Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 717
  • 961
  •   1
Отговори
# 555
Един глас в подкрепа на Parfumi - shop.  Поръчах лятото Tobacolor Dior 250 ml на цена без аналог. Обадиха се , че са свършили бройките и на още 1 парфюм , но ако получат ще ми го доставят на същата цена. Информираха ме , че  ще отнеме 3 -4 седмици . Като мина месец им звъннах , нямат го , така още няколко пъти и аз се отказах. След  повече от 2 месеца се обадиха , че парфюмите са налични,  искам ли ги още.. Исках ги Blush Изпратиха ми и двата ..
Много съм доволна от тях .

# 556
deskaT, разбирам желанието ви да купите парфюм на цена без аналог, както и  разочарованието ви относно случилото се!  Силно вярвам, че нещата ще се развият във ваша полза!

Историята показва, че parfumi-shop четат редовно темата и съм убеден, че ще вземат казуса ви на сериозно.

Смятам, че имате право и не е  редно подобно отношение към никой!

Аз например, имам най-много разочаровяния от най-любиите ми makeup -  несъответствие с това което са написали и са изпратили, поръчката ми е завършена и ми звънят да кажат че го няма и още и още....

Но пък от там съм купувал едни от най-изгодните си покупки. И то не защото цените им са най-добрите, а защото има  друга магия, която сме обяснявали по-назад в темата. Simple Smile

Смятам, че в подобни магазини, в който над 95 % от потребителите са доволни, трябва да проявим разбиране. Не казвам да не търсите правята си! Напротив, но няма логика толкова хора да са доволни и сега те да са най-криви.

Може би не знаете, но онлайн магазини с нямолко сайта в различни държави имат винаги проблеми с актуализацията, това е свързано както със софтуер, така и с много други фактори. Не искам да влизам в подробност, но не само сайтовете с парфюми имат подобен проблем.

Обикновените потребители, като мен и вас тези неща не трябва да ни вълнуват, важното е да получим това за което сме си дали парите.

Пожелавам ви успешни покупки и скоро да ни се похвалите с желаните си парфюми на цена без аналог в други онлайн магазиани! Simple Smile
Напълно съм съгласна с всичко, което сте написали.
Това ми е първата поръчка от тях и за момента съм разочарована. Ще видим как ще се развият нещата за напред.
mimozata - радвам се, че нещата при вас са завършили с щастлив край, това ми дава надежда!
Фръц! - там е проблема, че нещата не се свеждат само до прословутия arabians tonka, а до още три проведени разговора с потвърждение, че останалата част от поръчката ще бъде изпълнена....

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 09:55 от deskaT

# 557
Аз вчера поръчах за първи път от parfumi-shop, This is her - Zadig & Voltaire и Armaf - Club de nuit intense, вчера ги поръчах, днес получих известие от Спиди, че са там вече. Много бързо действаха при мен.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:35 от vermilion21

# 558
Може ли да попитам притежателите на Akro. От къде поръчвате, къде цените са най-добри и как пристига до България? Изчезват ли пратки и тн?
Предварително благодаря!

# 559
Скрит текст:
Все пак "забих" нещо от Нотино. Afnan Mirsaal with love, четох мнения и от форума, които са доста полюсни, ама ще видим дали ще ми допадне.

vermilion21 - Имам го, много си го обичам и съм го описвал преди време - за мен е плътен, наситен, мощен амброво-дървесен аромат, гравитиращ около парфюми като Baccarat Rouge 540, Instant Crush Mancera, L’Ambre des Merveilles Hermès.
Ако този стил Ви е чужд, направо го връщайте неотворен. За мен е съкровище, но помня, че доста хора не го одобриха, така че помислете 3 пъти преди да му резнете целофана.
Аз също очаквам нещо, ще споделя, когато пристигне Simple Smile
Получих го и съм влюбена, много ми харесва. Един плюс и за Нотино, към поръчката са ми пратили мостричка на J'adore EDP infinissime, нея не я очаквах, сега, ако ми върнат и парите цена няма да имат.

# 560
  • Бургас
Търся за подарък Givenchy Very Irrésistible Sensual. Обиколих всички сайтове на първа страница, склонна съм и от чужбина да поръчам. Моля да ми помогнете, предполагам, че може да не се предлага вече.
От години не се предлага под името Very Irrésistible Sensual, вместо него вече се нарича Very Irrésistible едП. Възможно е и да има реформулация на аромата.

# 561
# 562
Здравейте! Може ли притежателките на Alien Goddess intense да споделят дали е нормално надписът EAU DE PARFUM INTENSE да е всъщност залепена лепенка върху кутията? Очаквах, че ще бъде напечатано като останалите надписи. Simple Smile

# 563
Аз го получих преди два дни от Make up, но няма никаква лепенка. Всичко си е отпечатано върху кутията

# 564
  • Враца
Моят, не е залепен.

# 565
  • Бургас
Alien EDP 60мл. за 125 лева цена “без аналог” ли е? Беше 117 дори, но снощи Нотино вдигнаха цените. Не знам как точно се движи ценово този парфюм, среща ли се на по-ниска цена от тази?

# 566
# 567
Ina-Mina, може ли да покажеш снимка на твоят с лепенката?
Аз поръчах първа, а моят Alien Goddess Intense все още не е пристигнал 😡😡😡

# 568
Ina-Mina, може ли да покажеш снимка на твоят с лепенката?
Аз поръчах първа, а моят Alien Goddess Intense все още не е пристигнал 😡😡😡

Аз го взех по твоя препоръка, без лепенка е

# 569

Общи условия

Активация на акаунт