3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 344
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • au bout du monde
Ох, дано дойде. Това ми е надеждата 😍

Търсих да гледам този филм с бг суб, четох че бил хубав май.

# 616
Аре нема нужда. Скоро Мурат и новините по ТРТ ще започне да води. 🤣🤣🤣

Някой от туитър е направил по-добра снимка на косата

Не си падам по военни филми. Изгледала съм достатъчно американски и руски, турските ще ми дойдат в повече 🤣🤣🤣

Участва и Ерик Робъртс, и съпругът на Хазал Кая (и той бебе чака). Ама само заради Ерик Робъртс няма да го гледам 🤣🤣🤣

# 617
  • au bout du monde
Това дали е коса или шапка?

Мурат го харесвах в ролята му през 2012. Ето колко важен е сценарият. Героят там беше мъж на място. Като Яъз. Всички на него разчитаха и цялото семейство него чакаше да им оправя бакиите. Разбираше, изслушваше и после взимаше решения. А не като тука само да вика и обвинява.

Мислих, че ще е като онзи герой - Саваш.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 23:29 от La Libellule

# 618
Допълвам в началото. Рейтинг. Стабилно 3 място. Да продължават така. Мисля, че и снимката е помогнала.

Коса е. Рошава. Някой беше коментирал, че може да е вързана на опашка и да е жена. Според мен не е.

Със сигурност е някой значително по-нисък от Зехра. И обувките не ми изглеждаха женски.

Гледах дрехата на Франсис на предложението - не е същата. Ако не беше коженото яке, с което Сермет беше на мотора, щях да заложа на него.

А Гюрджан дали беше с Узай в щаба? Да не е той?

Всъщност, след кризата с Йомер вече не показват щаба, така че може и някой от тях да е тръгнал

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 09:08 от 6brn

# 619
  • au bout du monde
Промотирането на двойката ги спасява за сега. Искат да знаят кой е бащата 😆
Осъзнават, че с нов герой е доста трудно, за това правят всичко възможно.

Като цяло на мен ми харесва. Бих казала, че е по-интересно от предния сезон. 🙄

На 2ро място е за вчера, не е на 3то. Веднага след присъда е.

# 620
Погледни снимката, на 3 място са. Присъдата е на 2, може би Световното е на първо - рейтингите не да само за дизита, и мастършеф се включва, и мачовете. Проблемът е, че падаме и ще продължим.

Интересна ми е частта с Русия и книгата, останалото ми е тежка досада.

Вчера поредния рев и вайкане на Йомер на гробищата. Хайде стига толкова! И спора със Зехра в колата - тя не знаела какво е. Тя ли не знае? Хайде да погледнеш по-далече от носа си и махалата! И на другите са им се случвали тежки неща.

И хайде пак да търсим нечий баща. Нещо ново не могат ли да измислят? Или понеже са го мислили в края на миналия сезон, пък не са го домислили, сега ще го домислят.

Остава да се окаже, че една от двете сестри, например, е отвлечена сестра на Зехра и дъвсем ще го докараме до сапунка 🤣🤣🤣

Гледах в инста залози кой е предателят. Халит, Узай, Гюрджан и Сермет. В туитър пък предполагаха Пънар. Аз викам направо никой от стария екип да не е умрял, най-добре.

Моето последно предположение е Гюрджан. Отговаря и на ръст, и на облекло, и на поведение този сезон

# 621
  • au bout du monde
Аз само сериалите гледам.
Мача беше по-рано, не по време на филма.

Мн очевидно стана да е Сермет.

На мен ми заприлича на Узай.

Но Зехра като се съвземе трябва да разобличат предателя и да приключат с това.

На мен най-интересно ми е с Франсис, защото той изглежда не се вълнува от тези теротистични неща. Той е на страната, от която ще има повече изгода.

И кой е предателя и защо го е направил.

Омер е просто кръпка, мислена за да продължат сезона. Залагат на драма, чувства, за да привлекат внимание.

Разбра се вече, че му е била "бивша". Ама бивша приятелка ли, жена, колежка. И Ефкяр и Коркут я знаят.

Ревът на гробището и на мен ми дойде в повече, айде няма нужда. Зехра спря да плаче още на 3ти епизод. Дано Омер се спре вече.

# 622
Коментират, че бавачката на Ямур е намушкала Зехра. Тя била предателя. Логично е, където и да бяха бавачката-Ямур и Зехра, Франсис винаги ги намираше...

# 623
  • au bout du monde
Четох го това, но тя какво общо има с разузнаването.

И на мен ми се струваше, че е жена. И както я намушка ми се видя доста неопитно. Сермет би трябвало повече опит да има. Гюрджан и Узай, не знам, но те бяха в офиса. Няма да са те.

Джерен възкръснала 🤣

# 624
Всеки може да е, оставиха отворена вратичка. Преди срещата Франсис се обади на някого по телефона и му каза ще го направиш или всички ще разберат.... някой от екипа да е хич не ми се вярва, макар че се съмнявам в Халит още от 2ри сезон Grinning
Залагам на бавачката.

# 625
Аз залагам на Гюрджан, имаха време - не показваха екипа след разпита на Йомер. Когато лекарят или какъвто беше там, му сложи серума за неутрализиране, каза, че ще отнеме 10 минути - т.е. до следващата сцена с Йомер и разговора му е минало достатъчно време.

Досега се съмнявах в Сермет, още от първия разговор на Русия със Зехра, но при показването на пръстена всички без Узай реагираха странно - и Халит, и Гюрджан, и Сермет. Там поведението на Йомер беше малко тъпичко - все едно, ако разбере че е пръстенът на Мете, може да реши казуса. И Халит правилно го освободи.

Нарочно във фрага показаха Сермет за заблуда. Не е той. Бавачката няма общо с разузнаването, тя дори и да е помагач, не е предателят.

Така че пак гласувам за Гюрджан, макар да ми се искаше да е Сермет мишката.

# 626
  • au bout du monde
Уф, Гюрджан ще го махат ли? Защото трябва да го махнат, ако е той 🤨

Май ще е някой друг, който не сме виждали 🙄

Разговорът на Франсис не съм го чула. Значи той е разговарял с предателя и го е предупредил.

# 627
Няма логика да не сме виждали предателя. Пък и нали Зехра го позна. Значи и ние го познаваме Simple Smile

И не е задължително да го махнат. Може да го потормозят като Джерен цял сезон 🤣🤣🤣

# 628
  • au bout du monde
Не вярвам той да я наръга в гърба и да го държат на работа.

Измислих каква щеше да е историята, ако Сердар беше жив, а Зехра умряла. Щеше да се появи някоя стара любов , с дете, за което той не знае естествено 😆

Снощният поздрав къде беше пуснат? Няма го в сторитата му 🤨 Дениз не го ли е видяла? Никаква реакция от нейна страна.

# 629
Защо да го отстраняват - аз бих му пуснала фалшива информация и да устроя капан на противника. Така ще влезе в капана си Simple Smile

Историята е за РД. на Мехмет Искандер, който е от екипа на Teşkilat и Д. му е приятел в инста така че най-вероятно я е видяла - той ги беше тагнал - нея и Ч. Или от феновете Simple Smile

Все забравям да напиша, че пеперудите са на 4 декември. Тогава има мачове, нямаме епизод, но... На 11.12 и 12.12 има почивка преди полуфиналите (неделя и понеделник), а финалът на 18.12 е от 17ч и също имаме шанс за епизод Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт