3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 344
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Аз мислех за предателя. При реакцията на пръстена.

Иначе като ми заприлича на жена, предположих нападението от някоя от сестрите. Явно не е Хелен, тя остана на разпита

# 601
  • au bout du monde
Точно това гледах. Хелен е на разпита.
Този удър отзад точно на женска ревност прилича.

Омер се измъкна. Заблуди ги май чене от лошите.

Забелязах,  че на плочата на Сердар няма нито дата на раждане, нито дата на смъртта. На Халим си имаше всичко.

# 602
Не, каза, че преди е работил в разузнаването, за държавата. Че е излъгал за фирмата  - явно това е казал на Селин. И после, като го питаха дали работи за държавата и за разузнаването, каза да. Но после уточни, че било някога. И се разделили. И вече работел за себе си. Също че имал момиче, Селин.

На Селин обясни, че се появила негова бивша и се видели в ресторант, после уточни в хотелски ресторант. И тя се успокои. В смисъл, че тази бивша му досаждала.

# 603
  • au bout du monde
Франсис е там 😃

Не е Селин.
Зехра видя кой е .
Сега трябва да чакаме няколко седмици.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 22:35 от La Libellule

# 604
Не ни показаха кой я наръга. Не беше на токчета, но взе книгата и избяга и тя го видя и каза нещо, което не разбрах.

Бащата на сестрите поиска помощ от Йомер срещу най-големия си враг, който има фамилията на Йомер (той каза за фамилия, че е син на Садък).

# 605
  • au bout du monde
Казала е - значи това си ти.

Някой си Хасан. Аз мисля, че баща му всъщност търси.

# 606
Да, Хасан Атмаджа - това е фамилията на Йомер.

И на мен ми направи впечатление, че Сардар има само име на плочата, без нищо повече.

# 607
Според мен Франсис я наръга , но  Зехра много наивно стоеше ....Мисля, че ще я намерят бързо...все пак държат рейтинг и трябва да завършат  привличайки внимание....Не съм доволна от развитието ...

# 608
Не е Франсис, това гледах току-що в инста, с няколко превъртания. Косата му се вижда зад нея и не е косата на Франсис - по-тъмна и по-рошава.

# 609
  • au bout du monde
Аз мисля, че не е Франсис. Той не действа така подмолно. До сега хиляди пъти да я убие.
А и той е по-слаб и строен. А това тяло ми се видя закръглено и ниско.

А бе, Зехра как пък не чу, че идва някой. Уж голям агент.

Как така син на Съдък🤔 Този още ли ще ни преследва 🤭

# 610
Не знам кой е Садък, но за фамилия каза Садъкоолу - т.е. син на Садък и дори Халит и Узай се зачудиха и казаха, че трябва да проверят или нещо такова.

Но да, пак мисля за Сермет, но той беше в кожено яке, не в палто и без ръкавици

# 611
  • au bout du monde
Садък не беше ли разкаялият се 😆

Майката на Дениз я питала кой я наръгал 🤣 но тя не казвала 😄

Това за пръстена съм разочарована, той стана притежание на Сердар, а това не го споменаха. Беше редно тя да го спомене ако другите не помнят. 😒

И гроба без дати...нямам думи.

Ох, дали не е Узай. Той е така закръглен. Ама нали беше в офиса.

mari eta72, какво не ти харесва в развитието?

# 612
Ето какво успях да снимам от косата, която се вижда. Тъмна е. По-тъмна от косата на Зехра. Ие много по-нисък.

Да, за пръстена също бях разочарована, когато Зехра си спомни как Мете я покани. Не си спомни смъртта на Мете или как беше у Сердар. Има толкова спомени от този пръстен, а си спомни... първи епизод първи сезон. Тъпо. Много тъпо решение. 😔

И как бързо реши да върне книгата. Тук нещо не ми се връзва. Точно преди това говореше как няма да я върне 🤔

И какво, сега ще търсим бащата на Йомер. А измислете нещо ново бе, хора! Това вече го гледахме. Бащи вече търсихме преди няколко месеца. И вече напълно ги забравихме. Сега ще търсим следващите бащи 🤮🤮🤮

Не е Узай. Нисък, по-нисък от Зехра.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 23:09 от 6brn

# 613
  • au bout du monde
Ох Гьоздето е пак в туитър. Взе ми й пиши, че ми писна да чета само как да пратят Зехра в квартала 🫣

Надявам се, че Франсис ще в спаси. Това ще е интересното, а не сама да си викне линейка 🤣 или някой непознат да я намери.

# 614
ТРТ пуснаха друг филм с Мурат след Teşkilat. Стар филм. Ayla - бомби, взривове, война. То бива подмазване на Ердоган, то може, ама чак и стари филми с Мурат. Поне ще вземе някоя лира от излъчването, бебе има 🤣🤣🤣

Зехра не си стигна телефона и припадна, така че не може да се спаси сама. Чакаме Франсис. 😍

Общи условия

Активация на акаунт