ЯМБОЛ(12)

• 18 821
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Вожде,вожде,Где сте бе?  Whistling
Аз станаФ,пихме кафе,малко на центъра.....за подаръци.Ха да се оплача и на вас.Цял център няма къщичка(като палатка),няма люлеещи се кончета(пластмасови).Тцтцт а преди как имаше.Сега заредили плюшени.
Конче си купихме от нашия квартал след това.
Аз съм готвачка в момента,варя картофи и др....
И ние сме на постни панирани пилешки крила  Grinning Тази вечер сме си вкъщи ,утре при мама  smile3560

# 121
Аз съм готвачка в момента,варя картофи и др....
И ние сме на постни панирани пилешки крила  Grinning Тази вечер сме си вкъщи ,утре при мама  smile3560
Ние пък тази вечер сме при мама,защото има рожден ден и няма да готвя. smile3533

# 122
# 123

Весела Коледа!

Много светли моменти за вас и семействата ви.
Поздрав.mp3

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 11:53 от no`name

# 124
преди
сега
????????? Нали трябваше да го изсветля.Още???

# 125
Честита Ви Коледа,майчета и на теб, вожде! Laughing
Живи и здрави и догодина непременно среща! Naughty

# 126
  • Монреал
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Да сте живи и здрави и да слушате палавите си и усмихнати дечица през следващата година! Mr. Green

Весело посрещане на новогодишния празник! Пожелавам ви половинките да ви изненадат с още подаръци! Laughing

p.s. на 25 дек. през деня приемам подаръци ( сериозно сега )  bowuu в периода от 12;00 до 18;00 hrs ... моля столичното тъмно ( bock beer ) да бъде с предимство - ахахахахаха

И понеже в момента е 13.50 на 25 дек., Допе, заповядай german bock beer: "Unpasteurized and unfiltered, strong, dark, and very tasty, but so easy to drink."

http://www.sheltonbrothers.com/beers/beerProfile.asp?BeerID=9

# 127
  • Пловдив
Весела Коледа!Здраве,усмивки и много любов!

# 128
Весела Коледа!Здраве,усмивки и много любов!
E Здравай,как сте?
Весели празници.Дима и на вас  Hug

# 129
  • Ямбол
Здравейте!
Ивето ме запали с Фотошопа и днес цял ден съм си играла да се ровичкам и да чета. Бързам да ви се похваля с първото си изобретение. За съжаление снимката е от телефон и качеството не е много добро, но и за това ще помисля по-нататък:

# 130
Здравейте,
Лиляна,честито ти първо изобретение.Чувството е хубаво Simple Smile А да издам yulinga колко  е добра  smile3501.Чела съм нейни постинги  и точно от 2 разбрах,че ги знае нещата.Дано някой ден и аз се науча така.Ако има друг от темата да се е запалил по него да казва и да показва.Видях,че rouz има рамки,но не знам дали са с фотошоп или  с друга програма
Ние сме болни- кашлица.4 дни й давах Стодал,по-зле ставаше.И ходих при личната,каза да й взема Димекс.Някой да има впечатления от него?Ама не иска да го пие  ooooh! големи мъки.

# 131
  • Там където е семейството ми
С малко закъснение,искам да ви честитя Коледата.
Аз тези дни нямам много време,но предвид празниците да ми е простено. Mr. Green

# 132
Честито Рождество Христово- да сте живи ,здрави и само хубави неща и усмихнати лица да има около вас.Аз работя ,Нина е билна изсипах се 80лв за илачи и лекари ,май ще ни се разминат инжекциите,майка ми е с пневмония и се лашкам от работа в къщи безспир и нямам време да ям камо ли да спя ,Нина не ни оставя да спим ставам на всеки час ,горкото неможе да диша и сега сме на някакъв антибиотик от 30лв единия,сега в момента правя последни отчаяни опити да я преспя и незнам от къде да я захващам от прахосмукачката ли ,от тенджерата ли ,да си почина ли а гладен спи ли се,и на всичкото отгоре довечера и на имен ден .Честито на всички именници по време на коледата и след нея .Незнам кога ще имам шанс да ви пиша,дори немога да ви изчета .но като ми остане време и това ще направя,въпросът е кога да стане това.Весело посрещане на новата година на всички!!! Иве получих и още един подарък от мъжа ми ама друг път ще се похваля.Целувам ви всички и дечицата ви.Обичайте се!!!

# 133
ivka10 простено ти е.Та нали един път са в годината тези празници,ще ти простим айде  Peace
Ама като гледам почти целия форум трябва да иска прошка,ама на ...коя дата беше,когато се искаше прошка.
Диана К няма да се притесняваш.Сядай да ядеш,а не да чистиш,браво никой няма да ти каже.Ще отделиш внимание на къщата,когато можеш.Малката да се оправя.
Дано Новата година е по-добра за всички ни. Heart Eyes

# 134
Айде и аз искам прошка  Embarassed и аз не успявам да вляза напоследък,ама ей сега го правя Simple Smile първо-честита Коледа на всички!Честито на имениците! Simple Smile (аз вчера 2 повода си имах за празнуване-11 месеца на Лорта и имен ден на мъжО ) тъй че черпя и за двата!браво на запалените по фотошоп,и аз съм от тях от доста време(не че съм го научила де Embarassed)ето го моето творение:
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1829633това е една от картичките,които направих за близките,общо са 5 вида,ама няма да ги качвам всичките..много им се зарадваха Wink
за срещата-аз разбира се съм ЗА..ако искате подновяваме гласуването Simple Smile трябва да се организираме...много искам да ви видя пак всичките Simple Smile хайде,който е навит да казва..предполагам и мъжо ще е съгласен,с толкова жени на едно място... Joy
хайде лека Wink

Общи условия

Активация на акаунт