3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 354
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Моите хора 😍

Зехра е занесла пръстена в щаба. Значи сцената не е накрая. Нямам търпение 😍

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 11:00 от 6brn

# 556
  • au bout du monde
Нещо не са доволни из туитър. Радвам се, че сцената няма да е на финала.
Аз си мисля, че пръстена ще е истински, няма да е фалшив.

Този епизод няма да мога да го гледам директно. 😒

Какво й се оплакват пак. Бомбата за 56 ще е за Сердар,  а не както очакваха нещо за Омер и Зехра.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 12:46 от La Libellule

# 557
Както показват снимките, Йомер ще е с мама 🤣🤣🤣 а може и да поплаче 🤣🤣🤣

може и да шпионира Зехра и Русия. Със сигурност не му харесва да обсъждат Сердар и това минало

Уф, Франсис не е чак толкова тъмнокос. Притесних се, че Русият вече не е рус 🤣🤣🤣 така де, Зехра ще трябва да му промени името в телефона си 🤣🤣🤣

# 558
  • au bout du monde
Не знам какво да мисля. Сермет ли я наръга? Да не е той предателя Open Mouth Той говореше май с Франсис.
https://twitter.com/teskilattrt/status/1593590233375068161?s=20& … 0fO92rnogJ5hMwwSA

Аз се надявам повече да включат обсъждане на Сердар. Та дори и тя да му разкаже 😆

Носи синджира все още.

Всички мрънкат, че нямало ЗехМер снимки дори я питат какво толкова ще има в 56ти епизод,  че ги била разочаровала.

А някои фенове на Мурат са разочаровани, че преди е нямало такива кадри с екипа зад кадър, където се забавляват на площадката 🤣

Чудя се като си имала този, как може да се примириш с другия. Laughing Определено ще направи компромис само заради детето.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 15:24 от La Libellule

# 559
О, да, Сермет. Мишката Сермет.

Когато обсъждахме кой може да е, се сетих как мишката Сермет я измъкна навън в 48 епизод. Има логика да е той.

Кога преди е нямало кадри от сета, на които се забавляват? В предишните филми на Мурат ли? Че той е дърво 🤣🤣🤣 Нашите си имат - и Ч., и Д., че и Афра - т.е. всички от Фазилет. Че и селфитата на Афра са такива в Чапкънчето. Стилът на Ч. - скорпитата сме заразителни 🤣🤣🤣

Компромис заради детето ли? Това пък е най-глупавото. Щастливите деца растат с щастливи родители, не с женени.

# 560
  • au bout du monde
Да, за предишните му филми става въпрос.

Сега Франсис ще я спаси 🫠

Всички искат тя да се премести в квартала, но аз не искам 😆 много им се дразня честно 😆
Не мисля че има смисъл, нито че е по-безопасно.

Омер всичко си изпя.

# 561
Йомер не е нито Сердар, нито Зехра, а обикновен лигльо.

Зехра го излъга на теста, не му каза номера.

Сердар опита да се гръмне, когато Мете го тества.

Няма база за сравнение.

Аз съм фен на ЗехФран - нека я спаси, нека се влюби. Ще борим терористите отвътре 😍

# 562
  • au bout du monde
Зехра го нарече егоист 🤨

Не знам как може да се влюбиш толкова в някого. Тези сценаристи да са по-внимателни.
Не знам някой да ме праща на психиатър, пък после аз да го обичам.
Зехра и Сердар също имаха спречквания, но обиди не е имало.

Ох, много ли сме взискателни. Всички направо припадат по тях .🫣

# 563

Обичам да казвам, че всеки има право на проява на лош вкус, а някои се женят/омъжват за нея 😎

Феновете на Мурат определено не са особено взискателни, защото той е посредствен актьор. Като мъж... ами, не, благодаря.

От друга страна, Д. става все по-добра и феновете на Мурат определено искат да го виждат в сцени с нея. Защото е хубава и е добра актриса. Има и разни откачени фенки на Д., които са си диагноза. Те искат красиви сцени с Д., без значение от партньора. Сигурно биха се превъзнасяли и по партньорство с Разкаялия се 🤣🤣🤣

Ние просто сме свикнали на добра игра 😎

Едно са спречкванията в Чапкънчето и обидите на Сейран - тя е емоционално хлапе, с предистория на баща насилник. Зехра е рационална. Целият екип остави семействата си в името на родината. Серсар дори напусна, за са оправи личните си дела и да не въвлича екипа. Йомер, от друга страна, винаги поставя себе ки на първо място. Гръмна пленника, защото това било неговото правосъдие. Нормално е Зехра да не приема това поведение, въпреки че ще го защити пред Халит

# 564
Пълна обърквация. Агенти без минало.
Мурат и семейство.
Пародия.

# 565
  • au bout du monde
Нямам претенции към играта му.

Героят още ме дразни. Може би всеки би ме дразнел.

За сега не виждам какво може да му хареса, освен че са имали минало и тя се чувства сантиментално.

Мъж, който толкова мрънка и обвинява....

Прекрасна 😍

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 17:19 от La Libellule

# 566
Мъж, който не само мрънка и обвинява, но и реве по няколко пъти на епизод.

Не харесвам ревльовци. И ревливи жени не харесвам, но мъже още по-малко.

А героят се държи като най-лошият женски прототип - реве, мрънка, заяжда се и тича при мама. Ако беше женски образ, щяха да я обвинят, че е истеричка, с тежък цикъл и всякакви мачистки реплики. А какво да кажем за такъв мъж? 🤔

И като си помисля, че Мурат одобрява сценария, мамма миа 🙃

# 567
  • au bout du monde
Дано да се спре скоро. На Зехра не й се занимава с глупости.

Предполагам, че Омер няма да се разкрие толкова лесно и има план.

На мен тази ръка нещо на женска ми се вижда и фигурата зад Зехра, ми прилича на жена.

# 568
Сермет е без ръкавици, а ръката е с ръкавица, но може да е сложил заради отпечатъци, кръв и т.н. Но... струва ми се, че фигурата, която идва зад Зехра може би е женска. Или нисък мъж. 🤔

Става много любопитно...

# 569
  • au bout du monde
Дават Сермет, за да ни заблудят. Няма той да я наръга.
Жена ще е, но коя. Помислих си Джерен, ако не беше мъртва 🤣

Зехра колко се притеснявала за Омер 😆 ми какво да прави, още някой ли да умре пред очите й.

Общи условия

Активация на акаунт