Нямам представа какво й се върти на Гьоздето в главата. Според мен в този сезон й дадоха повече свобода. В предният не се е вихрила толкова. Може да не са й дали.
По принцип няма лошо и Зехра да си има семейство най-накрая. И свекърва ще си има и съседи, които цял ден ще киснат у тях- Зейнеп и Коркут. Викам да ги оженят тях 🤔 Коркут за Хелен, а Зейнеп за Гюрджан.
Франсис ще остане да чака Ямур 🤣
Потрисам се, не мога да си представя Зехра в тази семейна идилия. Може би защото прекалено мн сериали сме гледали, където майката е една лоша и само крои интриги. Пък тук колко е добричка. Чак да де чудиш Зехра защо е избягала от синчето й.
Стана ми странно, че майката искаше разрешение от Омер да отиде на гроба на сина си.🤔 сякаш сама не може, че ще ме заведеш ли го пита.
Яница, ела ни освести и дай друг прочет на проблема 😆

или се хранят на масата, или са в градината с чашка в ръка. Този Хартлей оръжие няма ли да хване, само по някакви съвещания ходи. Хелен и тя само заповеди раздава, Селин няма да я коментирам- напълно е излишна. От лошите с кеф гледам само Франсис.
Д. с луна в Стрелец се чувства обичана, когато й дават Свобода. И когато я подкрепят в лудите й идеи.