3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 351
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Аз също си помислих за Джерен 🤣🤣🤣
Но нищо не пречи да е Хелен, а дори и Селин - нали видя Зехра за ръка с Йомер.

Всички фенове коментират, че е Сермет. И за мен той е предателят, но не е задължително той да я наръга.

Много ясно, че Зехра си държи на екипа, няма да позволи още някого да убият и тя да чувства вина. Но по тяхната логика... тя пощади Русия, дали няма нещо там 🤣🤣🤣

# 571
  • au bout du monde
Другата неделя 27. 11 няма да има епизод. Ако от тогава броим 3 седмици. На 18 дек ще имаме пак епизод.

# 572
Доколкото видях от съобщението, ще ги обявяват седмица за седмица, в зависимост от програмата, защото Бирсен обяви само тази седмица. Но ако на 18.12. е финалът, епизод няма да има

# 573
  • au bout du monde
Финалът е на 20ти. Надявам се да нямат голяма пауза.

П.п обърках датите на 18 дек е финала. 😆

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 22:17 от La Libellule

# 574
Не мога да не го разкажа, цял ден не мога да спра да се хиля. Джан Яман е пуснал фотосесия от реклама на бельо на Долче и Габана и цял ден в инстаграм плакнат очи с белите му слипове 🤣🤣🤣 дори Бирсен ханъм пусна новината със снимки, сигурно за да си гледа фотосесията на стената 🤣🤣🤣

Много се забавлявам с тази фалшива благопристойност. На купона на Нетфликс Хазал Субашъ беше по мрежа, на Пеперудите само голи не са тръгнали, но иначе не може целувки по телевизията и ги наказват за всякакви глупости 🤣

# 575
  • au bout du monde
Големи моралисти се правят. Повечето ходят голи🤐🫣

Дениз е една от малкото, които се обличат нормално.

# 576
Един от асистентите в Магарсус е коментирал снимката на Ч., фенове веднага се промъкнаха в профила му и намериха снимка с Ч Simple Smile е, фотографът леко му е клъцнал главата 🤣 и има коремче 🤣

# 577
  • au bout du monde
Добро утро😁

# 578
Вчера излезе инфо, че и актьорът, който играеше Хаккъ Дайъ влиза в сериал - нов по Фокс, заедно с Разкаялия се, който отдавна приключи с Балканската приспивна песен. Така че вече всички от стария екип си имат проекти Simple Smile Новият сериал излиза през януари.

Сетът на Ч. е на плажа - режисьорът е пуснал снимка. След като миналата зима се намръзна в Анкара, сега Ч. си е осигурил зима на топло. Засега не се знаят плановете му след Нова година - може да продължат снимките, а може и нов проект за платформа. А може и неговият филм. Явно е, че Планината ще се забави.

В туитър феновете драматизират за раната на Зехра. Но главни герои не умират току-така. Едва ли Д. смята да се откаже от Teşkilat. Може би само ако поискат нещо неприемливо 🤔

Има фенски коментари, че може Гюрджан да е предател заради ревността спрямо Сердар. Аз бих добавила и поведението този сезон - направо е забравил за Сердар и ЗехСер. Може. Но все така залагам на мишката Сермет

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 12:36 от 6brn

# 579
  • au bout du monde
За какво да се откаже от Тешкилат? Тя обожава Зехра и за нея нещата са супер.

Нищо й няма на раната. Омер наби сумати народ с рана в гърба все едно комар го ухапа 😆
Чак за болница говорят. Направо ме изнервят. Аз залагам, че Франсис ще дойде и ще я спаси. 😃 според мен той не иска да я убива така подло.

Аз викам Омер да убият и Сердар да възкръсне 🤣😂🤣

Дениз се оплака в туитър относно мнението на някаква, че не си жена ако не родиш дете.

Гюрджан ми е съмнителен как бързо забрави. Най-големият им фен е той.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 14:15 от La Libellule

# 580
Допълвам с ново - Д. с треньора на малката

Фенове са разконспирирали, че площадката всъщност е в парка на болница, така че може би Зехра наистина се разхожда по халат и домашни ботушки, ако е в болница. Има и лепенка на ръката, вероятно за абокат.
---

И аз четох коментарите на Д. в туитър.

А какво да кажат жените, които не могат да родят? Те по-малко жени ли са? Моя колежка претърпя такава операция на 24-5 и с мъжа й осиновиха момиченце. Разкошно семейство са. Не мисля, че е по-малко жена от ромките, които раждат на конвейр заради социалните помощи.

Аз също се надявам Франсис да спаси Зехра. И да има хубава сцена, да я носи на ръце... 😍Може би все пак Хелен я наръгва.

Йомер така или иначе си изпя всичко като птиченце. Сега може да поплаче на Селин или мама и те да го успокояват.

Ок, Гюрджан или Сермет, Сермет или Гюрджан. Дали Гюрджан не е очаквал Пънар да се спаси или залогът е бил по-голям? Не разбрах много какво е правил през "паузата". Но все така предпочитам да е мишката Сермет. Ролята му е на мишка, а вече седи на масата, издигна се. Има най-голяма полза от смъртта на екипа, вече не носи чанти

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 15:56 от 6brn

# 581
  • au bout du monde
Това е някой фен, не е треньорът на малката.

Оле да, вижда се абоката🤕 ще я вкарат в болница. Сега всички ще се видят.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:19 от La Libellule

# 582
Още една снимка за мрънкащите фенове и една с Гюрджан

Шоуто със снимките на Джан Яман продължава. Бирсен го възхвалява - Дениз Турал (dizi analiz) е възмутен и го нарече "Италианско либидо" 🤣🤣🤣 тези двамата вечно са на нож и си съскат през туитър 🤣🤣🤣

# 583
  • au bout du monde
Като влезна в туитър и много се напрягам.
Навиват се как за Ямур ще се грижи бабата,  Омер притеснен за Зехра.

Вече искам да спре да й мрънка.

Залегнали са на абсолютна драма този сезон, защото знаят, че няма какво да ги спаси освен Дениз и Мурат. Толкова лични истории не сме виждали за 2 сезона. Всичко беше доста по-бегло.
Тук сега 7 епизода на кой е детето.

Надявам се, че тя още дълго ще страда за Сердар. Да, живота продължава, но само след 7 месеца ли?

Тя сега го видя и изведнъж си спомни, че го обичала. Как го е напуснала преди?

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 18:54 от La Libellule

# 584
Не знам как Йомер ще се грижи за Зехра, при условие, че отиде при Селин и си изпя всичко пред баща й.

То се видя, че ще го карат на драма, ама не това беше идеята на сериала, защото драми бол. И там определено издишат откъм сюжет - миналото на Зехра и Йомер (на кой му пука???), кой е бащата на Йомер (защо пък да ни пука за това???), кой е бащата на Ямур (ама ние си знаем кой е - Зехра е била омъжена и бившият й съпруг гледаше детето, докато тя беше "мъртва").

Изобщо, безсмислени и ненужни драми, които не заместват основната идея на сериала - разузнавачите, които спасяват страната от терористите. И добре, че имат пауза, защото иначе по Нова година щяхме да си търсим рейтинга с микроскоп.

Пуснаха графика на мачовете - идната седмица късният е 22.00 ч турско време - без шанс за сериали

Общи условия

Активация на акаунт