ЯМБОЛ(12)

• 18 810
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,кафето е от мен.
ScreamingMamaa браво за творенията,никой не е казал,че го знам фотошопа,напротив.Важното е желанието.Баща ми има едни дебели книги,ама не ми ги дава  Rolling Eyes
За срещата и аз съм за-трима станахме  с мъжо ти.Ама след Нова Година трябва да остане.5-6 да се съберем,е добре.То Мариелка е в Пловдив,ivka_10  е в Елхово(макар че тя може и да дойде,ми се струва Hug),Диана_К има много работа.Колкото се съберем,пак добре.А другите,които не влизат.......... ами ще ги изчакаме.То може да не пишат,ама за купона може да се включат  newsm18 Само ние сме нямали банкет,срамота  Naughty Е някои ходиха вече,нали Лилянче Wink
Дима как си?Че те мисля само   bouquet
Ние от няколко дни сме болни,пффф,че и аз съм зле.Като дърт тютюнджия кашля,повдига ми се чак....Трябва да си изписвам нещо и аз.
п.п.Отдавна не съм писала така безсмислено и неподредено,но простете ми ...болна съм  #Silly

# 136
Ами аз ще дойда сигурно.От много ходене по гости и таз пуста кока кола,мнооого ме боли гърло.Направо не мога да преглътна. SadЧе и хрема ме хвана.И то точно преди нова година. Sad
Оплаках се. Rolling EyesДано сега да ми мине! Tired

# 137
  • Ямбол
Добро утро!
Днес ви черпя с една такава: , че както съм се развихрила сега, може и у вас да мина  Wink
Бройте ме и мен за банкета, само да не е след 8-ми, че започвам работа.
Хайде мислете ново заглавие за темата, че ей го на, тя Новата година утре идваааа!
Бягам пак да си върша работата, че на Маги ей сега ще й омръзне да стои послушна в кошарата.
До скоро!

П.П. Да оздравявате бързо всички, че не ща виросоносители край мен  Wink

# 138
Ох.хо
Краси,дано се оправиш,че ние сме зле.Че сме болни и двете за празниците го преживях.Ама аз снощи започнах антибиотик.....какво значи това. 29-ти + 5 дни антибиотик,прави 4-ти сутринта(нещо такова).Неизвестното в задачата,което се търси..... "Ивелина как ще пие 100-200гр водка на Нова Година???" smile3511
Лиляна мисля,че може да ми помогне срешението на задачата,но аз мисля ,че отговорът е "Тц"

За Срещата - 3-ма+Краси+Лиляна= 5  Wink,една маса се напълни вече  Mr. Green
Айде още...насам народе

# 139
Аз затова не почнах да пия АБ. WinkТо всяка вечер до сега сме по гости и я водка,я нещо друго ще ми сипят и няма как да откажа. Mr. GreenОсобено снощи на кръстника!След Нова година ще пия антибиотик.До тогава ще карам на ментови бонбонки,поне да ме боли по-малко. #2gunfire
За срещата ,моят мъж е в отпуска,ставаме шестима. Mr. Green

# 140
Ние сме зле,не можем без АБ.Детето е с бронхит,а аз като кашлям и имам храчки..... следователно и аз отивам към бронхит ooooh!

Има ли други,като мен,да си направим "Клуба на Трезвеникът"

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 12:20 от no`name

# 141
Ние сме зле,не можем без АБ.Детето е с бронхит,а аз като кашлям и имам храчки..... следователно и аз отивам към бронхит ooooh!

Eeeee,мен само гърло ме боли. GrinningБронхит карах преди 20 дни,та си минах по реда. Wink

# 142
Пожелавам ви приятно изпращане и посрещане  на Старата и Новата година.Здраве и късмет през 2007.
Много успехи след,като влезем в Евро съюза.Въобще всичко най-най за семействата ви.

# 143
Весело посрещане на Новата Година! Grinning
Нека бъде по-успешна ,и в личен,и в професионален план!Нека сме здрави,щастливи и всичко лошо остане зад гърба ни!Успешно раждане  на Дима! HugИ по още един нов член в семействата,на тези,които още се ослушват! Wink

# 144
Весело посрещане на новата година ,нека да донесе на всички повече здраве и късмет.Включете и мен в клуба на трезвеника-аз ще работя ,а докато работя не пия,най-много едно малко!

# 145
Честита нова 2007г. Вие спите, но аз не WinkМимито се събуди преди малко и аз ща не ща трябваше да стана,дадох й една книжка и химикал да рисува и ето  ме на Hug

Ха сега да ви почерпя първото европейско кафенце  food010 kaffeetrmker_2 morning и да ви пожелая да сте здрави вие и малчуганите. Повече парички през новата година, че все не стигат Wink Късмет, любов и само приятни емоции.

Ние сме болни, съжалявам, че така, трябваше да започне новата година. На АБ сме и на всичкото отгоре с конюктивит, който вече минава. Ужасна история.

Добре, че батко й за сега държи фронта Praynig

Хайде чао от мен, отивам да правя закуска на малката. feeding

# 146
  • Ямбол
Честита Нова Година!
Да ни носи здраве и късмет, да се обичаме повече, да имаме само хубави и приятни дни!

Най-после и аз да седна тук. Снощи си изкарахме добре. Най-добрият приятел на мъжа ми предложи на приятелката си да се оженят, така че тази година сме на сватба.
Още ми е едно такова недоспало и изморено, но да се надяваме, че утре вече ще съм шест.
Пратих Данчо при баба му, да я сурвака и нея и сега ми е по-спокойно.
Вие как изкарахте, разказвайте. Ние бяхме на заведение - към 40 човека компания.

# 147
Честита Нова Година и от мен!Много спокойствие в сърцата,любов и здраве желая на всички!

За празника-много хубаво си изкарахме,бяхме първо в нашите и към 2 отидохме при приятели.Прибрахме се към 10:30 сутринта в нас след едночасова лиготия от страна на моя любим и колегата му по улиците от Графа до Лирата(да пием кафе,а някои бира #Cussing out).Няма да ви разказвам просто....на моменти исках да се скрия някъде Simple Smile моят мъж реши да обяснява на бабичките на една спирка колко много ме обичал и аз как не съм искала да знаят всички за това...преди това се опита да подкара(като успя да влезе в нея) една счупена кола...направи невероятна реклама сред младежите на 'любимата' му кръчма Будоар закачайки на врата си като лигавник един плакат за 'Мис Будоар' и агитирайки ги да ходят да пият кафе там...май това стига,за да добиете представа за поведението им(а и двамата с колегата му имат деца  Shocked)И аз сега съм недоспала...ама май преди да си легнем ще гледаме някой филм..сладки сънища ви желая

# 148
ScreamingMamaa и моя мил съпруг беше луд почти колкото твоя едно време, големи изпълнения сме имали, но сега вече поулегна, пък и две деца има. Laughing Радвам се, че сте си изкарали чудесно.

Ние си бяхме в къщи със съпруга ми и децата, щяха да идват едни приятели, но като разбраха, че Мимито е болна се отказаха, защото и те са с дете, а пък тези болести вече направо #2gunfire #Cussing out
Аз си легнах в 1, а той каза че е гледал филми до към 3.

Хайде лек от мен!

# 149
И ние си изкарахме страхотно.Легнах си в 4 и 30 ,но не можах да заспя от болки в гърлото. CloseИ сутринта станахме рано и тръгнахме по селата ,на гости при свеки и  при моята баба.Каних се да спя наобяд,но Анелията реши,че ще се наспи в колата и че в къщи няма да спи повече.Та поошетах из къщи и тръгнахме пък към моите родители на гости.И снощи тъкмо се наканих рано да си лягам и Анелията хвана разтройство. #Cussing outСън явно не ми се полага! Twisted Evil

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 13:35 от Krrasi

Общи условия

Активация на акаунт