# 151
  • София
На мен пък черно-белите ми бяха лесни (различна температура на цветовете), но ме затрудниха цветните лица Simple Smile  

Евенце, ЧеРеДе!!! От здраве и късмет да не се отървеш, децата да слушат, мъжът да готви и всички да ти носят по един нов пъзел всяка седмица Wink Един от най-свежите човеци, с които съм се запознавала наскоро - наздраве ти с Бейлиса и добави от мен един тъмен Фереро към него Balloon
(не мога да те изненадам с нищо, щото ти нямам данните за доставка)

# 152
Добре, да обобщим - Весето отива с Евето или Елейн, а Мона Лиза със Сали, нали така Grinning
Ще е много яко ако сме повече този път наистина Blush

Еве, много здрава и щастлива да си и все така никой пъзел да не ти се опъва Blush Flowers Hibiscus

# 153
Честита да си, Еве! Само добрини да ти се случват! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 154
  • Русе
Еве,Честит рожден ден 💐 Бъди здрава,много обичана и обгрижвана от трите ти момчета.Слънчев и усмихнат рожден ден ти пожелавам,,🥳🎉🎂

Момичета,някоя поръча ли този пъзел от сегашната промоция.Влязох тази сутрин в Озон с идеята да го поръчам заедно с още един ,а той вече изчерпан Confused.Вчера беше наличен.Ако някой го е поръчал и после мисли да продава,моля да ме има предвид.

# 155
  • Варна
Евето, честит рожден ден! Жива и здрава да си, много обичана и щастлива. Пожелавам ти отмяна вкъщи, за да имаш повече време за любимото хоби.

# 156
  • Варна
Още една везна, йееее, много сме, силни сме, готини сме! Честит празник, Еве, пожелавам ти нови пъзели и време за тях Simple Smile Пък няма лошо в комбинацията и Бейлис да се добави Simple Smile

# 157
Трапезата на баба
1000 части
Black Sea Puzzles

Бобът ми беше най-труден Smile Много "вкусен" пъзел, не препоръчвам за гладни хора Joy Въпреки че е помислено за всичко, от задната страна на плаката има рецепти за сниманите ястия Hushed

# 158
  • София
Благодаря момичета!
Тони специално за теб

На мен ми е много приятно с пъзел-човечета да се виждам. Останалите като чуят пъзел и мислят, че съм луда. Не са далеч, нооооо...... Simple Smile

# 159
  • София
Бухтичка, сега ми минават мисли за покупка преди да го намалят Grinning  А не мога да пусна четвърта преди заплата, ще ме изгони ММ от вкъщи, колкото и да е разбран човека... Дано ми мине!

# 160
Тони, ти нали си имаш 10 процента Smile
Аз се чудя колко ще издържа без да поръчвам, че много разходи имаме и предвидени и непредвидени. Компютърът ми си замина направо и ще взимаме нов, отделно явно ще трябва и малък ремонт да правим вкъщи, което изобщо не го очаквах Confused
Днес гледах амазон, че 1-2, които искам са на добра цена, но удържах, направо не мога да се позная Smile За сметка на това не знам кога ще ми прищрака и ще купя проклетите гъби на 20+ евро Joy И на Елена Есекс много съм се наточила на новите и едва ли ще мога да дочакам намаление, но поне още не са ги пуснали.

В немския сайт са качили някакви шаренки пъзели Roovi, допадат ми картините, но нещо не смея да експериментира, може би ако им направят някое хубаво намаление да се престраша да ги пробвам - https://www.puzzle.de/roovi-puzzle

# 161
  • София
]Имам аз... тъкмо ми покриха доставката ей сега на последната поръчка Simple Smile Бях на далавера с 20 стотинки Joy Много бих искала да я споделя тази отстъпка, мислила съм как; но хванат ли ме от Озон и оплачат ли се на фирмата, може да си имам не малки неприятности на работа Sad
А и то с тези цени на пъзелите, 10% вече са нииищо.
Втори пъзел на тема Украйна виждам последния месец (в линка на Бухтичка е), а преди никога не съм виждала. Доста сме сбъркани като човечество, според мен - няма пъзели със Сомалия, Йемен, Сирия... Изчаткала работа Sad

# 162
  • София
Честит рожден ден, Еве! Жива и здрава да си, щастие, успехи и много приятели!

Следващите в списъка след мен не могат да вземат Алиса. Стигнах до Евето. Еве, ти ще можеш ли да я вместиш между бейлиса и макарона Grinning

# 163
  • София
Честит рожден ден, Еве! Жива и здрава да си, щастие, успехи и много приятели!

Следващите в списъка след мен не могат да вземат Алиса. Стигнах до Евето. Еве, ти ще можеш ли да я вместиш между бейлиса и макарона Grinning
Мога, даже съм в движение из Младост и може да ти звънна Simple Smile

# 164
Евето, честит рожден ден! Здрава, щастлива и обичана бъди! Flowers Rose

Завърших Плажът, много ми хареса Grinning Весе, благодаря, че го пусна като пътуващ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт