Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 715
  • 961
  •   1
Отговори
# 540
Милен, пак си бил пръв, направил съм поръчката час след твоя пост. 😀

# 541
Търся за подарък Givenchy Very Irrésistible Sensual. Обиколих всички сайтове на първа страница, склонна съм и от чужбина да поръчам. Моля да ми помогнете, предполагам, че може да не се предлага вече.

# 542
  • Враца
Всички идвате да похвалите някакви сайтове, аз идвам пак да се оплача. Пак от Елинор.
Този месец имам три поръчки от тях.
Първата -  бяха ми изпратили 30 мл продукт, вместо 50 мл, какъвто бях поръчала и платила. Смениха го без проблем, добре, че видях.
Втората - поръчах тестер, получих продукт - отворен, счупен. Върнах го, няколко седмици размотавания, позвънявания, имейли, опитаха се да ме убедят, че при тях не е имало проблем, накрая се наредиха нещата с много зор.
Третата (поръчката е заедно с втората и съдейки по първата им коректност , се надявах че няма да има проблем) - Та , поръчката е от 04.10.2022 г. , очакваната дата за доставка беше 17, днес (19) им звъннах, казаха че ще ми върнат обаждане до края на деня, до сега - нищо.
Ми, оплаках се Simple Smile

# 543
# 544
Аз вчера получих мейл от Нотино, че са ми превели парите по сметката, но все още не съм получила парите. Колко още да чакам и какво трябва да предприема, ако не ги получа скоро?

# 545
  • До сърцето...
Скрит текст:
Всички идвате да похвалите някакви сайтове, аз идвам пак да се оплача. Пак от Елинор.
Този месец имам три поръчки от тях.
Първата -  бяха ми изпратили 30 мл продукт, вместо 50 мл, какъвто бях поръчала и платила. Смениха го без проблем, добре, че видях.
Втората - поръчах тестер, получих продукт - отворен, счупен. Върнах го, няколко седмици размотавания, позвънявания, имейли, опитаха се да ме убедят, че при тях не е имало проблем, накрая се наредиха нещата с много зор.
Третата (поръчката е заедно с втората и съдейки по първата им коректност , се надявах че няма да има проблем) - Та , поръчката е от 04.10.2022 г. , очакваната дата за доставка беше 17, днес (19) им звъннах, казаха че ще ми върнат обаждане до края на деня, до сега - нищо.
Ми, оплаках се Simple Smile
Ех, защо така влезе в каръшка серия? Стискам палци, той ретроградния Меркурий вече свърши, сега всичко ще е топ!

# 546
# 547
  • Пловдив
Аз вчера получих мейл от Нотино, че са ми превели парите по сметката, но все още не съм получила парите. Колко още да чакам и какво трябва да предприема, ако не ги получа скоро?
По принцип в рамките на 1-2 дни ги виждам в сметката. Изчакай до утре края на деня.

# 548
Discount (Love7 -7%)
[/b][/i]

# 549
Cologne Discovery Collection на Jo Malone с 5 х 1.5ml - 18 евро с безплатна доставка в Германия. При завършване на поръчката може да се добави една мостра по избор. Пращат код за приспадане на цената при следваща покупка на 50 или 100 мл на аромат от колекцията.

Contains mellow English Pear & Freesia, flirtatious Peony & Blush Suede, fresh Wood Sage & Sea Salt, sensuous Myrrh & Tonka and hypnotic Oud & Bergamot. Each can be worn solo or layered with another as a Scent Pairing.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:53 от chilko

# 550
Здравейте, отново да ви се оплача от parfumi-shop, тотално разочарование!
На 15.10 вечерта сложих желани парфюми в количката. Час след това реших да я финализирам и да я пусна. Единия парфюм Montale arabians tonka беше изчезнал от количката. При проверка отново в сайта парфюма беше наличен, но вече на висока цена. Въпреки това  поръчах останалите парфюми и писах в коментар какво се е случило с молба по възможност да ми изпратят и него, но на промо цената, която беше. В снимка ще приложа техния отговор на имейл. Вчера реших да им се обадя да питам кога ще получа поръчката. Не ми вдигнаха, след което им писах на месинджър. Обадиха ми се и ми обясниха, че имат забавяне от склада и в четвъртък ще е при мен. По повод Montale arabians tonka служителката ми каза, че не ми е отговорила тя на имейл,  а вероятно някой колега, но не било сигурно, че ще го получат на промо цена, че на промо цена пускали определени бройки и т.н., но все пак щом ми били обещали ако пристгнели бройки на промо цена - ще ми пратят. Питах я дали е сигурно поне, че всичко останало ще пристигне. Категорично отговори - да!
Днес получих обаждане за потвърждение на поръчката - потвърдих я и ми казаха, че утре ще е при мен. След половин час получих второ обаждане за уточнение на адреса, защото не била въведена улица. Уточнихме и това и отново ми казаха, че утре поръчката ще е при мен. След още два часа получих трето обаждане да ми кажат, че Mancera aoud lemon mint го няма и ме питаха дали искам да поръчам останалите продукти. Казах: как така го няма, след като поръчката ми беше приета и потвърдена? Отговора беше, че информацията им в сайта се актуализирала на три дни. Казах им, че след като го поръчах той отново си беше наличен в сайта, отново ми се повтори, че го няма. Казах им да ми пратят останалите неща и да си отбележат, че след две седмици ще си чакам Montale arabians tonka и Mancera aoud lemon mint. Казаха уж, че като пристигнат бройки на промо цената ще ми ги пратят. Някак не вярвам, че това ще се случи. Нямам думи. За мен това е много некоректно и несериозно от тяхна страна. Да отбележа, че това ми е първата поръчка към техния сайт...

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 00:53 от deskaT

# 551
  • Sofia
deskaT,  рисковано е да публикувате личните си данни.

# 552
deskaT, разбирам желанието ви да купите парфюм на цена без аналог, както и  разочарованието ви относно случилото се!  Силно вярвам, че нещата ще се развият във ваша полза!

Историята показва, че parfumi-shop четат редовно темата и съм убеден, че ще вземат казуса ви на сериозно.

Смятам, че имате право и не е  редно подобно отношение към никой!

Аз например, имам най-много разочаровяния от най-любиите ми makeup -  несъответствие с това което са написали и са изпратили, поръчката ми е завършена и ми звънят да кажат че го няма и още и още....

Но пък от там съм купувал едни от най-изгодните си покупки. И то не защото цените им са най-добрите, а защото има  друга магия, която сме обяснявали по-назад в темата. Simple Smile

Смятам, че в подобни магазини, в който над 95 % от потребителите са доволни, трябва да проявим разбиране. Не казвам да не търсите правята си! Напротив, но няма логика толкова хора да са доволни и сега те да са най-криви.

Може би не знаете, но онлайн магазини с нямолко сайта в различни държави имат винаги проблеми с актуализацията, това е свързано както със софтуер, така и с много други фактори. Не искам да влизам в подробност, но не само сайтовете с парфюми имат подобен проблем.

Обикновените потребители, като мен и вас тези неща не трябва да ни вълнуват, важното е да получим това за което сме си дали парите.

Пожелавам ви успешни покупки и скоро да ни се похвалите с желаните си парфюми на цена без аналог в други онлайн магазиани! Simple Smile

# 553
Аз розочарования от parfumi-shop почти нямам, вчера им писах мейл със запитване дали мога да се възползвам от правото си да върна неползвани продукти при онлайн покупка и да ми възстановят сумата на поръчката.  Чакам отговора им, надявам се днес да ме отразят.

Колкото до онзи споминаван за пореден път Арабианс тонка,  казахте, че просто е стоял в количката Ви. Има сайтове,  даже повечето,  в които както в чужбинските " стоките в количката Ви не са резервирани". Може да имат и един палет от парфюма, пускат 3 бройки на промо цена и останалите на редовна, това си е тяхно право.

Имате ли проблем със сайта на starcorp? При мен блокира и не мога да сложа нищо в кошницата. Кодовете актуални ли са?

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 07:59 от Фръц!

# 554
Цена без аналог в света: DIOR Sauvage Elixir https://www.flaconi.de/parfum/dior/sauvage/dior-sauvage-elixir-p … #sku=80062316-100

+ код: MPSIDA11 - 248лв.

+

Общи условия

Активация на акаунт