Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 716
  • 961
  •   1
Отговори
# 465
Нотино са ми връщали парите изключително бързо . Според мен до 2-3 дни ще ги възстановят и няма нужда да правите нищо

# 466
Мили хора, случайно скоро да сте попадали някъде онлайн на Santal blush от Том Форд?

# 467
  • Бургас
Все пак "забих" нещо от Нотино. Afnan Mirsaal with love, четох мнения и от форума, които са доста полюсни, ама ще видим дали ще ми допадне.
И аз така "забих" на сляпо един Eisenberg Diabolique парфюмна вода за жени 100 мл, че ми седеше в кошницата на супер цена /100 лв/, пък взе че го хвана и кода за -15%. Дано се харесаме, но както виждам го сравняват основно с Ирисовата инфузия на Прада, а аз много я харесвам, така че има шанс.

# 468
  • София
Все пак "забих" нещо от Нотино. Afnan Mirsaal with love, четох мнения и от форума, които са доста полюсни, ама ще видим дали ще ми допадне.

vermilion21 - Имам го, много си го обичам и съм го описвал преди време - за мен е плътен, наситен, мощен амброво-дървесен аромат, гравитиращ около парфюми като Baccarat Rouge 540, Instant Crush Mancera, L’Ambre des Merveilles Hermès.
Ако този стил Ви е чужд, направо го връщайте неотворен. За мен е съкровище, но помня, че доста хора не го одобриха, така че помислете 3 пъти преди да му резнете целофана.
Аз също очаквам нещо, ще споделя, когато пристигне Simple Smile

# 469
Скрит текст:
И аз така "забих" на сляпо един Eisenberg Diabolique парфюмна вода за жени 100 мл, че ми седеше в кошницата на супер цена /100 лв/, пък взе че го хвана и кода за -15%. Дано се харесаме, но както виждам го сравняват основно с Ирисовата инфузия на Прада, а аз много я харесвам, така че има шанс.

. Яна ., познавам Eisenberg Diabolique, много блед парфюм е, при все, че обичам ириси или поне не ги отбягвам. Наподобява нещо като сапун без определена миризма. Много слабо изпълнение според мен, съвсем невзрачен.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 17:41 от Никой като Някой

# 470
Божке, почти се гордея със себе си. Поръчах Guerlain L'Initial (на сляпо) и го отказах веднага. Така ми се прииска да го пробвам....надявам се, че пак ще го намалят или някой ще направи партия, а сега ще пропусна, защото този месец прекалих и защото ме чакат 8(ОСЕМ) аромата, които още не съм пробвала даже. Ама ако кажете, че трябва да се има...трябва ли, м? Grinning
Изкушения дебнат отвсякъде...

# 471
L'Initial не е за сляпа покупка, все пак
баба му е Shalimar 😃

Аз търся Rose Velours / VCA за подарък на добра цена.

# 472
Не съм имала възможност да пробвам оригинален Бакарат Руж, но от двойниците му всичко ми е харесало, та се надявам и този да ми хареса, аз съм фенка на Афнан, нямам по-трайни и шлейфови парфюми от тяхните.

# 473
Аз също търся VCA Rose Velours от доста време. Това беше парфюмът, заради който имах разправии с emag, но вместо него изпращат Bois d'Iris. След месец разправии ми го изпратиха за втори път този ирис...не знаят изобщо какво правят и защо са там.

# 474
L'Initial не е за сляпа покупка, все пак
баба му е Shalimar 😃

Аз търся Rose Velours / VCA за подарък на добра цена.
Вече не се намира,  а още по-малко на хубава цена. Ще се разровя, че забравих къде го мернах последно.

# 475
Моля, ако някой мерне някъде по нашите сайтове https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Amber-Pour-Homme … ada-Man-1044.html
да каже:)

# 476
Моля, ако някой мерне някъде по нашите сайтове https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Amber-Pour-Homme … ada-Man-1044.html
да каже:)

Обади се и питай какъв е случая. Ако не, има го и на още едно място. Simple Smile

https://parfium.bg/prada-man-toaletna-voda-za-myje-1
Скрит текст:

# 477
Някъде може ли да се намери 2020 edp crystal noir 77%алкохол а не новата версия? Търся стария аромат преди да бъде реформулиран.

# 478
  • София
За поръчалите от френската Сефора, днес получих смс от Speedy за доставка 💖

# 479
  • Стара Загора
За поръчалите от френската Сефора, днес получих смс от Speedy за доставка 💖

А имаше ли някакво раздвижване по линка, изпратен от Сефора или директно смс от Спиди да очакчвам?

Общи условия

Активация на акаунт