БИГ БРАДЪР- ФИНАЛ

• 33 497
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Аз забелязах нещо странно по време на живото предаване снощи-когато излизаше боян,Ники Кънчев каза,че линиите са временно затворени за гласуване,точно в този момент на екрана се появиха снимките на Вили,Палома и Лили Shocked,и след секунда изчезнаха.По-късно Н.Кънчев обяви че линиите са отворени и тогава пак се показаха снимките на трите. Не можах да разбера как след като линиите не работят,се знаеше кои ще са следващите участници с най-нисък вот newsm78 а за победителката-нямам думи Sick срам голям! дай му на простия човек малко слава и много пари и му гледай сеира!
И аз ги видях.
Снощи не писах, защото нямаше публикуване. Laughing
Съжалявам, че Виолета не взе парите.

# 886
Чета,чета и нямам думи .Все по-злобни ставате.Просто съм изумена как плюете по тризначките/не бях за тях и за никой/ползвате такива епитети ,каквито не съм чувала и от тях.
Аре- стига вече сте се превъзнасяли Stop
Каква злоба бре хора к'ви пет лева?
Аз лично не прочетох нито едно завистливо и злобно мнение, а просто възмущение-има разлика!
Общо взето вота показа и какво е нивото на гласуващите ConfusedТова е няма никва   злоба!

Е, това вече е лицемерно. Съжалявам за определението, но изказването ти е повече от нахално. Ако имах нерви щях да си направя труда да ти представя няколко избрани цитата, които нямат равни. Ако толкова недоумяваш къде са тия изказвания се върни назад и общо взето 70% от всичко написано влиза в квалификацията. Всякакви епитети, определения на физически и умствени качества, оприличаване на селскостопански животни, в това число /което е най-наглото/ лепване на етикет прост, побъркан, четвърти тризнак и така нататък на всеки които изрази симпатии към Любов.
Не са ми особено симпатични, но бива хорски бяс...

# 887
Е, това вече е лицемерно. Съжалявам за определението, но изказването ти е повече от нахално. Ако имах нерви щях да си направя труда да ти представя няколко избрани цитата, които нямат равни. Ако толкова недоумяваш къде са тия изказвания се върни назад и общо взето 70% от всичко написано влиза в квалификацията. Всякакви епитети, определения на физически и умствени качества, оприличаване на селскостопански животни, в това число /което е най-наглото/ лепване на етикет прост, побъркан, четвърти тризнак и така нататък на всеки които изрази симпатии към Любов.

Напълно съгласна  Peace

А относно анкетата - да пуснала съм смс - за Палома.И освен това съм пуснала и за пострадалите в Бяла, и за децата на загиналите полицаи и т.н. Не виждам за какво се смесват двете неща.Ако някой иска да пусне ще пусне, а не само да обяснява "Бих пуснал за еди къде си, но за СИА-не"

# 888
Не съм !Всичко е нагласено .Нямаше смисъл. Sick

# 889
  • Пловдив
Не съм !Всичко е нагласено .Нямаше смисъл. Sick
Напълно съм съгласна.  Peace
В Часа на Милен Цветков сега един зрител споделя идеи за това как са манипулирали вота.

# 890
В Часа на Милен Цветков сега един зрител споделя идеи за това как са манипулирали вота.

Какви са му предположенията?

# 891
аз не вярвам , че вота е истински защото всички които познавам ги мразят, а днес сутринта никой не гласува за Любов при Лора Крумова. сигурно са им дали парите като голямо семейство, самотна майка мисля че бяха 6 деца и тн.

# 892
  • по света
Пуснах за Палома,не мога да повярвам как простотията се лансира в лицето на Любов.

# 893
Знаете ли, друго ми е любопитно...В момента гледам "Часът на Милен Цветков" -  хора се обаждат и негодуват срещу снощния финал и победител, самият водещ изразява личната си позиция, от която си проличава, че не е на страната на Любов. Чудно ми е, щом по ТВто, приютило ББ се позволява да се изразяват предположения как всичко е манипулирано и нагласено, то въобще за какво става въпрос? newsm78

# 894
  • :)
Az biah za Violeta, jalko che ne specheli Tired

# 895
  • Пловдив

Какви са му предположенията?
Че линията на Баба Вили е била затваряна преди края на гласуването.
В Здравей България двама души се обадиха да кажат че са изпращали смс-и за Баба Вили без да получат после потвърждение че смс-те са получени.
За мен Любов и сестрите й си остават прости момичета без елементарно възпитание.
В България много хора живеят тежко и това че са от голямо семейство не ги прави по достойни от другите.

# 896
Че линията на Баба Вили е била затваряна преди края на гласуването.
В Здравей България двама души се обадиха да кажат че са изпращали смс-и за Баба Вили без да получат после потвърждение че смс-те са получени.

Имаше момичета от форума, които се оплакоха от същото нещо. Мисля, че Мечо Пух беше една от тях. Thinking

# 897
Знаете ли, друго ми е любопитно...В момента гледам "Часът на Милен Цветков" -  хора се обаждат и негодуват срещу снощния финал и победител, самият водещ изразява личната си позиция, от която си проличава, че не е на страната на Любов. Чудно ми е, щом по ТВто, приютило ББ се позволява да се изразяват предположения как всичко е манипулирано и нагласено, то въобще за какво става въпрос? newsm78

А тази сутрин гледахте ли Любов по нова ТВ при Лора?Повечето зрители възнегодуваха по телефона,чудеха се как е възможно  да спечели такъв тип човек,само една жена беше от нейна страна.А Любов гледаше в типично неин стил- като теле в компютър и изказа "мъдрото" си мнение че хората им завиждат и затова повече глупости говорят за тях,отколкото хубави неща.Даже добави ехидно че Лили не е такава каквато я представят.
С една дума те продължават да си вярват че са най-най-най  #Crazy

# 898
  • Пловдив
А тази сутрин гледахте ли Любов по нова ТВ при Лора?
Да, гледах. Според мен тези пари няма да им помогнат много. Ако се дадът на 3 момичета на 21 години, които никога до сега не са работили, толкова пари просто е сигурно, че те никога няма да си потърсят работа. Това че ще учат нещо дето даже не знаят какво е него вярвам.

# 899
Чета,чета и нямам думи .Все по-злобни ставате.Просто съм изумена как плюете по тризначките/не бях за тях и за никой/ползвате такива епитети ,каквито не съм чувала и от тях.
Аре- стига вече сте се превъзнасяли Stop
Каква злоба бре хора к'ви пет лева?
Аз лично не прочетох нито едно завистливо и злобно мнение, а просто възмущение-има разлика!
Общо взето вота показа и какво е нивото на гласуващите ConfusedТова е няма никва   злоба!

Това е вид протест бе хора!Разбира се че човек в яда си не може да се въздържи да ги нарече тъпи?Как по друг начин може да се изкажат думите: тъп,прост,нагъл,самовлюбен,завистлив,недодялан,никого другиго не харесващ,арогантен,злобен???
ЧЕСТИТО ВИ ПОБЕДА НА ВСИЧКИ КОИТО ПРЕДПОЧИТАТЕ ТЕЗИ ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА!

Общи условия

Активация на акаунт