Премахване на грим

• 1 428
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте.Какво изпозлвате за премахване на грим.Масло или мицеларна вода?Бихте ли ми препоръчали?Досега използвах маслото  на Клиник,но бих искала да пробвам нещо друго ?

# 1
  • София
Двуфазно почистване - олио (в момента на Балеа) и измивен гел.

# 2
Ползвам двуфазен лосион за почистване и след това мицеларна вода.
Лосионът е този - няма разлика между него и по-скъпи продукти.

Скрит текст:

# 3
  • Бургас
През лятото мицеларна вода,през зимата двуфазен лосион,на Лореал и Дъглас харесвам.
Мисля някакво олио да пробвам,от тези,които се разпенват с вода или балсам за премахване на грим.

# 4
  • При децата ми
Това ли е двуфазното олио за почистване на "Балеа"?

# 5
  • София
Не е двуфазно, а хидрофилно и се ползва като първа стъпка.

# 6
# 7
Ползвам мицеларна вода, но тя не бива да остава по кожата, както някои фирми пишат. И тя трябва да се измие. После нанасям крем. Никога не спя с грим. Кожата ми е чудесна с тази грижа.

# 8
Ползвам мицеларна вода, но тя не бива да остава по кожата...
Какво ще се случи?

# 9
Ползвам мицеларна вода, но тя не бива да остава по кожата...
Какво ще се случи?

И аз знам, че трябва да се отмива. Мисля, че мицеларната вода разтваря мръсотията от лицето и ако не я отмиеш, тази "мръсотия" остава по кожата и може да влоши състоянието.

# 10
Двуфазно почистване - олио (в момента на Балеа) и измивен гел.

Може ли снимка?

# 11
  • София
Има снимка в темата.

# 12
Винаги двуфазно почистване -олио или балсам и след това пяна или гел. Много добри са олиото и балсама на Тhe Body shop - нежни като действие и не лютят на очите, нито замъгляват погледа. Много отдавна съм премахнала мицеларната вода от рутината си.

# 13
Здравейте, а аз цял живот използвам мицеларна вода за почистване..Явно жестоко съм грешала. Наскоро само взех на Clarins почистваща пяна, която наистина е страхотна.
А тези олиа за двуфазно почистване с какво се различават от мицеларната вода? Приличат ли си с нея като консистенция? И нали не омазняват кожата?

# 14
Не, нищо общо нямат олиата и мицеларната вода. Олиото разтваря грима, след което всичко се измива с пяна или гел, като втора стъпка. Олиото се капва малко на ръцете и се втрива на сухо лице. И не, не остава мазна кожата след него.

Общи условия

Активация на акаунт