3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 360
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • au bout du monde
Тази сцена ме разплака. Само като му видя снимката почна музиката и сълзите ми потекоха.
https://twitter.com/teskilattrt/status/1576631082098823169
И мен 😭😭😭

Има още, които вярват, че Сердар ще се върне в 51 еп, след като Дениз пусна снимка със сценария😪

Неразделни, докато траят снимките и явно после кой от къде е.
Всеки си е гледал вкъщи филма, няма голямо събиране. Всеки с близките си. Баръш каза, че ще се прибере за финала. Успял е.

# 61

Супер рейтинг. Явно много хора са искали да видят дали Сердар се връща и какво ще направят.

# 62
  • au bout du monde
Радват ме AB и ABC Smile Много добро начало.

Преди Присъда сме, което ме радва.

Тук сме 3-ти.

Пак 3ти.

# 63
Имаше и мач, а нашите зрители го гледат. Другата седмица трябва да се вдигне още.

# 64
По-слабо от предните сезони

Има и хора, които няма да гледат повече, отчитайте и това

# 65
Разликата от 2ри и 3ти сезон е малка. Ще се повторя, че имаше дерби снощи . Другата седмица ще се покачи. А и с толкова промени в дизито рейтинга си е супер

# 66
  • au bout du monde
Шушулка пак на снимки. Няма отърване от Ямур 😆 ( базикам се, аз я харесвам)

Дениз се чувства щастлива благодарение на нас 🙂

# 67
Тимс са отбелязали, че са първи във всички категории. А преди това дори не беше новина. Както казах, реалният рейтинг ще се види другата седмица, но не заради дербито.

# 68
  • au bout du monde
Това е първи епизод и е нормално да се радват на хубавия старт. Нормално е да искат пак да бъдат първи. Защо да не се радват???

Малко ми омръзна да се умаловажава работата и усилията на всички. Все едно само Ч. е работел.

# 69
Не, не само той. Кой го казва. Но и пък постоянно да се казва, че не е бил лицето на филма не е ок.

# 70
  • au bout du monde
Кой твърди, че не е бил?
Видяхме снимката му и чухме гласа му. Зехра скърби за него. Халит има техни снимки. Друго не може да се направи за жалост. Трябва обективно да се гледа.
Това е бизнес и всеки прави това за пари.
Чаалар напусна, а се изкарва все едно са го изгонили горкия. Ами не са, можеше да продължи, но не е искал.

Дори феновете на Мурат му се радват и нищо против него не казват. Даже започнаха да гледат филма от 1ви сезон.

# 71
Всъщност, един от любимите ми герои във филма е Узай. Харесвам повече неговите сцени, отколкото всички сцени, в които ритат, стрелят, блъскат и т.н. Освен това диалозите между Узай и Гюрджан са много по-интересни от повечето диалози във филма. В предишните сезони всички се оплакваха от безсмислените диалози, само да припомня и от малоумията на сценария.

# 72
  • au bout du monde
Още съм съвсем в началото с превода и не мога да кажа как са диалозите, но преди имаше наистина безумия 😵‍💫

Ако съдя по финалната сцена Омер ще е бащата на Ямур 😏 не мисля, че Зехра би имала такава реакция, ако види някой обикновен колега.

Ще снимат край морето 😀

# 73
Ямур и русия. Това момче беше толкова симпатично в последно лято, защо са му боядисали косата така... Grinning

# 74
  • au bout du monde
Дано да не я отвличат пак 😫

Русият ме кефи обаче 😄

Потресена съм 😵 може да те убият за едното нищо. Защото не изпял/изсвирил исканата песен. Предполагам действието се развива в някой бар.

Общи условия

Активация на акаунт