3-ти сезон започва *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 9

• 17 352
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • au bout du monde
На Дениз екшън сцените бяха пак мн яки. Хареса ми.💪👏

Нямам представа какво й се върти на Гьоздето в главата. Според мен в този сезон й дадоха повече свобода. В предният не се е вихрила толкова. Може да не са й дали.

По принцип няма лошо и Зехра да си има семейство най-накрая. И свекърва ще си има и съседи, които цял ден ще киснат у тях- Зейнеп и Коркут. Викам да ги оженят тях 🤔 Коркут за Хелен, а Зейнеп за Гюрджан.
Франсис ще остане да чака Ямур 🤣

Потрисам се, не мога да си представя Зехра в тази семейна идилия. Може би защото прекалено мн сериали сме гледали, където майката е една лоша и само крои интриги. Пък тук колко е добричка. Чак да де чудиш Зехра защо е избягала от синчето й.

Стана ми странно, че майката искаше разрешение от Омер да отиде на гроба на сина си.🤔 сякаш сама не може, че ще ме заведеш ли го пита.

Яница, ела ни освести и дай друг прочет на проблема 😆

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 23:42 от La Libellule

# 646
Всъщност Гьоздето вече не пише, а е някакъв шеф, издигнала се е. Затова има време да пита феновете какво мислят. Не че за глупостите в този сезон е нужен кой знае колко мозък.

Йомер омайва терористка - това вече го гледахме - Сердар дори предложи брак на Джерен по поръчение от отдела.

Хлебарят е имал минало в службите - и Разкаялият се имаше.

Коркут се саморазправя с мафията - синът на Хаккъ се забърка с мафията, после Разкаялият се го обучаваше както хлебарят учи Коркут.

Йомер ще търси баща си - и Сердар щеше да го търси, но забрави (сценаристите забравиха).

Колкото до семейната драма с убития брат - отмъщението е обичаен сюжет в турските сериали. Я за чест отмъщават, я за несправедливост срещу семейството им.

Миналото на двама герои също не е нещо оригинално.

Не ни показват нищо, което не можем да видим във всеки един момент във всеки един сериал. Както вече споменах, моделът е полиция-затвор (несправедливо) - болница (драматично, но не фатално).

И, по този повод, в следващия епизод Зехра е в болницата. Досега май само тя не е лежала в болница. Може изплашеният ревящ Йомер да вземе да си признае какво го мъчи и да спре да се тръшка

# 647
  • au bout du monde
Хлебарят е имал минало в службите - и Разкаялият се имаше.

Няма нищо общо със службите. Просто на младини мн обичал да защитава хората и отишъл доброволец във войната в Чечня май беше. Там с някакви други убили едни и после ги търсили да ги убият. Та за това той се върнал и сменил името си и напуснал семейството.
Казвала съм и преди Саджиде е силна жена. Не знам как го е търпяла този да ходи да се прави на герой. Пък после и я оставя с 2 деца. От много време да съм му видяла сметката. Омер тогава е бил на 3г , Халим е бил на 40 дни.

Ааааа предложението за брак беше хрумка на Сердар 🤣 всички бяха шокирани 😄

Коркут също няма общо с онзи лохма сина на Хъккъ. Коркут защитава квартала. Искал е да влезе в службите, но заради травма на рамото не са го приели. Та може да се каже, че той е готов за работа там. Но при него първо хайде да убием, а после ще мислим.

Тъжно ми е за Зейнеп, защото тя беше невинната в случая и заради брат си, който се меси,  където не трябва тя пострада.

Искам Зехра да бълнува името на Сердар 😍 и Омер да чуе. Ще е яка сцена.

Иска ми се Омер да работи в посока да я спечели обратно, да се опита да я зарадва, да я направи щастлива, а не да й се репчи постоянно.
Зехра с право го нарече нарцис и егоист🤔
В последните 2 епизода показаха колко разбрана и защитаваща близките си е Зехра.

Но в неговия характер никаква промяна.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 00:20 от La Libellule

# 648
Допълвам. Снимка от сета

О, ако Зехра е в болница със сигурност ще бълнува Сердар 😍 от което Йомер ще започне двойно да се дръвчи. Той дали разбра, че героят на стената е любимия, когото е убила?

Мисля, че героят на Мурат няма никакво развитие, защото на него така си му харесва - мамино синче и мрънкалник.

Не твърдя, че героите са едно към едно, просто са подобни типажи. Тотална липса на фантазия. Само Йомер не тръгна да омайва Хелен. А можеше 🤣🤣🤣

В този сезон всички са абсолютно разсеяни, никаква наблюдателност, никакво внимание. Никакви разузнавачи - тотални аматьори.

Йомер не чу че някой приближава в склада, докато не му опря оръжие в главата, Зехра в последната сцена остави някой да й дойде в гръб и да я наръга. Тя да не е слушала рап на слушалки в този момент? 🤣🤣🤣

Йомер току-що видя хлебаря на детските си снимки. То там други хора освен тях тримата нямаше - досега сляп ли е бил.

За епизоди, които цяло лято ги мислят, доста зле се справят. Сюжетът пак е с дупки като рибарска мрежа.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 08:58 от 6brn

# 649
  • au bout du monde
Още една снимка.

Ох, дано включат такава сцена. Съвсем нормално би било. 🤧

Гледах им луната къде се намира 😁 Дениз е с луна в стрелец. А на Чаалар в телец. На мъжът й луната е в Лъв.

Моята също е в лъв и на мъжа ми също в лъв. Мисля, че с Баръш бихме се разбирали 🤣

# 650
Като ти посвие перките, не излизай не прави Еди какво си и тогаз ли?

# 651
  • au bout du monde
Овен с луна в Стрелец е доста по-огнено. Дениз няма да е лесна.
Братовчедка ми е овен с луна в лъв и е страшна работа. Мъжът й е телец, ама луната не му знам.  😆

Не че луна в Лъв е лесно. И двамата са огнени, но поне той има телец. Телците са доста разбрани.

# 652
Ох, като знам големия син колко е разбран и ме се реве. Ние сме такава комбинация, че с времето се научих на всичко. Добре, че съм близнаци.
Овен, Телец, Близнаци, Дева и Стрелец. Иде ми да се застрелям понякога.

# 653
На мен започна да ми липсва екшъна. Сега стрелят един два пъти и това е. Бойните сцени също намаляха. Преди се дразних, че само това гледахме, нямаше никакво чувство, сега обаче почна да ми идва в повече драмата. За Халим е нормално да тъжат, окей. Случая с Зейнеп е излишен обаче, щом Халим го няма, да я бяха убили и нея. Отделно много ми доскучават сцените със семейство лоши Grinning или се хранят на масата, или са в градината с чашка в ръка. Този Хартлей оръжие няма ли да хване, само по някакви съвещания ходи. Хелен и тя само заповеди раздава, Селин няма да я коментирам- напълно е излишна. От лошите с кеф гледам само Франсис.
Другото, което ме дразни са сцените Коркут-Ефкар. Ако бяха в екипа супер, но да ми го играят мафия - не.

# 654
За да видим как се разбират, трябва освен Луна да се види и Венера.

Луната е начинът, по който се държиш, когато си безпомощен и се чувстваш обичан според спецификите ня луната.

Аз съм с Луна в Риби и когато съм болна (грип, зъбобол) искам някой да ме поглези - кафе, шоколад, ябълков сок, да ми каже, че ще се оправя.

Но... ако някой е болен, аз не реагирам по Луна, а по Венера - показваме обич чрез Венера. Моята Венера е във Везни и аз показвам обич чрез подаръци, чрез пускане на песни за рожден ден и т.н. Т.е. ако приятел има моята Венера и ми показва любов и грижа така, аз ще се чувствам нещастна и необичана 🤣

Луните ви в Лъв означават, че се чувствате обичани с масаж и лукс. Иначе казано, малко е вероятно да се чувствате добре в палатка 😎

Ч. с луна в Телец се чувства обичан, когато му сготвят нещо вкусно (и красиво), чрез красиви и стойностни вещи (рекламно лице е на швейцарски часовници), чрез неща, които дават стабилност и могат да се пипнат (буквално).

И тук вече става интересно Simple Smile Д. с луна в Стрелец се чувства обичана, когато й дават Свобода. И когато я подкрепят в лудите й идеи.

Горкият Б. не е случил на жена 🤣

# 655
Като и тя с него.

# 656
  • au bout du monde
Е, защо така. Тя може масажи да му прави най-вероятно 😁

А той и дава свобода като цяло.

Часът на раждане трябва, а няма как да го намерим.

# 657
Свобода като цяло, но зад ъгъла.
За пред хората дори е ясно, че такава няма.
А принципно може ударно да я варди от Ч. А другите да ползва да не й излиза дума. Глупости.

# 658
Не е нужен час, освен ако нещо не е на границата между два знака. И за асцендент и домове и други подобни. Но ние няма да им правим хороскопи, само ще клюкарстваме. За това ни трябва място на раждане, а за час избираме 7 сутринта (грубо казано, изгрев слънце). Аз използвам astro.com Simple Smile

Венера на Ч. е в Стрелец - показва любов чрез свобода и лудории. Хармония с Луната на Д. Затова имат такава химия. Тя се чувства обичана и харесвана и двамата си правят лудории, смешни клипчета и селфита.

# 659
  • au bout du monde
Определено трябва час, защто планетите се местят. От сутринта до вечерта има разлика. Асцедентите са различни, както и всичко друго.

Предлагам и двамата са в Измир родени.

Общи условия

Активация на акаунт