3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 344
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • au bout du monde
Омер няма да си каже толкова лесно всичко. Нещо ще се преструва. Или после ще се прави, че работи за тях. Един вид двойна игра.
Ох иска утре да си гледам епизода, но ще видя как ще са край мен нещата, че имаме гости до вторник.

Сцената с наръгването май ще е финала, усещам го 😒 После ще чакаме незнайно колко.
Искам Франсис да я остави в болницата, пък другото ще го преглътна 😆 и ако отиде да се погрижи за дъщеря й, ще е върха просто 😆

За 27ми си знаем, че няма да има епизод. Да видим нататък. Мачовете намалят и дали в неделя ще има.

П.П. минахме и последния скорпи РД - на баща ми. Вчера беше РД, а днес беше партито. 😁

# 586
(Допълвам в края)
Ч. е бил на концерт и си е направил фенска снимка, която пусна в туитър и инста - и на стори, и на снимки. Бил му идол. Преди 15 години нон-стоп слушал песента Baytar. Рап.

По време на концерта беше написал в туитър, че ако не му изпеят песента, ще се сбие 🤣🤣🤣 (изпяха му я и също го написа). аз бях така на концерта на Bon Jovi с Runaway 🤣🤣🤣 (прословутият концерт, който не довършиха; но ми изпяха песента 😍).

Да, сигурно ще ни оставят да се чудим какво е станало със Зехра, след като ще има пауза. Надявам се обаче Франсис да я занесе в болвица, на ръце, пък после да има пауза. 😁Нататък мачовете са по-малко, но може би ще останат късните 😔

Да ти е жив и здрав бащата още дълго. ❤ моят е лъв - лъв и скорпи е ужасна комбинация 🤣

---
Малко слонче на концерт 😎

Има и кратко клипче
https://www.instagram.com/reel/ClKVuZgKNO8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Не мога да не отбележа, че на фенската снимка е като щастливо хлапе 😎 иначе явно е бил в накаква ложа или нещо такова

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 02:08 от 6brn

# 587
  • au bout du monde
Ето го и на партито 😄 а бе хич не е дебел. Чак слон не е😆 чудя се каква ще е ролята му.

https://twitter.com/CaglarErtugAR1/status/1594118686406836225?t= … zc8ox7NH3r5A&s=19

Очертава се интересен епизод. Доста различни сцени. Гьоздето пак пише в туитър и мега ме дразни. Къде спа 2 години тази жена, беше сляпа и глуха за всичко? Наистина не мога да разбера. Вече си мисля, че от началото на 2ри сезон са знаели че Ч. се маха и не са искали да ги сближават прекалено. Че Зехра после ще бъде с друг и да не ги правят много влюбени.
Интересно ми е как ще ги развият нещата.

П.п Благодаря 😊

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 10:48 от La Libellule

# 588
Е, направил е дупе и коремче 🤣
(Допълвам)
И него са го изловили фенове.

Имаме снимка на Сермет с репликата "Не се безпокой, ще бъда там", така че в крайна сметка може и да е той. Ще е гадно това да е краят и да си чакаме отговора 3 седмици.

Серкай е коментирал поста на Ч. Всеки път когато тези двамата си коментират нещо, се сещам за тийн посланието им от Afili Aşk. С удоволствие пак бих ги гледала в комедия 🤣🤣🤣

Д. и Туба

Страницата на сериала в инста е пуснала анкета - кой намушква Зехра и наистина ли Йомер си казва всичко. Тези верно ли се сетиха да пускат анкети? На кой? На 56 епизод? Можеха да почакат и до финала на този сезон 🤣🤣🤣 верно са се уплашили, че с тази драма ще си търсят рейтинга с микроскоп 🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 12:15 от 6brn

# 589
И преди са пускали анкети, ама бяха за Сердар и Джерен ...  Simple Smile Simple Smile Особено за втората много му бях набрала на админа...

# 590
Д. е пуснала още снимки

Има и анкета за Коркут 🤣🤣🤣 Пак добре, че предния сезон не пускаха анкети с Разкаялия се 🤣🤣🤣

# 591
  • au bout du monde
Още снимки ще има.

Дениз се чуди кои снимки да пусне.

Всички са бясни, може да се досетите защо 🫣

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 15:21 от La Libellule

# 592
За гняв си е. Два сезона чакахме фотосесия, но получаваме сега 👿

Направо ми идва да кажа да си направят еротична сесия и да се знае, че е било нарочно и сега всичко може

# 593
  • au bout du monde
Много неща искам да им напиша, но се въздържам.

Дениз не е виновна. Чаалар също. Има хора, които стоят зад това и те няма да излезнат да дават обяснение.

Знаят че е трудно с нов герой и за това правят всичко възможно, за да го внедрят така да се каже.
Поздрав от Чаалар
https://twitter.com/yarra0cd/status/1594375750072897536?t=SIqyhr … BI8iaFAmuNsQ&s=19

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 19:08 от La Libellule

# 594
Допълвам

Разбрах каква е закачката. Ч. поздравява за РД човек от екипа на Teşkilat и праща подкрепа и за Д.

Кратко видео на Ч. от сета
https://www.instagram.com/reel/ClMLeHKo5Da/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 20:46 от 6brn

# 595
  • au bout du monde
Дениз

# 596
Уф. Всички реагираха много странно на пръстена. И Халит, и Гюржан, и мишката Сермет. Най-вече Сермет. Оглеждаше се като мишка. 🤔 оставам върху него, въпреки че Халит го праща след Зехра

Още фенски снимки от концерта снощи

И фенска снимка от Д.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 22:00 от 6brn

# 597
  • au bout du monde
Няма да е Сермет.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 22:21 от La Libellule

# 598
Д. е споделила сцената от гробищата.

А на мен вече ми писна Йомер да реве и да се тръшка. Зехра не знаела какво е да убият брат ти. Да бе, не знае. Нищо не знае. Егоист не, ами лигльо 👿

На такъв му удрям два шамара и го оставям да си оправя проблемите

# 599
  • au bout du monde
Селин ще наръга Зехра 😁

Общи условия

Активация на акаунт