Брекети – къде, какви, за колко? -тема 16

• 76 759
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
За Варна кого бихте препоръчали?
Чудя се между Бъчваров, Парушева и Иглика Дамянова. Някой от Варна има ли впечатления от тях или някой друг да препоръчате?
Имате ли вече впечатления за някой от тези лекари?

# 421
  • София
Момичета,моля за препоръки на леки болкоуспокояващи.
Първи ден с брекети
Предварително благодаря.

# 422
  • Пазарджик
Момичета,моля за препоръки на леки болкоуспокояващи.
Първи ден с брекети
Предварително благодаря.
Nurofen.

# 423
Нурофен , Оки.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 17:59 от ДХ3

# 424
Ацефеин, кодеин, паратрамол, но внимавайте с шофирането. Иначе на работа си пръсках лидокаин преди да ям. Сега ми смениха дъгата и пак се измъчвам Grinning

# 425
Нурофен или аналгин е идеално, няма нужда от опиоидни болкоуспокояващи чак.

# 426
На мен аналгин и парацетамакс не действат, от зъбите имам и мигрена, така че 😃 иначе да, има избор, всеки си знае организма

# 427
За Варна кого бихте препоръчали?
Чудя се между Бъчваров, Парушева и Иглика Дамянова. Някой от Варна има ли впечатления от тях или някой друг да препоръчате?
Имате ли вече впечатления за някой от тези лекари?
Все още не. За Бъчваров часът ни е за ноември месец, а за Парушева - октомври. При Дамянова не съм записвала час.

# 428
Аз мога да дам мнение за Парушева.
Наистина много обстойно ми протече първичния преглед, обясни ми всичко с подробности, беше много мила и разбрана и доста положителни мнения за нея четох. Цената също беше супер - 4000лв за метални и 4500лв за самолигиращи, като ако платиш цялата сума имаш 10% отстъпка. В цената е включено абсолютно всичко - прегледи, ритейнъри, паднал брекет. Това, което ми потвърди мнението за нея беше, че аз имам 100% дълбока захапка и ми каза, че няма да се слагат ведната и на двете челюсти брекети, за да не се налага няколко месеца да съм с отворена уста. Доста са напред във времето часовете и за първичен преглед. Аз получих моя след месец и половина..
Та минах и вторичния преглед - взеха ми отпечатъци, снимки ми направиха на зъбите/лицето и сега следват измерванията и ще ми звънне до месец да обсъдим отново, защото има вероятност да вадим 4тите зъби, а на мен хич не ми се иска да преминавам отново през вадене на зъби, достатъчно ми бяха 4те мъдреца..

# 429
  • Варна
Трансформацията ми от вампир в човек приключи. Та след 1 година, 10 месеца и 15 пълни дни мога най-накрая спокойно да се усмихна и да харесвам това, което виждам.

# 430
Има ли пациенти на др. Вехова? Може ли някой да ми каже с какви брекети работи?

# 431
Имам въпрос от графата тъпи 😁 - може ли да се направи рентгенова снимка на зъбите, докато съм с брекети?

# 432
  • Варна
Имам въпрос от графата тъпи 😁 - може ли да се направи рентгенова снимка на зъбите, докато съм с брекети?

Естествено! На мен ми правиха 1 година след лечението, за да се види как вървят корените.

# 433
Благодаря!

Така и си мислех, обаче се присетих, че преди като съм правила снимки ме караха да си свалям обиците от ушите и се зачудих дали няма да е проблем.

# 434
Свалят се, защото излизат на снимката. Аз така хвърлих в смут една лекарка заради метални копчета на  дънките Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт