3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 166
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • au bout du monde
Жалко, че снимките не ги пуснаха вчера, за да ги сложа.  Но нищо следващата тема.

Тя беше тагнала сайта на колието.

Дениз е изтрила всичко руитове и постове.
Дениз е изтрила снимката на Зехра. Само да не започне да трие повече.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 22:49 от La Libellule

# 31
Махнала е историята със Зехра, поста и плаката.... нормално не събраха харесвания Grinning
Дойде откъса. Изминали са само 6месеца, очаквах поне 1 година

# 32
  • au bout du monde
Махнала ги е,  защото пак са започнали да обиждат. Пак е имало нападки и подигравки. Хората не се усещат, че дори да си скрит , трябва да внимаваш какво говориш.😡🤬

Кахро и той изтрил всичко.

Странно ми е, да изтрият постовете. Надявам се причината да е друга. Да не се е засегнала нещо. Беше толкова развълнувана.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 23:00 от La Libellule

# 33
Кахро изобщо беше ли споделял нещо? Какво са писали, не съм видяла

# 34
  • au bout du monde
Кахро изобщо беше ли споделял нещо? Какво са писали, не съм видяла

Промо, снимки, постери. Всичко.

Минали са 6 месеца и 28 дни. Тя се съмнява в Узай, че ги е предал. Потвърди се теорията ми, че някой се опитва да я убие.

Английки превод
https://twitter.com/BRDenizBaysal/status/1576324398206058496?t=E … zjFWe5iA&s=19

Ох, боже.. като баща си 🤣 явно са заедно и нещо са намислили. Надявам се причината да не е в обидите.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 00:35 от La Libellule

# 35
Добре, че ги изтри. Профилите и станаха страница на тешко . Днес е големият ден Grinning Дали екипа ще гледа епизода заедно
Още от сега сме в тренда на първо място с 20хил туита

редактирам- Д. е изтрила и клипчето от фотосесията и, сега видях

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 09:25 от Yanica_

# 36
  • au bout du monde
Пуснала е песен е песен в 3 през нощта. Или не може да спи или е била на снимки.

Това й е работата и това я вълнува няма лошо да пуска щом й харесва. Можеше да ги махне след време. Хората са прекалили с негативите и оплюванията.

Промото, което пуснаха за пореден път снощи 🤣 събра 1.6мил гледания и 6хил лайка 😀

🥺 как се живее с такова нещо. Тя не живее, а просто диша.🤧

# 37
Май се очертава чувствителен епизод. Дали ще си спомни някой момент със Сердар Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 10:24 от Yanica_

# 38
  • au bout du monde
Така ще, като й гледам човечето.

Снощи е имало специален епизод. Рейтинга е супер, за нещо което вече са давали.
special episode rating that aired yesterday:
5.31 in total
4.64 in EU
5.41 at ABC

Мислят, че този ще е баща му 😆 аз вече не виждам смисъл от тази линия.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 10:43 от La Libellule

# 39
Рейтинга е от откъса на сцената на Зехра и Узай. Повечето казват, че е с този рейтинг защото зрителите са чакали да почне епизода на gonul dagi .
 Защо ни е бащата, щом сина го няма вече Grinning А и този има две дъщери, Сердар имаше 1 по-голяма сестра...

# 40
  • au bout du monde
Промото вече е гледано 2,6 мил, и лайкове близо 11 хил. Open Mouth

Рейтинга е за ozel,  а не за izleme. Озел било припомняне на епизода.

Днес ще има пак мач Triumph

Започнах да гледам Рибарче - сериала с Афра и много ми хареса за сега ( 52мин успях да гледам преди да ме прекъснат Laughing ). Музика, атмосфера, сценография. Темата е много позната, но представена много увлекателно. Като приказка ми беше първи епизод. Особено 2те сестри. Бащата и леля скъперници, жената и дъщерите се третират като прислужници, но пред другите хора трябва да демонстрират, че са богати Laughing
Обикновено в началото ми харесват и след 2-3 епизода ги зарязвам. Както стана с Чуй ме.

1 ви епизод с бг превод:

https://cloud.mail.ru/public/ctuq/Mf6rxQ2cC

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 13:12 от La Libellule

# 41
Точно снощи изгледах двата епизода с руски субтитри. Започва малко като ЗИ, а къщата е от Невинност, макар че стаята на героя напомня стаята на Керем от Afili Aşk.

Изгледах и наличните четири епизода на новия на Демет. Много добър. Вече съм спокойна, че имам какво да гледам и чакам, дори и Teşkilat да се издъни, както очаквам 😒

# 42
  • au bout du monde
Ще коментираме значи,  нека изгледам епизода до край. Аз ще си чакам превода, за никъде не бързам.

Не бъди негативна. Искам да има успех заради Дениз. Тя го заслужава.

Дори и на детето снимка са сложили. Отдолу пък писали, че тя била виновна за всичко 😆 добре че няма достъп до мрежите и всичко се контролира от майка й. Ела взима уроци по актьорско майсторството.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 13:43 от La Libellule

# 43
Пънар е харесала фрага.
Иначе доста са го промотирали, има 3млн+ гледания и 13хил+ харесвания Grinning

Мурат писа коментар на Д. в инста, тя пък му писа в туитър Grinning

# 44
  • au bout du monde
Очудвам се за Пънар 😃 ама брат й щом не участва, значи може да го хареса 😄

Дениз в крайна сметка пак започна да споделя, защо изтри всичко снощи.🤔

Б. и той сподели промото и снимката й 😄 обяснил се е в любов на Дениз, ние защото се оплаквахме в последно време. Щял да се прибере за края на епизода. 

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 18:30 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт