Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 733
  • 961
  •   1
Отговори
# 435
  • До сърцето...
Има ли сайт за мостри/мини (5ml) ? От Bvlgari pour homme и Velvet orchid Tom Ford се интересувам най-вече.
Трудно ли е да прочетете първи пост? Там има и дадени сайтове, предлагащи проби/мостри, и дискавъри сетове на парфюмни къщи.
Надявам се, не разчитате някой от темата да търси вместо Вас?

# 436
На мен ми е хем ядно, хем тъжно каточета такива за мен “мързеливи” постове. Чудя се какво очакват хората, които ги пишат, някой ще тръгне да търси минита на Булгари и Том Форд ей така безвъзмездно… нека не забравяме, че най-ценната “стока” е времето на всеки, а това е пълно неуважение и косуматорстване от страна на прелитащите потребители.

# 437
  • София
Парфюмни, не съм поръчвала скоро от Мейкъп, бързи ли са с доставките напоследък?
Доста от вас поръчаха от комплектите на Армани, при някого отне ли повече от 5 работни дни доставката?
Харесала съм един комплект за подарък и ми трябва за събота, пък само в Мейкъп го намирам и не знам дали да рискувам. Sweat Smile

# 438
Аз поръчах сета на 6.10.22г.,на 7 ми беше изпратен,в Спиди не чакаше на 11.10.22г.

# 439
И при мен Make up са доста бързи при последните няколко поръчки- до 3-4 работни дни пристигат пратките.

# 440
# 441
  • София
Благодаря ви, момичета! Hug В крайна сметка, поръчах друго от Нотино, защото в Мейкъп се изчерпа набелязаният сет, ама така е, който блее Sweat Smile

И гледам сега "новите промоции" на Нотино... ми, те пак се излагат с цените:
Скрит текст:
Аз за такива пари ниш съм поръчвала! Joy

# 442
Опасни са от Нотино, в събота гледах Libre Intense 50 мл за 156 лв, видяха ми се много, днес отворих да видя с тази промоция колко ще ми излезе, а то сега е 191 лв и с отстъпката става 163 лв...
Все пак, някой по-запознат, коя ще е най-добрата цена, на коята мога да го "уцеля" тоз парфюм?

# 443
В Нотино за почитателите на Guerlain L'Initial цена 123.67 лв за 75 мл с код 15notino
https://www.notino.bg/guerlain/linitial-parfjumna-voda-za-zheni/

# 444
Annick Goutal - 28 % + код: Black11 сваля допълнително 11%  - 100 мл - 199 лв.
https://www.parfuemerie-kirner.de/Marken/Goutal/

# 445
# 446
Annick Goutal - 28 % + код: Black11 сваля допълнително 11%  - 100 мл - 199 лв.
https://www.parfuemerie-kirner.de/Marken/Goutal/

Страхотна оферта, някой може ли да ми припомни дали доставяха директно  до България или превозвач е по-удачният варинт?

# 447
До Германия безплатно - и после с превозвач - 5 лв

До България доставката е 11,50 €

# 448
Опасни са от Нотино, в събота гледах Libre Intense 50 мл за 156 лв, видяха ми се много, днес отворих да видя с тази промоция колко ще ми излезе, а то сега е 191 лв и с отстъпката става 163 лв...
Все пак, някой по-запознат, коя ще е най-добрата цена, на коята мога да го "уцеля" тоз парфюм?
Много продукти са със завишени цени. Ексклузивната Делина вече е 550 Open Mouth. Всеки път е едно и също при техните промоции, стари количества продават на все по-нови цени.

# 449
По колко вървят Делина и Делина Ексклузив в Нотино когато са намалени?

Общи условия

Активация на акаунт