БИГ БРАДЪР- ФИНАЛ

• 33 508
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 150
Двете май казаха, че засега мислят да откажат за Плейбой, но чакат и Любов да излезе, защото вземали решенията с гласуване - две ако са "за", третата се примирява.

На девойките им трябва точно месец диетка и спорт, за да са перфектни за Плейбой. 

Да ще изчакат да видят дали Любов ще вземе парите .Вземе ли 200 000 лв. защо да се снимат за хонорар 20 000 лв. newsm78

Дълбоко ме съмнява хонорарът да е 20 бона newsm78 У нас доста жени са готови за много по-малко пари да се снимат.
Не повече от 10 бона е.

# 151
  • UK/София
Искам всеки друг да спечели, но не Виолета или Любов.Ако знам, че не манипулират гласовете бих пускала СМС-и.

# 152
Утру ще има вече финалист, нали така?

# 153
  • Ботевград
Венета към двете:какво смятате да правите от тук на там....?
Надка и Вяра в един глас:ще учим връзки с общественноста
Венета:защо?
Надка:защото сме общителни newsm53
Joy  Joy  Joy

# 154
  • Ботевград
Утру ще има вече финалист, нали така?
Да, утре е големият финал за големите  hahaha пари!

# 155
Венета към двете:какво смятате да правите от тук на там....?
Надка и Вяра в един глас:ще учим връзки с общественноста
Венета:защо?
Надка:защото сме общителни newsm53
Joy  Joy  Joy
rotfImbo rotfImao
А същността на професията се изразява в общуването с хората...
Направи ми впечатление,че не знаят точно какво ще учат,но за това ще учат,да разберат в крайна сметка Crazy

# 156
Хвалиха се за Плейбой и то доста-на лайфа в сряда(Верчето)!
Аха, ок.  Simple Smile Често ми се случва да гледам с едно око  Wink
Но Горещо го следих доста внимателно, та затова така писах.  Simple Smile

Иначе никого не защитавам, всичките са ми  Sick
Опитвам се да гледам обективно, а не да злобея.

# 157
Не мога да разбера, защо защитничките на тризначките така скачат срещу тези, които не ги харесват, и то с аргумента "а пък Лиляна ..."  newsm78
Задължително ли е като не харесваш тризначките - да харесваш Лиляна, аз не харесвам нито една от четирите  Crossing Arms
Не харесвам и петимата,ако става въпрос,но някои и не ги търпя.
Аргумента за Лиляна се вади,когато нямаш какво да кажеш в защита на фаворитите си.Обикновено ги хвалят,че уважават майка си-потресаващо достойнство!Не 200 000,по 20 ст.Ендемол да дадат на всеки българин,който обича майка си,и ще фалират.
А за телата на трите,всеки,който е гледал концерта на съквартирантите заедно с певците-"Ритон",Константин и Райна и т.н.,знае за какво става въпрос(айде да не използвам sick-а)

# 158
Ха, ха ще ти кажа колко - 9 изречения с 10 грешки  Mr. Green
     Ми не е като 17 в 6 изречения... Направо си е постижение... "Пример за Европейския съюз", дет са вика... Предлагам въпросните изречения да се преведат на всички европейски езици, заедно с въпросните грешки...
     Все пак, гледам че Любов започва да идва на себе си малко по малко... Без облъчването на каките...  Mr. Green

Първо се научи самата ти да пишеш правилно и после обсъждай правописа на другите  Simple Smile

Пич, не съм филолог, но не виждам нито правописни, нито пунктуационни грешки  Outta Joint

# 159
И трите се усетиха накъде духа вятърът и смениха курса.Не може 3 месеца да си пълен изрод и за 3 дена да получиш просветление.
...
Победа за тризначките си е победа на простащината,наглостта и безпросветността.
...
За Плейбой обаче смятам,че си заслужиха участието.Това си е работа,при това не много приятна и лека,нека си се снимат,честно да си изкарат парите и да си ги харчат със здраве.

Peace И така да си върнат кредитите, а не пак да се правят на онеправдани.

# 160
  • Mediterraneo
     Ми не е като 17 в 6 изречения... Направо си е постижение... "Пример за Европейския съюз", дет са вика... Предлагам въпросните изречения да се преведат на всички европейски езици, заедно с въпросните грешки...
     Все пак, гледам че Любов започва да идва на себе си малко по малко... Без облъчването на каките...  Mr. Green
Първо се научи самата ти да пишеш правилно и после обсъждай правописа на другите  Simple Smile
Пич, не съм филолог, но не виждам нито правописни, нито пунктуационни грешки  Outta Joint

Ами личи си, че не си филолог  Mr. Green

# 161
Ха, ха ще ти кажа колко - 9 изречения с 10 грешки  Mr. Green

И аз се учудих ,де са тези грешки.Или и аз съм неграмотна и не мога елементарна проверка да направя или.......... .Я ,ги коригирай ,че ми стана интересно Blush Rolling Eyes

# 162
Аааааа филолог ли!?! Laughing

# 163
  • София
Аз си имам нов фаворит- Боян. Той единствен знае какво точно ще прави с парите.

# 164
Бях писала в предишната тема, но нали се затри, да питам и тук - в двора до вратата имат някво джакузи ли е, кво е, цялото опаковано и със столчета отстрани, някой да ги е виждал дали изобщо го използват  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт