Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №6

• 69 732
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не са 8 часа на чина, разбира се. Има много големи междучасия и повече спорт. И няма домашни през седмицата.

# 331
Трети и четвърти клас дъщеря ми беше на целодневно обучение. Реално учителят от занималнята във втори и първи клас пое преподаването на математика, човек и общество и рисуване, а класната им си водеше български, човек и природа и английски. Недостатък за мен лично беше, че часовете по математика бяха всекидневно след обяд, децата бяха по-уморени, въпреки почивката на обяд, от 12.30 до 14 часа. И наистина, след обед, към 17 часа, когато сме я прибирали от училище беше каталясала, изнервена....
За учителите нямаше разлика, пак единия беше до обед, а другия следобед, но за децата...

# 332
Като се замислят, май НЕ предпочитам да е целодневно. Понеже я някои дни го взема по-рано и се занимаваме с хоби и странични занимания. Отделно имат доста часове по математика, пък той там е напред с материала, та скучае много. Затова сме се разбрали с госпожата по занималня, че няма да го закача по математика, а аз ще.аи го вземам когато мога, по-рано.

# 333
Здравейте!!!Искам да попитам учебниците за 8 клас безплатни ли са?Благодаря предварително.

# 334
  • Майничка
Не. От догодина, евентуално.

# 335
  • Точно където трябва
За еднократната помощ  за ученици до кога могат да се подават документи?

# 336
  • пустинята Гоби
До 15 октомври.

# 337
  • София
А в момента до кой клас са безплатните учебници?

# 338
До 7-ми (включително).

# 339
Колко пари сте приготвили за дрехи за новата учебна година? Аз се надявам да се вместя в 1000 за дрехи, учебници за 3 ученици?? Особено двете по-малки са се издължили през лятото

# 340
За помагала и неща за училище досега съм дала около 300 лв, вкл в тях и раницата за 80 лв.
Дрехи специално за училище не купувам, но като гледам цените, един комплект за физическо е над 50 лв. Гуменки поне 20ина лв.,

# 341
  • Пловдив
Заредих тетрадки, блокчета, пособия за чертане, писане и рисуване за цялата година на 2 ученика - до тук 300 лв Rolling Eyes Тепърва предстоят помагала, сборници, граматики и прочие, дрехи, обувки, екипи и униформи. Ако се местя в 1000 лв ще се радвам

# 342
  • София
Те първа ще купувам дрехи, вкл. униформа, и тетрадки, химикалки, подвързии... По груби сметки ще е около 100-150 лв.
Раница вече взех. Детето е със сколиоза и се наложи да се бръкна за подходяща раница, която заедно с несесер от същата серия излезе 200 лв. Надявам се раницата да се ползва поне до 6-7 клас, сега ще е 4-ти.
В началото на учебната година се уточнява закупуването на помагала. Не знам изобщо колко да очаквам като цифра.

# 343
  • София
Днес минах през една- две книжарници и се хванах за главата от цените само на тетрадките. Вие от къде купувате, искам най-обикновени, А4, 60 и 80 л.?

# 344
Аз намерих в един магазин за левче, по-скоро е за различни домашни потреби. Сега има доста видове, повече А5, но и някои А4, но бързо ще се изчерпят. В Младост 1А се намира, ако става въпрос за София.

Дори сега купих, със спирала са по 4,40-60, с телчета са около 3 лв., А4.

Общи условия

Активация на акаунт