3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 334
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Кратко видео и снимка от Д.

# 46
  • au bout du monde
На няколко пъти забелязвам, че не си носи синджира, който коментирахме с координатите Laughing

И селфи се появи, снимано преди. Честно казано идеята за селфитата се измени. Преди имаше значение и имаше някакъв смисъл.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 20:41 от La Libellule

# 47
# 48
  • au bout du monde
Ново интро, хареса ми.

Разплаках се и аз със Зехра 😪
Зехра не е добре 😔 но е права, че я следят.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 21:10 от La Libellule

# 49
Наравно са. Д. и Мурат

# 50
  • au bout du monde
Първо излезна неговото име обаче.
Но иначе минхареса, че останаха в една линия.

Какви неща забелязвам 🤣 Мурат има кактуси от Икея 🤣

# 51
# 52
  • au bout du monde
Йомер не познава Сердар.

"Йъдъръм" как ще го гледам цял сезон 😁

Знам, че се опитват да създадат парелел между Зехра и Йомер, но хич не ми се гледа плачещото момиче и семейтвото на Йомер. Надявам се повече да не ги дават. Зехра я гледаме 2 сезона и ни е близка.

Дениз и мениджъра й гледат.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 22:56 от La Libellule

# 53
Добре казано. Измества се центъра. Ще чакам превод, но отидохме към махалата, квартала. Не ме държи. Разхвърляно ми е. С мишката донякъде прехвърлих. Но аз нещо все така взех да ги гледам, не само този. Този изрусения ...

# 54
  • au bout du monde
Снощи при самърито не дадоха изобщо Сердар, само накрая, когато умираше.
Много са му ядосани нещо или не са искали да дразнят хората и пак цял епизод да говорят за него. Никой няма да даде отговор защо. Остават само догатки и предположения.

И на снимката, където е уплашена и вижда сянка 😀 само Сердар може да я стресне толкова. И наистина е той - неговия дух. Дори гласа му чува🥺

Не виждам обаче развитие за Сердар и Зехра в 3ти сезон. Какво щяха да дават? Как тя се дърпа, той я гони? Ако са заедно ще стане скучно. Ще трябва да ги държат разделени с някакви глупави извинения.

От снощната кино вечер 🙂
Чаалар е харесал снимките.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 08:16 от La Libellule

# 55
Точно това четох снощи като се прибрах. Феновете са бесни, че са го изрязали от обобщението, все едно го е нямало два сезона. Което е много грозно и неуважително към главния им герой, който им направи филма. И също се коментира, че никой няма да каже защо. Нямат причина да са му обидени. На практика те изгониха Ч. с отношение. Той беше коректен до последно. На мен ми остава чувството, че още преди година са искали Мурат.

Не мога да коментирам епизода. Днес ще гледам.

3 сезон ЗехСер ли? Мистър и мисис Смит Simple Smile Щеше да се получи интересно

# 56
  • au bout du monde
Семейство Смит са скарани 😆

Не знам кой как си е тръгнал и кой е коректен. Не може да сме сигурни. Монетата има две страни. Колко коректен е бил също няма как да знаем. Пази мълчание до последно, това само знаем. Все си мисля, че те просто не са му подновили договора или той не е искал. Станал е скандал. Това е . И за това сега го режат от всякъде.
Всякакви други обяснения как лошо се отнасяли с него, а той какъв е ангел ми идват в повече😁

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 08:42 от La Libellule

# 57
Тази сцена ме разплака. Само като му видя снимката почна музиката и сълзите ми потекоха.
https://twitter.com/teskilattrt/status/1576631082098823169

# 58
Нещо взе да ми писва.
Това не е същия филм, и да не се харесва тезата, ако ще хич и да не се приема.
Да почне и неговия проект, да има какво да се говори.
Няма нищо цяло лято от Д. И сега задушевно парти-старт. Показност и нищо друго. Поне съм спокойна, че студената и безизразна Зехра е тук и още по- ледена. Обяснимо. Целия филм загуби магията си.

# 59
От надписите видях името на Гьозде самостоятелно. Издига се. Имали са повод за празнуване.

Малко странно ми беше - Д. празнува и гледа епизода с Гьозде, мениджъра и Б., другата Дениз с другите двама от стария екип. А миналия сезон бяха неразделни. Концертът на Б. е бил на Таксим, не му е било трудно да се пребере за финала.

Може пък Мурат да е искал да изрежат Сердар. След като е станало ясно, че Йомер и Сердар не са се познавали, явно той така е поискал. Сезонът ще се върти около него. Неслучайно промото беше за него и вкараха цялото му семейство. И да, това е друг филм

Общи условия

Активация на акаунт