БИГ БРАДЪР- ФИНАЛ

• 33 490
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Що да е злобно-каквото повикало,такова се обадило!
На тЕхно място щях да благодаря на хората,които са ме подкрепили и са станали причина да получа 200 000,вместо да пея старата песен колко съм идеална и как всички ми подражават и завиждат.

[/quote]
Peace

# 1 096
  • Paris
Крум ги попита защо,според тях,хората не ги одобряват и отговорът беше,че хората били комплексари и завиждали на тези,които имат много пари .
Анджак де! Ето защо те толкова много завиждаха на Лили, само дето не си изядоха задниците от злоба!

# 1 097
  • Ботевград
Редактирайте анкетата!
Пропуснали сте Пеньо  Mr. Green

# 1 098
Редактирайте анкетата!
Пропуснали сте Пеньо  Mr. Green

Mr. Green Искам и аз в анкетата ,моля!!

# 1 099
Айде Пеня, ти си Wink

Крум ги попита защо,според тях,хората не ги одобряват и отговорът беше,че хората били комплексари и завиждали на тези,които имат много пари .
Анджак де! Ето защо те толкова много завиждаха на Лили, само дето не си изядоха задниците от злоба!

Че те и преди да спечелят парите разправяха, че всички им завиждали. Simple Smile Просто няма кво друго да измислят, освен някаква въображаема завист отвсякъде. Те са като коне с капаци, вместо да се замислят за грешките си и да ги коригират, вървят с рогите напред и се опитват да втълпят на всички колко им завиждат хората и колко са онеправдани. Ама не знам кой ще им повярва, освен някой с умствен багаж колкото техния. Simple Smile

# 1 100
  • Ботевград
Добре де, дайте да погледнем реално на нещата!
Кои и за какво може да завижда на 3значките?
Аз лично завиждам на майка им / благородно/ че сама е отгледала толкова много деца и се е справила и без мъж в живота, лишавала се е от много неща и поради тази причина явно не е успяла жената да ги възпита/
На тях не им завиждам нито на младостта, нито на чара, нито на акъла, нито на образованието, нито на мъжете  Mr. Green нито на парите ако щете! То няма за какво да се хванеш при тях за да позавиждаш поне малко!?  newsm78 Но може да не съм права, дайте да завиждаме!
Ако се намери човек във форума, който да посочи 3 неща за които им завижа ще го почерпя / виртуално  Mr. Green /
Анкетата е много по-хубава така!  Hug

# 1 101
А това прочетохте ли го ?

http://life.dir.bg/2006/12/18/news1090519.html

Е направо вече нямам думи !   Sick

Писна ми от тия тризначки,вече и от чешмата текат !

Само забележете последното изречение....То бива простотия ама това вече се не  трае.Тъпото е че на простите хора в тоя живот им е най-добре.... Tired

# 1 102
Кои и за какво може да завижда на 3значките?
Не завиждам,съжалявам ги.Ако майка им-близначката леля ви Любка имаше грам мозък,щеше да ги отгледа като отделни,независимо мислещи,живеещи и т.н. личности.За съжаление,тя е е предпочела евтиния ефект на три пинчера с еднакви пуловери и решили,че сеир и възхищение е едно и също нещо..Отгледала е три аутсайдера,които не са способни да съществуват отделно и извън дома им,при което представите им за живота и тях самите  са се изкривили грозно и егоистично.Не ги виждам нито с приятели,нито с гаджета,нито с работа.А парите...те свършват.

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 08:58 от lilac

# 1 103
Пламен в "Сделка или не".

# 1 104
А това прочетохте ли го ?

http://life.dir.bg/2006/12/18/news1090519.html
Само забележете последното изречение....

Не на място казано,както и повечето им ''остроумия''.
Досадно ми е вече от тях,пропускам ги  Stop
И при Венетка не ги гледах.

# 1 105

направо му е..ха мамата Mr. Green
много е прос тоя Sick

# 1 106
Тоя сериозно ли е девствен? newsm78

# 1 107

Взе ли нещо, че не гледах?  newsm78

# 1 108

Участниците, които отваряха кутиите масово му задаваха провокативни въпроси и открито заявиха неприязънта си към него. Така че той много бързо склони на оферта от 4000лв., мислейки че ще може да стане и да си замине. Обаче (както знаем регламента) отвори останалите кутии. Една мацка му зададе въпроса, дали още е девствен - и той отговори положително.
В неговата кутия имаше 1000лв.

# 1 109
  • София

Да взе 4000 лв. Ама верно мислите ли, че наистина е девствен?

Общи условия

Активация на акаунт