3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 340
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Разликата не е съществена.

Венерата на Д. е в Телец, където е Луната на Ч., а Луната на Д. е в Стрелец, където е Венерата на Ч. Абсолютна хармония Simple Smile Всеки показва любовта си по начина, по който другия се чувства обичан.

И двамата са с ретрограден Меркурий, което означава мисъл, насочена навътре, по-интрувертни.

При Б. Венера е в Рак - показва любов като канят приятели вкъщи и си готвят, стоят си на дивана. А Д. с луна в Стрелец се чувства обичана със свобода и приключения. Тук има конфликт.

Д. с Венера в Телец си мисли, че показва любов като си стои вкъщи и се грижи домът им да е уютен, стабилен и красив, а Б. с луна в Лъв се чувства обичан на турнета 🤣🤣🤣.

Мисля, че това е детската мечта на Б. (Луната е детското в нас) - прожектори, блясък, сцена, викат името му, аплодират го. Перфектната ситуация за луна в Лъв.

# 661
  • au bout du monde
Ако Венера й е в телец има логика мъжът й да е телец.

Важни са асцедентите също.

# 662
Да, нейната Венера четка егото му. Той се чувства по-щастлив в тази връзка от нея. Изкушавам се да погледна и К. Малко развлечение, че имам мега скучна работна задача.

Луна в Рак - Б. с неговата Венера в Рак би бил чудесен партньор за нея. Ще си канят гости и ще си домошарстват.

Венера в Козирог - показва любов чрез стабилност и пълноценно време с любимия човек. Хармонира с Луната на Ч. в Телец. С нея се чувства уютно, спокойно, обичан.

Той обаче показва любов с пътешествия (Венера в Стрелец) и приключения и свобода, а тя не се чувства обичана така. Тук той е по-щастлив от връзката от нея.

# 663
  • au bout du monde
Ако смениш часа на 7 вечерта не се ли получават различни неща?

Малко от Ямур.

# 664
Не.

Най-бързата планета е Меркурий и тя е ретроградна и при Ч., и при Д. и си стои в знаците Simple Smile

Луната при Д. ще смени знак, ако е родена почти на 6 април, а при Ч. - ако е роден в първите часове на 5 ноември.

Това са "планетите", които могат на сменят знака в рамките на деня, както и, ако някоя от бързите е на границата на знака - Венера, Марс и Юпитер.

Останалите са бавни. Най-"бързата" от тях, Сатурн, прави "сатурново завръщане" (т.е. застава там, където е била на рождения ти ден) за 28-29 години.

# 665
  • au bout du monde
Ясно, значи само за асцедента е важен часа.

Новият сериал ще е на същия продуцент. Бурак някой си. Обвиняват го в копиране 😄
Като се загледах наистина изглежда еднакво.
Викат чакаме Джерен да видим коя ще е.😆

# 666
Обратното, Бурак Саяшар (B от Тims&B, Tims е от Тимур) обвинява новия сериал в копиране още от вчера. Вече го няма на стори (изтрил го е и феновете на Ч. си умират от смях).

Малко паралели

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 13:56 от 6brn

# 667
  • au bout du monde
Разбрах, че има нещо, ама кой какво обвинява.
Ами наистина е като копирано.

А защо се смеят феновете на Ч. не разбрах?

Ще го видим как ще потръгне. Актрисата не е особено добра. Мъжа не съм го гледала.

Мн ме дразнят феновете на ЗехМер някой като каже че не ги харесва и веднага скачат. Били против Дениз, били фенове на Чаалар, да не гледали бла бла.

Колко се радват на всяка въздишка, колко го обичала Зехра 🤐

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 14:05 от La Libellule

# 668
Защото Бурак си е изтрил поста.

Защото коментират, че има сцени копи-пейст от предишните сезони.

Защото продуцентите не са си изпълнили обещанията в предишните сезони.

Дори благодариха на Бурак за рекламата 🤣🤣🤣

Истината е, че Бурак няма право на претенции, дори и промото да напомня за Teşkilat. Видели са сериала и глупостите в него и са решили, че могат да разработят идеята по-добре Simple Smile това е конкуренция и свободен пазар

# 669
  • au bout du monde
Дениз с прическа. Цвета ми се струва по-светъл. И продължавам да твърдя, че е с екстеншъни.😆

Хрумна ми идея за 4ти сезон.
Ако рейтинга се запази така като нищо може да решат да го продължат.
Та убиват Омер и вкарват нов любим за Зехра. Е вече ще съм му фенка, защото е минало повече от смъртта на Сердар Laughing
Струва ми се, че дори 3ти да е финален сезон, няма да убият никого. Ще направят щастлив финал за тях Sad Не вярвам да убият Омер.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 14:25 от La Libellule

# 670
И Бирсен е писала за драмата на Тимс 🤣🤣🤣 и изтрития пост на Бурак.

Гледа промото и веднага скача.

То и нашето промо за сезона беше за екшън, пък сега само Фазилет липсва 🤣🤣🤣

С тази конкуренция може и да не стигнат до нов сезон., а и краят на този не им е гарантиран. Най-много покрай конкуренцията да се стегнат и да се върнат към екшъна.

Искам да убият Йомер, без Зехра да има общо, в смисъл, тя да е на друга акция и той да умре от глупост и самонадеяност, дори искам Коркут да го убие или дружно да се гръмнат.

Искам Франсис да се влюби и да отсвири сатанистите и да започне тайно да помага на Зехра, да разкрият предателите, които и да са те и да отмъстят за смъртта на Сердар, ама по правилата, не мафиотски.

Искам и Селин, и Хелен да забременеят от Йомер и баба Саджиде да гледа руси внучета с Хартли 🤣🤣🤣 и двамата да открият любовта.

К. е пуснала сърчице и слънце в коментар на снимката на Д.

# 671
  • au bout du monde

Искам да убият Йомер, без Зехра да има общо, в смисъл, тя да е на друга акция и той да умре от глупост и самонадеяност, дори искам Коркут да го убие или дружно да се гръмнат.

Искам Франсис да се влюби и да отсвири сатанистите и да започне тайно да помага на Зехра, да разкрият предателите, които и да са те и да отмъстят за смъртта на Сердар, ама по правилата, не мафиотски.

Искам и Селин, и Хелен да забременеят от Йомер и баба Саджиде да гледа руси внучета с Хартли 🤣🤣🤣 и двамата да открият любовта.

Скъсвам се от смях Laughing Laughing Laughing

Мисля си, че няма да умре, защото Саджиде вече изгуби един син и няма да й отнемат още един. Rolling Eyes

Ох, големи надежди имам за Франсис...да стане положителен герой. Да започне да помага на Зехра, да я пази Yum В зоната на фантастиката да се окаже, че духът на Сердар се е вселил в него Laughing ама това е турски националистичен филм все пак Sweat Smile

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 15:41 от La Libellule

# 672
Много готин коментар

Д. е пуснала клипче с жена, която тича и мъж, който я гони и надпис "Йомер, ще се качиш ли в колата"

Май и тя се шегува вече с драматичния сценарий 🤣🤣🤣

# 673
  • au bout du monde
Вече всичко стана ясно.
   Той е сгафил преди, а тя го издала без да се колебае. Държавата и дълга преди всичко. Тя е била толкова праволинейна, че дори любовта не я е разколебала. Струва ми се, че съжалява.  
   Сега ще правят Зехра да се чувства виновна и да изкупва "вината" си.
   Тя просто иска той да признае, че е сгрешил.

Чаалар е харесал снимките.

Не знам дали се шегува или й харесва. Не мога да я разбера. Май по-скоро й харесва.

И още има от нея. Днес е в настроение.

Има и още колко пъти са я наръгали и отговаря 3 😁

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 19:52 от La Libellule

# 674
Има слухове, че Ч. влиза в новия сериал на Демет като шеф на мафията. Аслъ Енвер трябваше да участва в него, но се е отказала, защото чака бебе.

Общи условия

Активация на акаунт