3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 337
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • au bout du monde
Към платформа ли беше този сериал?

Демет не ми допада особено,  ама каквото такова. Поне да има да се гледа нещо.😆

Дениз и косата 🥰

Ето го цялото видео:
https://twitter.com/denizbaysalBRA/status/1595166713397534721?t= … J-sIy162RnQA&s=19

# 676
Демет беше зашеметяваща в "Между света и мен". Май е за Фокс, което не ме радва - Фокс секат по 4-5 сериала на сезон.

Ще е чудесно да снимат в Истанбул Simple Smile

Естествено, че Зехра ще издаде Йомер за издънка. А той, като гледам, не си е научил урока.

# 677
  • au bout du monde
Между света и мен го зарязах още на 1ви еп в средата. Нещо не ме грабна, хич не ми допадна.
Струва ми се, че нещо си е правила на лицето май.

Той продължава да се дъни и не признава, че е направил грешка. А Зехра сега го прикрива.

# 678
А такааа, ха дано, да видим нещо, надявам се смислено. Аз не съм го гледала Между мен и света, но Домът в който си роден е твоята съдба е с достойна нейна игра.
Дениз е много добра. Но тук ми е като дърво, да вероятно от ролята. Вероятно и доза как е думата- води се от това какво ще кажат хората. Обира държанието и участията си извън сериали съобразно семейната чест. Както и съм сигурна в това, че е отказвала сериали заради мъжа си.
Несъм следила Демет отблизо, особено откак се омъжи. Но тя е в пъти по-дейна от Дениз. Доста филми има, участва, не се спира.
Демет има доста повече огън и вътре и от вън.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 04:55 от janakrasi

# 679
  • au bout du monde
Колкото ще дейна да е Демет, това не е водещо дали става за актриса или не. 😄
Дениз, ако иска да се замонаши и да не излиза, пак няма значение.
Това което се показва пред камерата е важно, а не какво правят в реала.

Имало е заметресение на 200км от Истанбул. Усетило се там и в Анкара, че даже и около Бургас.
Дениз е писала в 3 през нощта, когато е станало.  Явно се е събудила или е била будна.

Спомням си едно заметресения преди години как се събудих през нощта. Това бяха най-дългите секунди в живота ми.

# 680
Явно трусът е бил силен, след като се е усетил и в Истанбул, и в Анкара.

Харесах ролята на Демет в Между света и мен, харесах и идеята на филма. В някои моменти имаше преднамерено разголване, малко излишно, но имаше и няколко убийствени сцени, много добре заснети, направо изкуство.

Харесвам ролята на Д. в Teşkilat, и се надявам да не я провалят. В последния епизод не го прикри - мъжът взе пистолет и щеше да ги застреля. Е, имаше грешки. Не беше моментът Йомер да гледа към небето и да реве. Първо обезвреждаш пленника, пък после ако искаш отскочи до гробищата, реви и спори, гледай към небето или гледай на карти.

Освен, че е ревльо, Йомер е и слаб и нехаен агент. Може би са били приятели, а не любовници. Още в началото Зехра каза - мъж, когото не обича. И Йомер е драматичен, защото любовта му е несподелена.

Не може да накара Зехра да се чувства виновна заради него. Да се нареди на опашка. 🤣🤣🤣

Мисля, че Д. се шегува със сцената. И в предишния сезон с Ч. се шегуваха с някои сцени.

# 681
Да, на черното бяло не може да се каже. Както и да се твърди, че Демет не става също не отговаря на истината. Както и, че Дениз е недостижима. Сори.

# 682
  • au bout du monde
Ох, надявам се да са били само приятели.
Но Ефкяр като каза това твоята бивша ли е и изгубих надежда сякаш.

Реприката й беше странна. Ако излезе, че не е истина, ще е мн тъпо. Може да е искала да го засегне. А може и сценаристите да не знаят какво пишат 😆

Викаш за вина не може да се вреди има много преди него 😆

Не съм казала, че е недостежима. Но да се твърди, че в живота колко си освободен те определя каква актриса си също е странно.

Няма смисъл от спорове. При мен водещ е сценария. Ако ми хареса историята е напълно възможно и актьорите да ми харесат.
Нищо чудно в друг сериал Чаалар да не ми хареса. Напълно е възможно🫣
На мен комедийния не ми хареса и не го гледах. Както и Обещание не съм гледала.

Дениз ще е жури 🤔

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 10:05 от La Libellule

# 683
Слухът за Ч. се оказа точно това - слух.

Спокойно мога да продължа да не харесвам и да не гледам Фокс Simple Smile

Д. не е недостижима, но в този сезон е най-добрата актьорска игра в този сериал. Другият достатъчно добър да й партнира, без да издиша, е Юнус, т.е Русия. Тя е море, той е делфин, чудесно си пасват, и ролите им също. И са от Измир. И не реват по 5 минути, не се тръшкат по 10 минути и не ходят постоянно при мама да ги потупа по гръбчетата, да ги нахрани и да им смени памперса. 😁

В комедийния имаше преиграване, но като цяло беше забавен и съм се смяла до схващане на коремните мускули 🤣🤣🤣

Честно казано, също толкова са ми преиграване драматичните сцени на Мурат - особено преди да гръмне убиеца на брат си. То не бяха пози, то не беше гледане в небето, то не бяха сълзи... Някъде по средата на сцената бих сменила канала, както и в края на втората минута драма на гробищата. И щях да пропусва частта с майка му, която чете молитва. 🤮🤮🤮 скука скука скука 🤮🤮🤮

# 684
Да, 6brn, така е. От филма остана само Зехра. Нелогична съдба й вмениха. Отблъскващо е.

# 685
  • au bout du monde
На мен винаги драматичните сцени малко ми дотягат. Особено те прекаляват с виковете и сълзите, по принцип.

Надявам се че това беше за Омер. Сега ще реве над леглото на Зехра, докато тя бълнува Сердар. Ех , мечти😄

Тя започна да омеква към него и той ще спре да се репчи.
Превърнаха офиса в детска градина. Преди Зехра я беше страх да повиши глас и да не ги чуят, а  вижте я сега.

Все си мисля, че историята на Зехра е мислена още 2ри сезон. През цялото време ми изглеждаше, че сякаш е преживяла нещо, за това беше толкова обрана и не искаше връзка със Сердар.
Но пък да се е впуснала във връзка с Омер. Те са се познавали общо 5 месеца, преди да се разделят. Т.е виждат се и примерно веднага се събират🤨

# 686

Първи сезон беше с голямо темпо и динамика, беше ми празник да го гледам. Сега в трети сезон нещата се въртят около отмъщение, злоба и голямо его. Смисълът ми се губи.

# 687
  • au bout du monde
Мариета, наистина сезона го обърнаха на семейна драма, а разузнаването е на много заден фон.

Ямур май наистина ще ходи в квартала.
Агентката й е направила видео за ютуб и отива на снимки. Казва, че снимат 57 епизод.
Като гледам е в къщата на Саджиде.

И детегледачката ще е там.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 15:45 от La Libellule

# 688
В туитър се шегуваха, че Бурак.Саяшар си е изтрил поста за имитацията, след като е разбрал, че новият сериал ще де занимава с агентите, а не с терористите 🤣🤣🤣

Ще пиша на Гьоздето, че си запазвам авторството над идеята за готварска книга "Любимите мамини манджи на Йомер" 😎

Този филм наистина го обърнаха на драма и той от най-досадния вид. Направо да го преместят в следобедния пояс. То там екшън няма вече 👿

Направо ще започна да го гледам само на запис, за да си превъртам сцените на Зехра и на Русия, без ревове, мафиоти, Саджиде и останалата плява. Ще мога да го изглеждам в обедната почивка - 15-20 минути

# 689
Затова си мисля, че Мурат има дума в сценария. Той този жанр си може

Общи условия

Активация на акаунт